2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1884167 بازدید | 113249 پست
اره پاییز جون منم خواستم بخرم پولم کم بود چند دست فقط چند تا رنگش گفت میشه ۱۷تومن یه مدل نمیتونستم ب ...

انشالله انشالله 🤲🤲🤲🤲♥️

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عاطفه جون خاطره عیدی ۲تومنی رو تعریف کنه واسه پاییز جان😁

داییش میخواسته به مامانش ۲تومن عیدی بده مامان عاطفه قبول نکرده،دایی ۲تومن و میده به دخترش بره پارسیان بخره بده به مامان عاطفه ولی دخترش پارسیان ۱۵۰۰میخره بقیه اش و میزاره تو جیب خودش 😁😅

داییش میخواسته به مامانش ۲تومن عیدی بده مامان عاطفه قبول نکرده،دایی ۲تومن و میده به دخترش بره پارسیا ...

دخترش😑۱۵۰۰رو حالا داد به مامان عاطی؟

اره سکه پارسیان خریده گفت دو تومنی نداشته🤭بقیه رو برا خودش برداشته😅

باز خوبه به فکر خواهرش بوده🥺ولی کار دخترش زشت بود خب۵۰۰رو یه روسری برا عمش میخرید که اینهمه کمک پدرشه🥺

شبت بخیر پاییز جان خواب های رنگی رنگی ببینی قشنگم😘

شب تو هم بخیر عزیزدلم♥️الهی  خوابای رنگیت تبدیل به واقعیت بشه و یه سفرمشهد هم بری تو سال جدید♥️😍

سلام عزیزدلم خوبم خودمم مریض شدم ولی دارو خوردم که نیفتم مهسا یهو گوشیم داغون شد نتش اصلا نمیتونم وص ...

خداروشکر که بهترین🤲🏻دلم پیش کاوه بود. هرکیو میبینی تو عید سرماخورده😷😷من والله از گوشی اصلا سر در نمیارم😬😬

مهسا ببخش نگرانت کردم♥️♥️♥️🫂🫂 ازصفحه اسکرین میگرم درست که شد میذارم این عجایب رو بینین حس میکنم گو ...

این چه حرفیه دختر. من دائم النگرانم😂😂انشالله که همیسه خودتو و پسرا خوب باشید😍😍

سلام عزیزمممنون شما خوبی؟اره بعدش پست شما رو خوندممن اولین بار بود قیمه نثار میخوردم، خیلی خوشم اومد ...

ما هم یه بار تو مسیر همدان تایم نهار رسیدیم تاکستان. خیلی بارون میومد رفتیم یه رستوران ظاهرش تمیز بود گارسوناشونم لباسشون تمیز بود😂😂جوجه کباب سفارش دادیم چون معمولا تو سفر کوبیده نمیخوریم. به خاطر ترس از گوشتای عجیب😁😁مگه اینکه بشناسیم، اقاهه گفت قیمه نثارمون عالیه تست کنید یه پرس گرفتیم، خیلی خوب بود. منم مزش زیر دندونمه خدایی. خیلی خوب بود. کلا غذاش عالی بود😋😋😋

همسر منم گاهی می‌گفتولی یبار گفتم پیش بابامگفت داروندارمن براشماهاست 🥺😘دوروز نریم زنگ میزنن که چرا ...

حالا بهذغیر شوهرم که قبلا میگفت کمتر برو، من خودمم خجالتیم. ولی بابا و مامانم و همین حرفو زدن. تا دیشب بابام داشت از تهران میومد میگفت فردا بیا میدونی چند روزه پسرمو ندیدم،😐😐مامانم گفت خودتو لوس نکن 4شنبه اینجا بودن دیگه🤣🤣🤣

من همیشه دوس دارم وقتی برمیگردم خونه یکی باشه وسایلا و چمدونا رو برام عین تو فیلما جابه جا کنه من فق ...

چه حالی میده اینجوری😍😍نه که تا یه هفته لباس بشوری😮‍💨😮‍💨😮‍💨