2777
2789
عنوان

کمک

71 بازدید | 11 پست

سلام خانما الان چند روزیه که بعضی وقتا قفسه ی سینم درد می کنه گاهی وتپش قلب می گیرم الان شدیدا احساس سنگینی می کنه قلبم نفسم سخت درمیاد  چند روز پیش رفتم دکتر پروپرانولول وپوکساکیم دادن اما همچنان اونجوریه حالم  

چند ساعت پیش قرص خوردم اما باز حالم بده کمک چیکار کنم ۱۷ سالمه

دوتا نی نی ها م رفتن برام دعا کنید نی نی دار بشم وبرام بمونه😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زنگ بطن از اورژانش بپرس عزیزم

سرگیجه نداری؟

خدایا یادمه وقتی این کاربری رو زدم ۱۶ ساله م بود اونقدری اعتقادم قوی بود که اومدم اینجا درمورد چله یاسین میپرسیدم برای اینکه کار پیدا کنه و بتونیم ازدواج کنیم،خدایا یادته چطوری با معجزه نامزد کردیم..یادته اولش اون اصلا نمیخواست ولی خود به خود همه چی دست به دست هم داد تا ما ازدواج کنیم؟من هنوز همون دختر کوچولوی ۱۶ساله ام که بزاش معجزه کردی،منو میبینی؟میشه زندگی ما دوتا رو ام پر از عشق و آرامش کنی؟خدایا خستم،کی به جز تو میتونه کمکم کنه؟اینجا و همجا منو قضاوت میکنن که توواز بچگی دنبال شوهر بودی،خدا تو که تو دل من بودی،دیدی چی به سرم اومد تا به اینجا رسیدم،خدایا من چندساله منتظرم تو معجزه کنی برای رابطه م لطفا نور رو بهم نشون بده🪐🙂💙شما نی نی سایتی ها جای خواهر های نداشته ی منید❤همیشه و تو هر شرایطی. کنارم بودید و با وجود شما احساس تنهایی نکردم،ندیده دوستتون دارم دوستای خوش قلبم💛
2803
یه نوار قلب واکو قلب بگیر عزیزم،شایدم فشارعصبی داری

شهر ستان زندگی میکنم وبرام سخته آلن چیکار کنیم

زنگ بطن از اورژانش بپرس عزیزم سرگیجه نداری؟

موقعه هایی که تپش قلب زیاد می گیرم سرم گیج میره کلا این چند روز که اینجوری ام خیلی بی حال میشم بعضی وقتا

2804
فشار عصبی یعنی چی

یعنی فکروخیال کردی یابحثی کردی فشار اومده روت بعضی از اندام ها بدن ازفشار عصبی به دردمیان مثل همین قفسه سینه وقلب و..من خودم دست راستم بی حس میشه وقتی ناراحتم وعصبی میشم

موقعه هایی که تپش قلب زیاد می گیرم سرم گیج میره کلا این چند روز که اینجوری ام خیلی بی حال میشم بعضی ...

برودکتر حتما عزیزن

خدایا یادمه وقتی این کاربری رو زدم ۱۶ ساله م بود اونقدری اعتقادم قوی بود که اومدم اینجا درمورد چله یاسین میپرسیدم برای اینکه کار پیدا کنه و بتونیم ازدواج کنیم،خدایا یادته چطوری با معجزه نامزد کردیم..یادته اولش اون اصلا نمیخواست ولی خود به خود همه چی دست به دست هم داد تا ما ازدواج کنیم؟من هنوز همون دختر کوچولوی ۱۶ساله ام که بزاش معجزه کردی،منو میبینی؟میشه زندگی ما دوتا رو ام پر از عشق و آرامش کنی؟خدایا خستم،کی به جز تو میتونه کمکم کنه؟اینجا و همجا منو قضاوت میکنن که توواز بچگی دنبال شوهر بودی،خدا تو که تو دل من بودی،دیدی چی به سرم اومد تا به اینجا رسیدم،خدایا من چندساله منتظرم تو معجزه کنی برای رابطه م لطفا نور رو بهم نشون بده🪐🙂💙شما نی نی سایتی ها جای خواهر های نداشته ی منید❤همیشه و تو هر شرایطی. کنارم بودید و با وجود شما احساس تنهایی نکردم،ندیده دوستتون دارم دوستای خوش قلبم💛
شماره آژانس ندارم

۱۱۵ رو بگیر همیشه جواب میدن و علائمتو بگو

یعنی فکروخیال کردی یابحثی کردی فشار اومده روت بعضی از اندام ها بدن ازفشار عصبی به دردمیان مثل همین ق ...

نه سقط داشتم از اون موقع حالم ناجوره رفتم دکتر 

2805