2777
2789
عنوان

شوهرم دلش شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 72 پست
عزیزم الان واقعامست بودنش برات مهم نیست؟! چجوری بایه شوهرمست زندگی میکنین

دائم ک نمیخوره منم باهاش میخورم یوقتهایی اونم جمع دوستاش بوده خب مسافرت بوده 

دقیقا حرف های من بهش میگفتم چی کم دارم 

چی کم گذاشتم اینقدر بخشدیم که به جایی رسیدم مردم تو شهر دعوا میکردن شوهرم ناراحت میشد من باید معذرت خواهی میکردم الان مثل سگ دورم میچرخه ولی دیگه نمیبینمش تو هم کوتاه نیا خواهر بزار به گوه خوردن بیفته 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ن اولیش نیست برای همین منم خسته شدم و طاقت زخم دوباره ندارم از طرفیم میخوام محکم روی حرف طلاقی ک زدم ...

خب پس اینسری دیگ محکم بودی رو حرفات بمون ببین عکس العملش چیه چون حق داشتی ناراحت باشی حداقلش این بود ک قبل رفتن آرومت میکرد حتی اعتراف کرده ک مختلطه عجیبه یکم صبرکن تا خودش بیاد سمتت ت حرکت دیگ ای نکن بازم خودت بهتر صلاح میدونی امیدوارم حال دلت خب بشه بزودی❤

ࡅ࡙ߊ ܢ̣ߊ‌ܣߊ‌ܩܢ ܝ‌ܧߊ‌ܢ̣ࡅ߳ߺߺܙ ܭࡍ߭ ࡅ࡙ߊ ܝ‌ܦ̇ߊ‌ܧࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩߊ‌ܠܙ ܣܝ‌ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߳ߊ‌ܚ݅ࡍ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ܨ 😊✌
2805
ی حسی بهم میگه از سفر برگشته خوابیده فردا بره سر کارش چون از ساعت دوازده انلاین نشده حس میکنم میخواد ...

چیزی که من میدونم اینکه اون الان هیچ دل شکستگی نداره نمیخاد فکرت رو مشغول کنی خودت رو مقصر بدونی مقصر اونه که به حرف تو اهمیت نداد بنظر من اصلا نه بهش پیام بده نه زنگش بزن اتفاقا فردا چند تا استوری شاد سرحال بذار تا بفهمه نمیتونه با بازیاش فکر تو رو مشغول خودش کنه بزار اول اون زنگ بزنه و بابت کارش توضیح بده 

خب پس اینسری دیگ محکم بودی رو حرفات بمون ببین عکس العملش چیه چون حق داشتی ناراحت باشی حداقلش این بود ...

اره باید صبر کنم بهش فکر نکنم 

چون حرفم خراب میشه و‌دیگه اعتبار نداره اونوقت 

قربونت عزیزم ممنونم بابت نظراتت💜🌸

اره درسته منم نباید محل بدم هیچ واکنشینم نداشته باشم بهشم راجب بیرون رفتنام خبر ندم چجوری منم مول خو ...

همین که مثل الانت خود خوردی نکنی فکرش درگیر میکنی همین که الان به خودت برسی و به فکر خودت باشی درگیرش میکنی تا خودش بیاد بشین قاطع بگو بیا بریم پیش یه مشاور 

کارت اشتباه بود و من نمیتونم ببخشمت تو اصلا نه ناراحتی من نه نگرانی من نه دلخوری من برات مهم نبود ارزش نداشت 

دقیقا مثل خودت رفتار کردم ببین خودت چطوری ناراحت شدی از خودت توقع نداشته باش من مثل مادرت رفتار کنم بهات 

ببرون رفتنات اجازه نگیر فقط اطلاع بده مثلا من میرم بازار خرید

خوبه اما خب وقتی ک گفتم فقط درموارد ضرروری تماس بگیر من بهش بگم دارم میرم فلان جا یکم مسخرس خب اینجوری جرقه اشتی هم از سمت من میشه ک پرو میشع اما از من بیخبر باشه ذهنشم مشغول میشه 

همین که مثل الانت خود خوردی نکنی فکرش درگیر میکنی همین که الان به خودت برسی و به فکر خودت باشی درگیر ...

همون روز گفتم بریم مشاوره بیعانه بزن رزرو بشه گفت تو سهم خودتو بده منم سهم خودمو منم بدم اومد گفتم این ماه پولی برام نموند بعدشم تو مردی توی رابطه حمایت گری گفت من پول مشاور ندارم چند دفعه هم رفتیم تاالان منم گفتم هرجورراحتی

خوبه اما خب وقتی ک گفتم فقط درموارد ضرروری تماس بگیر من بهش بگم دارم میرم فلان جا یکم مسخرس خب اینجو ...

نه الان که اصلا  خبر نده وقتی مشکلتون حل شد صحبت کردی کلا اجازه واسه چیزی نگیر فقط اطلاع بده 

2809