2777
2789
عنوان

مامانای فعال دی 94

| مشاهده متن کامل بحث + 6738 بازدید | 31697 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بستنی و کلا لبنیات مانع جذب آهن میشن. حداقل یه ساعت باید بین آهن و لبنیات فاصله باشه. واسه همینه میگن شیر مادر میدین آهنو با فاصله بدین تا مانع جذب آهن نشه.

دلم هوای خودم را کرده است...این روزها بیشتر از هر زمانی دوست دارم خودم باشم. دیگر نه حرص به دست آوردن دارم و نه هراس از دست دارن.هرکس مرا میخواهد بخاطر خودم بخواهد دلم هوای خودم را کرده است.

مامان اروین اگه آهنو با آب پرنقال یا لیمو بدین بخاطر بالا بردن جذب آهن واسه بچه ها خیلی مفیده. سعی کنین آهنو با آب پرتقال یا هر میوه ای که سرشار از ویتانین c هست حل کنین. ویتامین c جاذب قوی آهنه عزیزم

دلم هوای خودم را کرده است...این روزها بیشتر از هر زمانی دوست دارم خودم باشم. دیگر نه حرص به دست آوردن دارم و نه هراس از دست دارن.هرکس مرا میخواهد بخاطر خودم بخواهد دلم هوای خودم را کرده است.

مامانا من قبلا به بچم تخم مرغ میدادم چون تخم مرغ بزرگه هفته ای سه بار میدادم. الآنا تخم بلدرچین میدم. هر روزم صبحانه میدم پسرم خیلی دوست دارهرمیخوره. بنظرتون ضرر داره هر روز دادنش؟با توجه به اینکه درمقایسه با تخم مرغ کوچیکتره....

دکترش به من گفت بچه ها به خاطر بوش دوست ندارن خود دکترش به من پیشنهاد بستنی رو داد و جوابم داد تخم بلدرچینم روزی دوتا میخوره
تقصیر خودمونه: بعضی ها عددی نبودند ما انها را به توان رساندیم!!
منم روزی یه تخم بلدرچین میدم صبحانه بهش البته گاهی هم صبحانه اش رو چیزای دیگه میدم که براش یکنواخت نشه فکر نمیکنم ضرری داشته باشه البته از دکتر نپرسیدم تو همین سرچ کردنا فهمیدم که میشه داد
تو میتونی از حادثه رد شی ... در هیبت دریا جزر و مد شی      پسرای گلم مامان عاشقتونه👬 نخودچی کیشمیش مامان دوستتون دارم💞💖  
ریحان جان پسر منم از اول نمیخورد.اوایل با ماست قاطی میکررم که بعد شنیدم خوب نیست بعد با کره که اونم نخورد خلاصه کم کم بهش دادم تا الان که یه ماهیه دیگه عادت کرده صبحانه درکنار غذاهای دیگه بهش میدم. بچه ها مهمولا دوست ندارن باید گولشون زد.اگه آب مز اصلا نمیخوره براش املت یا نیمروی سفت با کره درست کن کم کم عادت میکنه.

اآبپز،املت،نیمرو...حتا ی مدت پنکیک درست کردم،نمیخوره
سحرجان،دقیق یادم نیست،فک کنم شما ی بار گقتید صنایع غذایی خوندین؟در مورد آبهای نیترات دار و اب معدنی کارخونه ها سوال داشتم؟؟!!
ریحان جان درسته من صنایع غذایی خوندم اما پایان نامه ارشدم در مورد گیاهان دارویی و فرآورده های لبنی بود. سوالتو بپرس گلم بتونم کمکت میکنم.

ببخشید غلط املایی زیاد دارم با گوشی ام پسرم شیطنت میکنه نمیرسم برگردم عقب اصلاح کنم.