2777
2789
عنوان

پسر پررو

107 بازدید | 14 پست

آقا پسری خیلی پرروعه رو چیکار کنیم

من با رل زدن اصلا مشکلی ندارم

اما خودم به شخصه دوست ندارم رل بزنم علاقه ای ندارم

دیشب رفتیم خونه یکی از فامیلامون پسر بیشعورش هر جا میریم میچسبه به من همش میگه نظرت در مورد دوست پسر/دختر داشتن چیه منم گفتم یکی رو میشناسم با یه پسرس رقابتی درس خونده هردو پزشکی آوردن 

اما خودم علاقه ندارم با پسری دوست شم

گفت تو اشتباه میکنی چرا دوست نشی جلوی غریزه رو نباید گرفت این سن حساسه و فلان خودش همزمان با صدتا دختر دوسته

بعد که اون رفت هم بهم گفتن خواسته زیر زبون تو رو بکشه ببینم باهاش دوست میشی یا نه

این شخص خیلی آویزونه

بابا بخدا کچل شدم از هر پسری بدم میاد میچسبه بهم یا میاد خواستگاریم

چیکار کنم اینشکلی نباشه 

بخدا دیگه خسته شدم گاهی وقتا میترسم میگم که نکنه شوهر آینده ام مثل یکی از اینا باشه

شما ها تا الان براتون پیش اومده 

اگه پیش اومده چه شکلی برخورد کردین

چند سالشه؟ بگو با هر کی را بزنم با تو یکی نمیزنم گمشو برو

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند سالشه؟ بگو با هر کی را بزنم با تو یکی نمیزنم گمشو برو

خیلی خودشو بزرگ میگیره 

19 سالشه

همش میاد از بحث درس خوندن شروع میکنه میشکونه با جاهای دیگه بحث رو یه دفعه همش گفت درس بخون هعی حرف میزد منم گفتم اگه تو حرف نزنی میخونم

اون لحظه ناراحت شد ولی دوباره شروع کرد

2804
خیلی خودشو بزرگ میگیره 19 سالشههمش میاد از بحث درس خوندن شروع میکنه میشکونه با جاهای دیگه بحث رو یه ...

رو نده معلومه خیلی پر روئه

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
خیلی زشته تو مهمونی خانوادگی بری بچسبی به یکی این چیزارو ازش بپرسی یجوری بشین بغلت پر باشه نتونه بشی ...

آره بخدا تصورش رو بکن طرف چقده بی ادبه

بخدا باهاش حرف میزدم اصلا نگاش نمیکردم

من ۱۸ اون ۱۹خدانکنه رفیقش باشم مگه دیوونه اممن با هیچ پسری دوست نیستم

خب پس باهاش حرف نرن جوابشو نده

سوال چرت مبپرسه بگو این چه سوالیه؟ چطور؟ چیکار داری؟

بپیچون

اومدم تو حرم چشمای نازت نذرمو ادا کنم ❤
خب پس باهاش حرف نرن جوابشو ندهسوال چرت مبپرسه بگو این چه سوالیه؟ چطور؟ چیکار داری؟بپیچون

بخدا اصلا کاریش ندارم

یبارم یه پسره گفته بود به دختر عموش که از من خوشش میاد بعد اومد دختر عموشو ببره موسسه بودیم منم بهش گفتم نه بعدش منو تو تو خیابون دید با ماشینش بوق زد

کلا شانس ندارم بخدا

اصلا علاقه ای ندارم اما ولم نمیکنن

خب پس باهاش حرف نرن جوابشو ندهسوال چرت مبپرسه بگو این چه سوالیه؟ چطور؟ چیکار داری؟بپیچون

دیشبم بهش گفتم از حرفات خوشم نمیاد بعدش بلند شدم رفتم جایی دیگه نشستم دوباره اومده پیشم🤦‍♀️🤦‍♀️

2809