2777
2789
عنوان

شوهرم دلش شکست

746 بازدید | 72 پست

سلام دوستان تاپیک‌قبلیمو‌بخونید این ادامشه 

دیشب شوهرم زنگ‌زد حال احوال پرسی کرد من متوجه شدم‌مس...ته هنوز مسافرت بود بهش گفتم واقعن ارزششو داشت زندگیتو خراب کنی تو‌حتی ب اون عروسیم کامل نرسیدی 

گفتم مختلط بود گفت اره اخراش رسیدیم گفتم تو اگه هم وقتشو‌داشتی هم میخواستی الویتت بودم عروسی نمیرفتی دست زنتو میگرفتی میبردی مسافرت  خودت میدونی چقدر میطلبید الان شمال خلاصع گفتم دیگه هرموقعه کار ضرروری داشتی بهم‌زنگ‌بزن و‌اومدی تهران راجب جداشدنمون‌حرف بزنیم زنگ بزن در غیر این صورت جوابتو نمیدم بعد گفت قسم‌بخور ب جونم ک میخوای جدا شی منم قسم‌خوردم گفتم ب اندازه کافی بهت فرصت دادم‌دیگه خسته شدم از بد دهنیات احترام‌نذاشتنات تو وقتی هنوز توی تفریح مجردیت گیر کردی برای چی متاهل شدی ازدواج نکردم ک‌تنها بشم بعدم خدافسی کردم قطع کردم چند سری زنگ زد جواب نداد پیام داد حالم خوب نبود فقط میخواستم باهات حرف بزنم منم دوباره حرف هامو‌تکرار کردم از دیشب ازش خبری نیست احساس میکنم تند برخورد کردم دلش شکست نیاز داشت باهام توی اون حالش حرف بزنم نمیدونم واقعن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805
مشکلش چیه بهش سخت نگیر

عروسی شمال دعوت بودیم منم خیلی دوست داشتم برم قرار بود باهم‌بریم بعد گفت ن داداشمم مجردی میاد بقیم مجردین گفتم بقیه بمن چ ما سوا هستیم ازشون گفتم نرو‌راضی نیستم رفتش 

حق داشتی ولی یکم تند رفتی

هووف نمیدونم الانم چیکار کنم بهش پیام ندم هیچ کاری نکنم ک‌براش ارزش قائل بشه چون بهش گفتم طلاق گفتم خسته شدم 

اما خب بعد سفرش باید بیاد پیشم باید بیاد مشکلشو حل کنه همینجوری ک‌نیاید بذاره برع 

عروسی شمال دعوت بودیم منم خیلی دوست داشتم برم قرار بود باهم‌بریم بعد گفت ن داداشمم مجردی میاد بقیم م ...

ببین باگیردادن زندگیتوسخت نکن ی جمع مجرده شراب خور.ی مردنمیتونه اینجورجاهاببره زنشوببره بی غیرتیه بااین زمونه خراب.ی وقت دیگه تنهایی باهم برید

بنظرم حرف بدی نزدی واقعا خودشو لوس کرده احتمالا

اره خب طرفم باید متوجه بشم منم ناراحتم حرفمو بی ارزش کرده رابطه دو‌طرفس اون ادم دیکتاتوریه خب نمیشع ک اینجوری  من زنم فکرم درگیر میشه 

ببین باگیردادن زندگیتوسخت نکن ی جمع مجرده شراب خور.ی مردنمیتونه اینجورجاهاببره زنشوببره بی غیرتیه با ...

ببین بادوستاش میره بیرون یا باغ سخت نمیگیرم اما این مسافرت مجردی بود تازه عروسی بود اونم شمالیا ک مختلطه من زنم ذهنم هزار جا میره حتی توی عروسیم بهم ی زنگ نزد  الانم ک ازدیشب خبری ازش نیس

ببین بادوستاش میره بیرون یا باغ سخت نمیگیرم اما این مسافرت مجردی بود تازه عروسی بود اونم شمالیا ک مخ ...

ببین نزارمسافرت زهرمارش شه فعلانرم باهاش حرف بزن تابرگرده وبعدمشکلوحل کن.فکرت جای بدنره انشالاخبری نیست

عزیزم اون الان یا تو خواب نازه یا داره با دوستاش خوش میگذرونه حس حال الان تو براش مهم‌نیست فقط تویی تا این موقع بیداری داری  خودخوری میکنی فعلا بهش فک‌نکن هر وقت برگشت بلاخره یه چیزی میشه که مطمعنم با دل صافی که تو داری میبخشیش و این بحث تموم میشه

اره خب طرفم باید متوجه بشم منم ناراحتم حرفمو بی ارزش کرده رابطه دو‌طرفس اون ادم دیکتاتوریه خب نمیشع ...

تهش بازم آشتی میکنید 

همسر منم عید اولی ک باهم بودیم منو ول کرد و با دوستاش رفت شمال و این در حالی بود ک تا قبل اون مسافرت مجردی نرفته بود یکی نبود بگو خب آخه مرد حسابی این چ کاری بود آخه اونم عید اول هنوز ک هنوزه یادمه و ازش بدم میاد سر این هیچوقتم یادم نمیره قطعا 

2809