2777
2789
عنوان

اگه حاجت داری بیا📿اگه دلشکسته ای بیا📿پربازدیدش کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1443 بازدید | 197 پست
برات نادعلی و ۵تاصلوات فرستادم

ممنونم عزیزدلم الهی که برسی به خواسته قلبیت انشالله 💕

❤️همسرم ،پسرم ❤️شما تنها میتوانید آخرین درمان من باشید و بی شک دیگران بیهوده میجویند تسکینم❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2804
زندگی من خرابتر از این حرفاست که بخواد درست بشه اما برلی حاجت روایی همتون صلوات فرستادم الهی که همه ...

توکلت به خدا باشه عزیزم ازته دلم سرسجاده نمازم برات ازخدامیخوام انقد قشنگ برات بچینه انقد خوشگل بشه زندگیت که کیفشو کنی ازته دلت بختدی🙏

برات نادعلی ۵تاصلوات فرستادم

تونستی برای حاجت دلم صلوات بفرست🙏
التماس دعا، دعا کنید کار و بخت عالی به همین زودی قسمتم بشه

خدابهترین هارو جلوراهت قراربده عزیزم انشاالله بهترین مرد و کنارت قراربده ۵تاصلوات و نادعلی خوندم

توکلت به خدا باشه عزیزم ازته دلم سرسجاده نمازم برات ازخدامیخوام انقد قشنگ برات بچینه انقد خوشگل بشه ...

ممنون گرچه هرگز خوب نمیشه و دیگه تقدیرم اینه ولی بازم ممنونم من دیگه کنار اومدم با زندگی ولی بازم ممنونم انشالله خوشبخت باشی و به همه آرزوها و حاجتهای دلت برسی هم شما و هم همه مردم دنیا

برا منم اینجوری دعا میکنی؟😘 منم دعات میکنم

شماهم برام دعاکن مهربون.نمیدونم چی ازدلت میگذره چه دعایی پیش خدا کردی ولی توکلت بخداباشه الهی خدا بهت نگاه کنه بهتربن خبرو بشنوی تازه ازاونی که فکرشم نمیکردی قشنگتر و رویایی تر 

برات نادعلی ۵تاصلوات فرستادم

2809