2777
2789
عنوان

آزمون شهری قبول نشدم

688 بازدید | 41 پست

بار اولم بود ...

ولی حسابی اعتماد به نفسم تحلیل رفته این چند وقته 

با وجود تلاشم کنکور قبول نشدم 

استادم تو رانندگی همش مسخره ام میکرد 

دیروز با پدرم رفتیم ایشون هم گفت چیزی بلد نیستی 

خدا شاهده نمره های مدرسه ام ۱۹ ،۲۰ نبود به یقیین میرسیدم خنگم 

خیلی حالم بد 

حس ناکارامدی و به درد نخور بودن بهم دست داده 😭😭😭 

قشنگ اعتماد به نفسم اومده پایین 

ای کاش هیچ وقت دنیا نمیومدم

تو بعد از ی بار رد شدن این حرفو میزنی پس من چی بگم 😐😕

از دوران خوارزمشاهیان من در نی نی سایت خواننده خاموش بودم😂اگه دوست داشتی واس حل مشکلاتم ی صلوات بفرس🙃یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

ننه من بار پنجم قبول شدم🤣بسک متنفرم از رانندگی

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
تو بعد از ی بار رد شدن این حرفو میزنی پس من چی بگم 😐😕

من فرق دارم ... اعتماد به نفسم یه خورده که کم بود بعد کنکور و الانم این ماجرا رد شدن واقعا حس میکنم دیگه به درد بخور نیستم و یک عدد دست و پاچلفتی ام💔😭😭😭😭

2804
نمره مدرسه چیکار داره ب رانندگی😐😐

ربط داره😂

نمیدونم گواهینامه داری یا نه؟ ولی هر بار که آدم تو آزمون شهری رد میشه انگار یکی با گوشکوب کوبیده رو اعتماد بنفسش شدیدا حس بی عرضه بودن و ناتوانی میکنی حتی حس خنگ بودن! من که بابام میگفت هلن ما تو رو نمونه دولتی فرستادیم حالا نمیتونی گواهینامه رو بگیری؟🤦🏻‍♀️😂

البته پنجمین بار قبول شدم ولی تو اون بازه روزای سختی گذروندم

من بار هفتم قبول شدم اصلا هم خنگ نیستم 

تو هم نیستی رانندگی مهارته که با تمرین به وجود میاد

کنکور هم که همه می دونن به پول و سهمیه اس پس اونجام تقصیر هوش تو نیست

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
2805

عجب...

بابای منم میگفت میترسم هیچوقت قبول نشی 

باراول قبول شدم 

دست فرمانم عالیه چرااینقد خودتو زود میبازی چرامیذاری حرف بقیه روت اینقدر تاثیر بذاره جای اینا اونقد تمرین کن که به همشون ثابت کنی میتونی

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
ربط داره😂 نمیدونم گواهینامه داری یا نه؟ ولی هر بار که آدم تو آزمون شهری رد میشه انگار یکی با گوشکو ...

ن بابا ربطی نداره

من خودمم دفعه اول قبول نشدم

دفعه اول ک سر آینه چک نکردن ردم کرد😐

از طرفی هم شاگرد ممتاز مدرسه بودم

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 
2801