2777
2789
عنوان

با این شرایط ازدواج کنم

252 بازدید | 23 پست

ـ من اونو خیلی دوست ندارم ولی اون عاشقمه و اهل محبت

ـ خیلی تو خانواده محبت بکنی بزرگ نشده و خیلی محبتی نیستم ولی اون  خیلی اهل ابراز علاقه به طوری که بقیه میگن شدیداً زن دوسته

_من درون گرا و نیاز به تنهایی دارم ولی اون برون گرا 

_شرایط خانوادگی مون اینطوره اگه باهاش ازدواج کنم کسی خیلی دخالت نمیکنه تو زندگی مون ولی تقریباً چون خانواده ها نزدیک همیم و صمیمی و فامیل شاید مسایل زندگی ما خیلی درز کنه بیرون 

_ خیلی گرمه درحد هفته ۴ بار و اینا ولی من سردم

_ یکم در نظرم ساده ست و بچه ست و من پخته ترم

_ من خیلی مقایسه گر و کمال گرام و دنبال بهترین شوهر که نیست

به نظرتون اگر با این شرایط بهش جواب مثبت بدم می ارزه ؟

با توجه به دخالت خانواده ها و اینا که ممکنه تو زندگیم باشه ولی خانواده شون اخلاق گرا ان اونا هم.

تعدادش در هفته رو چطور فهمیدی

نیاز دارم سناریوهای تو مغزم واقعی بشن🫠🫣 علاوه بر بالگرد آقای رئیسی انسانیت خیلی ازونایی که دینشون انسانیت بود، تو محل سقوط گم شد...🖍

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط قرار نیست مرد زنو خوشبخت کنه 

زنم باید بکنه 

یه مدت به خودت زمان بده اگه تونستی مهربون تر و بهتر شی قبول کن اگه همینجور موندی رد کن

Do or die,on my life, yeah you ain't seen nothing yet..!

نمیدونم ولی خب فک میکنم ب مشکل بخورید من برونگرام همسرم درون‌گرا اوایل واقعا برام سخت بود الان بهتر شده  ی آدم پر انرژی تو خونه با ی آدم خسته ک همش تو خودشه ب زور حرف میزنه  نمیدونم  اگ ی مدل میبودید بهتر بود 

نه

اون بنده خدا اذیت میشه

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
بیشتر ببینید