2777
2789
عنوان

آزمون شهری قبول نشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 41 پست
من امسال تیر ماه ثبت نام کردم اگه سال بعد بعد کنکورم که تیره برم دوباره باید آیین نامه رو امتحان بدم ...

فک نکنم...از اموزشگاه باید بپرسی مطمئن شی

💕 وقتی اذان رو میگن، خدا دِل دِل میزنه، واسه اینکه به دعوتش "بـله" بگی...روی خدا رو زمین ننداز...💕

تقصیر مربیته که گند میزنی

بیشتر مربیا انگار بردنت ماشین سواری تو شهربازی

همش کلاچ ترمز میگیرن

من خودم دفعه اول قبول شدم

مربیم یه خانومه بود انقد عالی بود و اشکالامو برطرف میکرد که بعد ۱۲ جلسه فقط مشکلم دنده عقب رفتن بود و افسر ایراد نگرفت تو هیچی ارم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فرق دارم ... اعتماد به نفسم یه خورده که کم بود بعد کنکور و الانم این ماجرا رد شدن واقعا حس میکنم ...

عزیزم من ی شرایط خیلی بدتر از تو دارم 

روز ازمون اگه استرس داری قرص بخور و اینکه نزار بین ازمونت وقفه بیوفته زود زود کلاس بردار یا با ی نفر برو تمرین و برای ازمون بعدی اقدام کن انشالله قبول میشی بار اول خیلیا رد میشن ربطی به میزان هوش طرف نداره فقط و فقط تمرکز و مهارت و تجربه 

از دوران خوارزمشاهیان من در نی نی سایت خواننده خاموش بودم😂اگه دوست داشتی واس حل مشکلاتم ی صلوات بفرس🙃یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨
2803
انیشتین هیچ وقت نتونست رانندگی کنه 😄 ولی خالا بی شوخی تا خودت حس نیاز نکنی ، یاد نمیگیری

به شدت حس نیاز داشتم ولی دو سه بار که استادم اعتماد به نفسمو گرفت گفتم  منتظر بابام همیشه بمونم که منو ببره این ور و اون ور

ببین از من خنگ تر نیستی ک من ۷ بار رد شدم فقط بخاطر استرس الکی انقد سر رانندگی گیج بازی در میاوردم مربیم داد زد سرم گف‌چرا خنگ بازی در میاری خلاصه الان ۵ سال از اون روزا میگذره من جوری رانندگی میکنم بابام‌اونجوری رانندگی نمیکنه

با افتخااااار کوردم💛🧡
2804
ربط داره😂 نمیدونم گواهینامه داری یا نه؟ ولی هر بار که آدم تو آزمون شهری رد میشه انگار یکی با گوشکو ...

من دقیقا همین حسو داشتم انگار غرورم شخصیتم عزتم همونجا ریخت 

البته نصفش موقع دیدن نتابج کنکور ریخت

اول مربیتو عوض کن که شعور نداره عوض اینکه روحیه بده احمق یکم هم تخریب میکنه انگار خودش از اول راننده به دنیا اومده با مربی جدید حداقل دو جلسه تمرین برو بعد برو امتحان 

تو زندگی منتظر معجزه نباش. خودت معجزه زندگیت باش
من بار هفتم قبول شدم اصلا هم خنگ نیستم  تو هم نیستی رانندگی مهارته که با تمرین به وجود میاد ک ...

خب چطوری این مهارت لعنتی رو یاد بگیرم 

۱۲ جلسه کلاس رفتم دوبار با بابام رفتم رانندگی 

دیگه بیشتر از این؟؟😭😭😭 

الان کارنامه سبزمو دیدم با آخرین نفر قبولی تو فرهنگیان همش ۱۲ نفر فاصله داشتم ... ۱۲ نفر فقط 

هر درسی رو یه سوال بیشتر جواب درست میدادم الان من جای اونا بودم 😭😭 

حس میکنم دارم طی انتخاب طبیعی حذف میشم ...‌ هعییی💔

2805
اول مربیتو عوض کن که شعور نداره عوض اینکه روحیه بده احمق یکم هم تخریب میکنه انگار خودش از اول راننده ...

کلاس شهری تموم شد 

ولی من نمیبخشمش ... ببین یه بار برگشت بهم گفت هیچی بلد نیستی استعداد نداری حالا پارک دوبلام عالی بود بخدا همش میپرسیدم اسناد الان خوبم میگفت آررره تو شوماخری به مسخره... بار آخر واقعا دلمو شکست ... سر گنج نشستیم که ۴ تومن دادیم که بیام تو به من بگی استعداد نداری  ... تقاص هم پس داد البته🥲😂 فرداش ماشیینش خراب شد... الان دوست ندارم حتی یه قرون خرج کنم نه برای کنکور نه رانندگی🥲 

2801