بچه من بدون اغراق بعد عمل نه بی قراری کرد نه درد داشت میگم فقط بخاطر اینکه دکتر گفت دمر نشه و تو راه رفتن یوقت با باسن میخوره زمین من همش بغل میکردم خسته شده بود دوست داشت راه بره و بازی کنه.
دوست عزیز اینم بگم به نظر من سرم زدن به بچه من نسبت به عملش سخت تر بود😄تو سرم زدن انقدر جیغ و فریاد کشید ولی عمل و بعدش خیلی راحت و بی دردسر تموم شد خدارو شکر.
و اینکه دکتر با دکتر فرق داره تخت بغلی بنده دکترش منصور ملائیان بود که البته چون عمل بچه رو عصر انجام میداد من دیگه ندیدمش و مرخص شدن ولی اون یه شب بچه رو بعد عمل نگه میداره.ولی دکتر بچه من همون روز عمل ترخیص میکنه دکتر بچه من بهار اشجعی بودن مطبشون فوق العاده شلوغ میشه از شهرای مختلف پذیرش دارن دوساعتی تو نوبت باید باشید ولی اینم بگم جراح اطفال هستن و یکی از بهترین حاذق ترین دکترای تهران هم بسیار صبور و خوش اخلاق و باروحیه هم بسیار کاربلد.چندتایی بچه تو مطب دیدم که ختنه های بد داشتن یا عمل های بدی داشتن خانم دکتر براشون مجدد انجام داده بودن و ترمیم و بهبودی کامل پیدا کرده بودن.
بعد عمل هم شربت استامینوفن و انتی بیوتیک میدن نگران نباشید.عمل خیلی خیلی راحت تر از اون چیزیه که تو ذهنتون تصور میکنین حداقل برای پسر من تو تهران اونم توسط خانم دکتر اشجعی اینجور بوده امیدوارم و از خدا میخوام پسر شما هم زودتر بهبودی کامل پیدا کنه و دلتون آروم بگیره