2777
2789
عنوان

برداشتن رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 13829 بازدید | 35 پست
سلام ممنون ک جواب دادی عزیزم بعد اینک چه شرایطی باید داشته باش ادم برا لاپراسکوپی اطلاع دارین؟ کاش م ...

شرایط خاصی نداره،مگر اینکه سایز رحم خیلی بزرگ باشه که لاپروسکوپی نشه،خودتون بگید با عمل باز نمیخواید،البته لاپروسکوپی دیرتر وقت میدن وتو دولتیا سعی میکنن برای افرادی بزارن که شرایط باز ندارن،مثل مادرم چون چندین بار عمل باز داشت ونمتونست دوباره عمل کنه،با مادرت صحبت کن،به دکتر اصرار کنه که فوبیا عمل باز داره وباز اصلا قبول نکنه شاید اینطوری قبول کنن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باش گلم پناه برخدا بریم ببینیم چیکار میتونیم کنیم ممنون از راهنماییت

انشالا که باهرروشی بود،به سلامت برگرده به خونه،کلا عمل سنگینیه ولی میارزه،از درد وسختیا الانشون راحت میشن

انشالا که باهرروشی بود،به سلامت برگرده به خونه،کلا عمل سنگینیه ولی میارزه،از درد وسختیا الانشون راحت ...

مرسی قربونت برم ممنونم ازت امیدوارم واقعا استرس دارم و حالم خوب نیس همش نگرانم🥲❤

مرسی قربونت برم ممنونم ازت امیدوارم واقعا استرس دارم و حالم خوب نیس همش نگرانم🥲❤

نگران نباش گل،جز عملای نادر نیست والان مثل سزارین خیلی زیاد شده یکم دوران نقاهتش طولانی هست ولی کم ریسکه،فقط استراحت میخواد وبس

سلام عزیزم،عالی،انگار ن انگار عنلی کرده،ببین دوره نقاهت باید داشته باشن،چون ازدرون زخمارو دارن،یعنی ...

آخه چه جوری بدون باز کردن رحم در میاد بریدگی های دا خل چی میشه رحم به چندعضو بدن چسبیده مادر شما تخم دان هم در آورد برای من مثل سزارین بود ۳۶ سالم بود در آوردن ولی تخمدان هارو دست نزد فقط روز اول خیلی درد داشتم