2777
2789
عنوان

اگه حاجت داری بیا📿اگه دلشکسته ای بیا📿پربازدیدش کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1443 بازدید | 197 پست

بچه ها لطفا برای من دعا کنید انشاءالله هرچی از خدا میخواید بهتون بده...یه گره ای افتاده تو کارای فارغ التحصیلیم دعا کنید برام حل بشه دعا در حق همدیگه مستجاب میشه🥺🥺💞💞

شاید عجیب باشه رفیق:) ولی من بدترین ظلم هایی که در حقم شده بود رو بخشیدم!آخه میگن تو بنده ی خدا رو ببخش تا خدا هم تو رو ببخشه😊خیلی کار سختی بود میدونی💔اما من امید دارم که خدا در قبالش بهم نگاه میکنه؛)من امید دارم که کمکم میکنه تا به هدفم برسم💪🏻من امید دارم که خدای مهربون و قشنگم دستمو میگیره تا باعث لبخند مامان بابام بشم❤️من امید دارم که بهمن ماه وارد دانشگاه میشم به لطف و رحمت خدا😍میدونی رفیق!من به خدا قول دادم که با موفق شدنم دست همنوعان خودمو بگیرم🤝🏻 (دوست مهربونم میشه  لطفاً برای رسیدن به هدفم و ورودم به دانشگاه بهمن ماه دعا کنی؟🦋✨) تاپیک مربوط به زبان انگلیسی رو مطالعه کنید😁✌🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوستان گلم برای منم دعا کنین بتونیم خونه بزرگ بخریم ایشالاه 🌻 آرزو هستم

خداجونم خودت مواظب همسر ودخترم باش💗 مواظب منم باش چون اونا بدون من نمیتونن زندگی کنن😂  مرسی که همیشه کنارم بودی بابت همه چی شکرت🌻
2804
ممنون گرچه هرگز خوب نمیشه و دیگه تقدیرم اینه ولی بازم ممنونم من دیگه کنار اومدم با زندگی ولی بازم مم ...

همیشه توتمام تاریکی ها یه نور میتابه🌻

تونستی برای حاجت دلم صلوات بفرست🙏
خدابهترین هارو جلوراهت قراربده عزیزم انشاالله بهترین مرد و کنارت قراربده ۵تاصلوات و نادعلی خوندم

ممنونم مهربان، محبت کردین، من هم به نیت دل شما یه نادعلی خوندمو  ۱۰۰ صلوات فرستادم با تسبیح تربت تبرک شده به حرم اقا امام حسین(ع)، انشاالله بهترین ها برات رقم بخوره و خدا دلت رو شاد کنه حاجت روا بشی 

خدایا برایم بخواه که، بشود، برسد، بیاید، درست شود، خوب شود خوبِ خوب🌱❤️

میشه برای آرامش قلبم.واینکه خونمو اون جایی که خودم میخام بسازم.حرف زدن آرشام دعاکنید. منم5تا.وحمد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤
برا منم دعا کن ازداج خوبی داشته باشم تو این روزا سارا هستم

سارای عزیز انشاالله خوشبخت  سفیدبخت بشی الهی همیشه باعشقت خوش و عاقبت بخیر بشین💍

تونستی برای حاجت دلم صلوات بفرست🙏
2809