2777
2789
عنوان

برداشتن رحم

13829 بازدید | 35 پست

سلام خانما،وقتتون بخیر،مادرم۱۵ابان عمل هیسترکتومی ولی به روش لاپاراسکوپی داره،منظورم همون برداشتن رحم ولی بدون جراحی باز واز طریق برش کوچیکه،نوع عمل تقریبا میدونم چطوره،سوالم اینه خودتون یا اطرافیانتون،تجربه ای از این عمل داره،از مقدار دردا بعدش وطول دوره تقاهتش

اخه عمل باز،خیلی عمل سنگین ودردناکیه با نقاهت طولانی حالا بااین روش چطوره؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مادر من دوماه پیش جراحی کرد ولی چون باید کیست و رحم و تخمدان درسته درمیومد امکان لاپاراسکوپی نبود و شکم کلا باز شد 

مادرم بعد دوماه کم کم بدنش جون گرفت ولی کماکان کارای سنگین نمیکنه 

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
مادر من دوماه پیش جراحی کرد ولی چون باید کیست و رحم و تخمدان درسته درمیومد امکان لاپاراسکوپی نبود و ...

مادر منم رحم وتخمدان همس،ولی بخاطر جراحیا مکرر دکتر گفته لاپاراسکوپی،۲۰۰کیبونترم فاصله دارم ازش وبخاطر بچه مدرسه ای نهایت اخر هفته ها بتونم برم،سر همین استرس دارم،امیدم بر اینه بااین روش دردش حداقل کمتر باشه

مادر منم رحم وتخمدان همس،ولی بخاطر جراحیا مکرر دکتر گفته لاپاراسکوپی،۲۰۰کیبونترم فاصله دارم ازش وبخا ...

علت این تخلیه چی هست عزیزم؟ لاپاراسکوپی معمولا سبکتر از عمل لاپاراتومی هست چون از طریق چندتا سوراخ از واژن رحم و میکشن بیرون اما بهرحال چون عضو بدنه تا ی مدت هم جسمی هم روحی شرایط برای خود مریض یکم سخته 

تو نبود شما کسی هست کارای روزانه خونه مامانتونو انجام بده ؟ اخه من دوهفته مداوم موندم اونجا تا جون بگیره بعدشم برای تمیزکاری میرفتم و فقط خودش غذا درست می‌کرد 

و اینکه بعد عمل چند کیلویی کاهش وزن پیدا میکنن و ضعیف میشن البته ب مرور درست میشن

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
علت این تخلیه چی هست عزیزم؟ لاپاراسکوپی معمولا سبکتر از عمل لاپاراتومی هست چون از طریق چندتا سو ...

مامانم چند ساله بخاطر انواع مشکلات زنان مثل فیبروم ،ضخامت دیواره رحم و...با وجود دارو و...بازم خونریزیا خیلییی شدید داره،بطوریکه باوجود وصل کردن خون و..پارسال با هموگلوبین۴بستری شد،ومشکلات کم خونیا شدید ودردا شدید همیشه داره،تخمداناشم سالمه وچون چندتا کیست تو سینه داره دکتر گفت درش بیاریم بهتره که بعدا مشکل ساز نشه ومجبور به جراحی دوباره،خواهرمم تهران هست ولی فاصله دارن از هم ونمتونه یک ماه پشت سرهم بیاد اونجا،میگذره ولی سخت،

اگ تابستون بود،۳ماهم بود میرفتم میموندم من اکیم برای پیشش بودن ولی خب خواهرم تازه عروس وکم تجربه تره ،هم نمیشه زیاد دورزخونه باشه از طرفیم تجربه کافی برای انجام کارای مریض وبالاخره کارای خونه و...نداره

اگ تابستون بود،۳ماهم بود میرفتم میموندم من اکیم برای پیشش بودن ولی خب خواهرم تازه عروس وکم تجربه تره ...

سلام وقتتون بخیر 

میخواستم بگم مادر شوهر منم امروز رحمشو برداشت از همین طریقی که مامانتون برداشتن

میخواستم ازتون بپرسم الان حالشون چطوره و‌ تا چند مدت بعد از عمل باید استراحت داشته باشن ؟

از بعضی اتفاقا که بگذری ، دیگه نه چیزی قشنگه نه سخت! مثل مرگ یه عزیز … 🖤😞 دلتنگتم بابای مهربونم الهی دورت بگردم دارم میمیرم از غم نبودنت خدا به دلمون صبر بده خیلی سخته نبودت خیلیییی😭😭😭
سلام وقتتون بخیر  میخواستم بگم مادر شوهر منم امروز رحمشو برداشت از همین طریقی که مامانتون بردا ...

سلام عزیزم،عالی،انگار ن انگار عنلی کرده،ببین دوره نقاهت باید داشته باشن،چون ازدرون زخمارو دارن،یعنی یک ماه استراحت کامل،وتا سه ماهم سنگین بلند نکنه وکارای روزمره وسبک فقط،ولی دردو سختیش قابل قیاس با عمل باز نیست،