2777
2789
عنوان

کسی از طریق مجازی درآمد داره؟؟

237 بازدید | 17 پست

سلام دوستان میشه پیشنهاد بدین؟؟

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚

لایکن کن

واسه تک‌تک لحظه‌هایی که میتونستی مثل خودشون جواب بدی،دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی،به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی،اما تو سکوت کردی چون نمیتونی مثل اون آدما باشی بحث، بحثِ اصالت و ریشه‌ست🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یک باهوش لایک کنه

مهربون بی اعصاب پرو و خجالتی، پرحرف و کم حرف هم زشت هم خوشگل هم درونگرا هم میانگرا چنروز افسرده چنروز هم الکی سرخوش و خل چنروز بد غذا چنروز خوش اشتها وبد غذا خلاصــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه تو همه چی پنجاه پنجاه تشریف دارم! تو تاپیکای معرفی فیلم و داستان و اتفاقات ماورایی و تاپیک های اسیدگونه تگم کنین مرسی اه🗿😂
2805
روبیکا تو روبینو پیج بزنی پیجت تا حدودای ۹ هزار تا اینا بره بالا ماهی ۵_۶ میلیون درآمد داری دوست م ...

چچطوری عزیزم؟؟ از چ طریق درآمد داشت؟؟

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚
والله من اگر بگم مثل بمب میترکه اینجا و داستان ها داره  ی برنامه هست ک ماهانه تا ۴۰ ۵۰ تمن درا ...

سلام عزیزم 

میتونم درخواست بدم در این مورد سوال داشتم 🙏

میرسد روزی که ماهم ساز خود را میزنیم 💫                               دختر تیرماهی 🎂 پرسپولیسی ❤  رزمی کار 🏆 دانشجوی حقوق 🎓📚
والله من اگر بگم مثل بمب میترکه اینجا و داستان ها داره  ی برنامه هست ک ماهانه تا ۴۰ ۵۰ تمن درا ...

عزیزم میتونم درخواست دوستی بدم؟؟

2810