2777
2789
عنوان

شوهرم دلش شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 72 پست
ببین نزارمسافرت زهرمارش شه فعلانرم باهاش حرف بزن تابرگرده وبعدمشکلوحل کن.فکرت جای بدنره انشالاخبری ن ...

اخه دیشب هنوز مسافرت بود ک خرف زدیم اخرین بار 

امروز اصلن خیری ازش نبود تا دیشب حداقل روزی دوبار زنگ‌میزد پیام میداد 

الان نمیدونم منم مول خودش سکوت کنم و هیچ واکنشی نشون ندم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین بادوستاش میره بیرون یا باغ سخت نمیگیرم اما این مسافرت مجردی بود تازه عروسی بود اونم شمالیا ک مخ ...

حق داری عزیزم

قشنگ باهاش قاطع حرف بزن با ترس نباشه همینقدر مردا بفهمن ترسیدی بدتر میکنن 

2804
عزیزم اون الان یا تو خواب نازه یا داره با دوستاش خوش میگذرونه حس حال الان تو براش مهم‌نیست فقط تویی ...

ی حسی بهم میگه از سفر برگشته خوابیده فردا بره سر کارش 

چون از ساعت دوازده انلاین نشده 

حس میکنم میخواد ذهن منو ب خودش مشغول کنه از طرفیم یکم فکر کنیم جفتمون اروم بشیم  

اخه میدونی اشتباه اون بوده ک‌عروسی مجردیو‌الویت قرار داده ب ناراحتی من  تمام وجود میگه ی چیزیو ازم مخفی کرده ک واقعن بهش مطمئنم 

حتی کارت عروسی بهمون داده بودن خانوادش میدونستن بمن نگفته بود همیشع میگفت نشون میداد این بار نداد 

حق داری عزیزمقشنگ باهاش قاطع حرف بزن با ترس نباشه همینقدر مردا بفهمن ترسیدی بدتر میکنن

اره واقعن منم وجود دارم منو محدود میکنه تا سر کوچه هم میرم باید بگم رفتم  رسیدم سرکوچه خب منم خوشم نمیاد ازاینک‌کنترولم کنه 

بنظر شما منم هیچ واکنشی نشون ندم و‌مثل خودش باشم؟

ببین اصلا من نمیگم طلاق بگیر یا هرچی 

ولی وقتی هنوز عقدی 

اگه جدا هم بسی باز میری سرکار حقوق میگیر 

دوست پیدا میکنی ولی مثل من افسردگی نمیگیری 

همش التماس نمیکنی بیاد طلاقت بده 

کاری که کرد کاملا اشتباه بود هیچ توجیحی براش پیدا نمیکنم پیش مشاور برو اگه نگفت اشتباه کرده 

خودتو سر زنش کن اینم شگردشه بگه نیاز داشتم بهات حرف بزنم که بعدا یه چیزی تو دستش باشه بگه من نیازت داشتم تو نبودی ببین چی درسه تصمیم درست بگیر چتد صبا دیگه پشمون نشی 

چون مختلط بوده پس حقشه فقط دیگه پیام نده بزار خودش بیاد بعد باهم صحبت کنید

داشت میرفت گفتم مختلطه گفت ن  بعد ک‌مس،،ت بود گفت ارع حالا نمیدونم علکی گفت یا اصن متوجه حرفم نشد یا واقعیتو گفت در هر صورت من کلی فکرم درگیر بود اون شب حتی بهش گفتم چی برات کم گذاشتم ک چهار تا غریبرو‌بمن ترجیح دادی

بنظرم هرکس دیگ جا ت بود اینطوری رفتار میکرد چون عقدین اگ خبری ازش شد با قاطعیت باهاش صحبت کن بگو ک دوس نداری این رفتاراشو اگ الان بفهمه پشیمون شدی ممکنه باز تکرار کنه پس از هیچی نترس خودش میاد سمتت اما اگ دیدی نیومد خودت زنگ بزن بگو میخوام ببینمت راجبش صحبت کنیم رو در رو بهتره بعد حرفاتو بزن اما اگ اولین اشتباهشه ببخشش کش نده 

ࡅ࡙ߊ ܢ̣ߊ‌ܣߊ‌ܩܢ ܝ‌ܧߊ‌ܢ̣ࡅ߳ߺߺܙ ܭࡍ߭ ࡅ࡙ߊ ܝ‌ܦ̇ߊ‌ܧࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩߊ‌ܠܙ ܣܝ‌ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߳ߊ‌ܚ݅ࡍ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ܨ 😊✌
ببین اصلا من نمیگم طلاق بگیر یا هرچی ولی وقتی هنوز عقدی اگه جدا هم بسی باز میری سرکار حقوق میگیر دوس ...

اره درست میگید ،، انشالله مشکلتون رفع بشه💜

پس بازیش بوده بهم عذاب وجدان بده  الانم ک عقب نشینی کرده خبری ازش نیست انلاینم نمیشه 

منم شنبه امتحان شهری دارم شاید منتظره بهش زنگ بزنم بگم دارم میره امتحان دارم میرم باشگاه من زنگ نزنم فکرش درگیر بشه 

اره واقعن منم وجود دارم منو محدود میکنه تا سر کوچه هم میرم باید بگم رفتم رسیدم سرکوچه خب منم خوشم ن ...

میفهمم چی میگی به نظرم مردا اصلا اینجوری که ما با جزئیات فکر میکنیم چند بار زنگ زده چی گفته فکر نمیکنن خودخوری میکنیم نیستن منم الان چون خودخوری میکنم خوابم نبرده اون راحت خوابیده

تا فردا عصری صبر کن ببین زنگ نمیزنه اگه خبری نشد بهش زنگ بزن که برین صحبت کنی 

اره درست میگید ،، انشالله مشکلتون رفع بشه💜پس بازیش بوده بهم عذاب وجدان بده الانم ک عقب نشینی کرده ...

نه بابا من خودم همه این مراحل گزروندم اینجوری میکنن که ما رو عذاب بدن 

شوهر خودم همینجوری هست ولی دیگه به چپم هم حسابش نمیکنم 

تو هم کوتاه بیایی باید تا اخر عمرت کوتاه بیایی چیزی هست که خودت انتخاب کردی بعدا نباید اعتراضی کنی 

بنظرم هرکس دیگ جا ت بود اینطوری رفتار میکرد چون عقدین اگ خبری ازش شد با قاطعیت باهاش صحبت کن بگو ک د ...

ن اولیش نیست برای همین منم خسته شدم و طاقت زخم دوباره ندارم 

از طرفیم میخوام محکم روی حرف طلاقی ک زدم وایستم ک حرفم خراب نشه  چون گفتم این رفتار هایی ک از خودت نشون دادی واقعن تایپ من نیست  گفتم مگه ی چیزی میشد نمیگفتی ناراحتی نمون منم نمیمونم الان انقدر رفتار بدی باهام کردی ک دارم میرم 

نه بابا من خودم همه این مراحل گزروندم اینجوری میکنن که ما رو عذاب بدن شوهر خودم همینجوری هست ولی دیگ ...

اره درسته منم نباید محل بدم هیچ واکنشینم نداشته باشم بهشم راجب بیرون رفتنام خبر ندم 

چجوری منم مول خودش کنجکاوش کنم ذهنش بهم بریزه 

2809