2777
2789
عنوان

عمل بیضه نزول نکرده

| مشاهده متن کامل بحث + 6306 بازدید | 23 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

لیهوشیش سطحی راستش از دست من گرفتن بردن داخل اتاق عمل و اون لحظه ها من با بچه م بازی دالی موشه میکرد ...

سلام عزیزم هستی؟پسر من هم دقیقا همین مشکل و داره وخیلی نگرانم الان یک ماهشع واقعااامکانش هست خود به خود بیاد پایین ؟

سلام عزیزم هستی؟پسر من هم دقیقا همین مشکل و داره وخیلی نگرانم الان یک ماهشع واقعااامکانش هست خود به ...

سلام عزیزم ببخشید تازه و تصادفی پیامت رو دیدم. اصلا نگران نباش تازه یک ماهشه تا شش هفت ماهگی به بچه فرصت میدن بیضه ش پایین بیاد. و اتفاقا در حدود ۸۰ودرصد بچه ها هم خود به خود پایین میاد اگر تا نه ماهگی پایین نیاد باید حتما قبل از یکسالگی بچه عمل بشه و بیضه رو داخل کیسه ش بیارن و الا خدایی نکرده بیضه آسیب میبینه. هنوز بچه تون کلی فرصت داره انرژی خوب بفرستین. خدایی نکرده بچه ای هم تا قبل یکسالگی بیضه ش داخل بدن بمونه بازم نگرانی نداره یک عمل بسیار بسیار راحتی هست. یک عمل ساده و بسیار کوتاه مدت‌. من هم همه این دغدغه هارو داشتم به حمدلله تموم شد. پیش دکتر بهار اشجعی هم عملش انجام شد فوق العاده دکتر حاذق باسواد و تند و تیزی هستن.بسیار هم با حوصله و بااخلاق. امیدوارم پسرتون همیشه در سلامت باشه

ممنون عزیز دلم انشاالله همینطوری باشه 🤩

اصلا نگران نباش خدایی نکرده نیم درصدم به عمل باشه یه عمل کاملا سبک و سرپایی محسوب میشه. بعدم داری برای سلامتی و آینده ش مراقبت میکنی. خیالت راحت راحت باشه

سلام گلم هستی یه سوال مهم دارم ازت درمورد بیضه نزول نکرده

سلام عزیزم بله بفرمایید

من پسرمو سال پیش عمل کردم تو یکسال و نیمگی

دکتر ناظم اصفهان خیلی خیلی عمل سبک و راحتی بود اصلا نگران نباشید تا آخر این برج میبرم نتیجه عملو ببینه 

سلام عزیزم بله بفرماییدمن پسرمو سال پیش عمل کردم تو یکسال و نیمگیدکتر ناظم اصفهان خیلی خیلی عمل سبک ...

سلام عزیزم.منم پسرم یه سالشه تازه بردمش دکتر جایی گفت تا دوسالگی وقت داره.یه دکتر دیگه ویزیت آنلاین گرفتم گفت نه هرچه زودتر عمل کنه.شما اصفهانید؟دکترتون کدوم بیمارستانه؟و دکترش خوب بود؟