2777
2789

یه عمه ی مجرد خیلی بدذات دارم که چند بار جادو و طلسم تو خونشون پیدا کردیم ، همیشه تو تمام کارامون گره میفته ، الانم بعد از ۱ سال دنبال خونه گشتن ۲ تا خونه پیدا کردیم ، یکیشو تا رفتیم دیدیم اجاره داد به یه نفر دیگه در صورتی که همون روز آگهیش کرده بود ،

اون یکیشم رفتیم دیدیم املاک بهش زنگ زد بیا پای قولنامه ، گفت منصرف شدم ....

آخه چطور ممکنه !!!!

این اولیش نیست هزاران مورد نحسی و گره تو کارامون تا حالا ایجاد شده ...

از این نحسی خسته شدم چیکار کنم ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیییییقا همین اتفاق توزندگی منم هست ۸ساله ی روز خوش نداریم هشتمون گرو نهمون ن بچه ن خونه ن ماشین تازه فهمیدم تواین مدت نامادری حرومزادم برامون جادو جنبل میکنه خودش ب زن عموم گفته ی کاری کردم باباشون سراغشون نره ببینم کی میان ب پای من بیفتن گفتم برو بهش بگو زنده زنده گور ب گورم بشم دست ب دامان تونمیشم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
دقیییییقا همین اتفاق توزندگی منم هست ۸ساله ی روز خوش نداریم هشتمون گرو نهمون ن بچه ن خونه ن ماشین تا ...

واقعا هر چی میخوام بگم نه جادو نیست واقعا نمیشه چون این اتفاقا خیلی غیر عادیه 

شرایطمون جوریه که شدیداً تو عذابیم همسایمون دو تا بچه بیش فعال داره که همش دارن میدون و میکوبن در ودیوار مغزمون داره منفجر میشه هی میخوایم خونه بگیریم راحت شیم هی گره میفته

واقعا هر چی میخوام بگم نه جادو نیست واقعا نمیشه چون این اتفاقا خیلی غیر عادیه  شرایطمون جوریه ...

واقعا میفهمم چی میکشی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون