2777
2789
عنوان

شوهر دکتر اما...

| مشاهده متن کامل بحث + 2687 بازدید | 72 پست

اگه از اول برای دکتر بودن ازدواج کرده باشی، خب بهش رسیدی دیگه.

فقط الان فهمیدی اونطوری ک تو فکر میکردی نبوده و مشکلات دیگه هم هست. و چیزای دیگه الان برات مهم تر شده.

ازدواج همینطوریه وقتی وارد میشی میفهمی چ چیزایی مهم تر بودن ک تو دقت نکردی

چقدر پزشک بودن مهم بود و نمیدونستیم😐

بله.چون توی اون شهر خیلی بهشون احترام میذارن.و این خیلی مهمه.توی شهر مرزی هستن اما چون پزشک هستن همه مردم اونجا مواظبشون هستن و امنیت دارن.اگر شغل دیگه ای داشتن شاید تا این حد احترام نداشتن واسه مردم اونجا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه از اول برای دکتر بودن ازدواج کرده باشی، خب بهش رسیدی دیگه. فقط الان فهمیدی اونطوری ک تو فکر میک ...

دقیقا.چون خودش دوست داشت دکتر بشه نشد اما الان شوهرش دکتره

نه من نمی‌تونم. مخصوصا تو شهر بدون امکانات. منم پزشکم و کلی فرصت کاری تو جاهای محروم با درآمد خیلی ...

یعنی اگر خدمت تو جاهای محروم رو قبول کنید باید تا آخر اونجا بمونید؟ یا مثلا برای چند ساله؟ درآمد بالا یعنی چقدر؟

استارتر،جواب بچه های سایت یه وقت از زندگی ناامیدی نکنه،بخدادقسم همینکه شوهرت در راه رضای خدا به خلق کمک میکنه میدونی چه برکتی تو زندگیت میاره،چقدر رو بچه هات در آینده تاثیر خوب میذاره،چه بلاهایی ازتون دفع میشه،همیشه نتیجه آنی رخ نمیده که،خوشی و برکتش سال‌های آینده میبینی،من تو زندگی مشکلات زیادی برام پیش اومده و همیشه پشیمانم که چرا از اول زندگیم سعی نکردم به مردم خدمت کنم و صدقه بدم و...،بنظرم بشین با شوهرت صحبت کن و ازش بخواه بین کار و خانواده تعادل ایجاد کنه،با یکبار صحبت هم به نتیجه نمیرسیا،زمانبره،باید وقت بذاری،شده دو سه سال،اما زندگی قشنگ و با ارزش رو خراب نکن،این خوشبختی از کارهای شوهرت در آینده خودش رو نشون میده،مطمئن باش

عزیزم بیست ساله که توی اون شهر زندگی میکنن.فقط یک اپارتمان داره که داخلش نشستن.یک اپارتمان هم شهر خو ...

وقتی زن بگیره. زن بلد جچوری زندگی جمع وجور کنه باعث پیشرفت بشه. تاحالا مجرد بوده. نمی دونم ولی باید دید چقدراین اقا دکتر حرف گوشمیده

استارتر،جواب بچه های سایت یه وقت از زندگی ناامیدی نکنه،بخدادقسم همینکه شوهرت در راه رضای خدا به خلق ...

حرفش اینه.خودت برو تفریح کن.بگرد.من نمیتونم بیام خودت برو.خب شوهرم ادم واسه چیه؟ چقدر تنهایی برم اینور و اونور

یعنی اگر خدمت تو جاهای محروم رو قبول کنید باید تا آخر اونجا بمونید؟ یا مثلا برای چند ساله؟ درآمد بال ...

نه اجبار نیست. من طرح منطقه محروم بودم دو سال. تموم شد اومدم تهران.

واقعا سخته همیشه زندگی کردن تو شهرهای کوچیک.

درآمد بالا هم بستگی داره. به من یک جا پیشنهاد شد یه شهر خیلی کوچیک بود. می‌تونستم ماهی ۳۰۰ ۲۰۰ داشته باشم ولی همه چیز پول نیست. باید بچه‌ت اونجا مدرسه بره، امکانات نداره و.. 

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
وقتی زن بگیره. زن بلد جچوری زندگی جمع وجور کنه باعث پیشرفت بشه. تاحالا مجرد بوده. نمی دونم ولی باید ...

پیشرفت یک مقوله است و رفاه و اسایش هم مبحثی دیگه.هر جای ایران میتونه کار کنه.بعد از بیست سال زندگی در غربت حقمه برگردم شهر خودم یا لااقل یه شهر بهتر و نزدیکتر

نه اجبار نیست. من طرح منطقه محروم بودم دو سال. تموم شد اومدم تهران. واقعا سخته همیشه زندگی کردن تو ...

دقیقا.اولش که ازدواج کردیم گفت فقط دوسال میمونیم بر میگردیم.بعد گفت قبل از بچه دار شدنمون.بعد گفت قبل به دنیا اومدنش.بعدش گفت قبل از مدرسه رفتنش و حالا دخترم دبیرستانه.قبول هم بشه دانشگاه .دیگه توی همین منطقه قبول میشه و باز باید بمونم😭😭😭

دقیقا.اولش که ازدواج کردیم گفت فقط دوسال میمونیم بر میگردیم.بعد گفت قبل از بچه دار شدنمون.بعد گفت قب ...

اوه یعنی اینهمه سال اونجایین؟ من فکر کردم تازه رفتین و عادت نکردی ، شوهرت اینهمه سال مونده اونجا دیگه فکر نکنم برگرده، دلیلش چیه واسه اونجا موندن؟ شهر به این کوچیکی

اوه یعنی اینهمه سال اونجایین؟ من فکر کردم تازه رفتین و عادت نکردی ، شوهرت اینهمه سال مونده اونجا دیگ ...

میگه جا افتادم.اینجا.همین.دخترم هم دبیرستانه.منطقه کنکوریش تغییر کنه دیگه از سهمیه اینجا محروم میشه.فعلا بهونه اش این دوتاس

یه بچه داری؟ دخترت از اینجا بودن راضیه؟

بله.دخترم که دیگه زبونشونو یاد گرفته و دوسشون داره.و کنکور هم که داره میگه نمیخوام از این شهر برم.چون همینجا به دنیا اومده دیگه عادت کرده