2777
2789

سینم توده پیدا شد

۲۲ سالم

رفتم جراح سینه

گفت اون توده چیزی نیست

یه جا دیگم و دست زد گفت باید نمونه گیری بسه

بعد که نمونه گیری کرد گفت ۹۹ درصد سالمه ولی باید جوابش بیاد دوهفته دیگه

خیلی حالم بده

از طرفی از نظر مالی....

تروخدا دعا کنید سالم باشم

@اعتصامی    

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشالله به حق ضامن آهو مشکلی نباشه و تاپیک بزنی بگی چیزی نبود 🙏🙏

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى عَلِیِّ بْنِ مُوسَى الرِّضَا الْمُرْتَضَى الْإِمَامِ التَّقِیِّ النَّقِیِ‏

وَ حُجَّتِکَ عَلَى مَنْ فَوْقَ الْأَرْضِ وَ مَنْ تَحْتَ الثَّرَى الصِّدِّیقِ الشَّهِیدِ

صَلاَةً کَثِیرَةً تَامَّةً زَاکِیَةً مُتَوَاصِلَةً مُتَوَاتِرَةً مُتَرَادِفَةً کَأَفْضَلِ مَا صَلَّیْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَوْلِیَائِکَ‏

🙏منتظر یک معجزه ام دعام میکنید🙏

سونوتودیدم سالمی عزیزم سایزش خیلی کوچیکه هیچیت نیست، من خودم ازاینا سینه هام پره 6ماه یه بار چکاپ می ...

خداروشکرر

وای خدااا

اصن از اینم نمونه گیری نکردااا گفت سالم

یهدجا دیگم و دست گذاشت گف اینجات توده هست مشکوپس سونوم نرماال؟خواب و خوراک ندارم

خداروشکرروای خدااااصن از اینم نمونه گیری نکردااا گفت سالمیهدجا دیگم و دست گذاشت گف اینجات توده هست م ...

سونومونشونت بدم میگرخی ازبس زیادن😂😂😂اصلأ استرس نداشته باش اون جوابم سالمه چیزای هورمونی غذاهای فست وفودی تعطیله نوشابه وترشی تعطیله 

خداروشکرروای خدااااصن از اینم نمونه گیری نکردااا گفت سالمیهدجا دیگم و دست گذاشت گف اینجات توده هست م ...

باورمیکنی ازبس زیادن چندین باره دکترم پرتزسینه پیشنهادمیده منم میگم نه هم جراحی‌ش سخته هم هزینه اش😩😩😩