2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1311278 بازدید | 71181 پست
پدر همسرم عاشق این مستقل بودن ماست همه جا پز یدونه پسرش رو میده هرجا می‌ره بحث رو یجوری می‌بره سمت ه ...

این قضیه واقعا برای منو همسرم فرسایشی شده... داریم سعی میکنیم بی اهمیت تر بشیم نسبت بهشون. تا الان همیشه سعی کردیم از جمع لذت ببریم و به اونا بی تفاوت باسیم. تا حدی موفق بودیم. چقدر خوبه که شما وارد بازیشون نمیشی👏👏الان فقط خود مادرشوهرتون داره اذیت میشه. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دخترا دو سه روزه سردردِ مداوم دارم واقعا دیگه آزاردهنده شدهراهی ندارید بهتر بشم؟مسکنم میخورم یکی دوس ...

بهار من یک مدت پیش اینطوری شده بودم 

سردرد هایی که اصلا خوب نمیشدن سابقه هم نداشتم بعد یواش یواش زد به گلو و گوشم 

یکی دو روز بعد دیدم دندونم آلارم میده 

فهمیدم همش از دندون بوده بدون هیچ نشونه ایی از پوسیدگی یادرد دندون 

دندون رو عصب کشی کردم خوب شدم 

شما هم دقت کن رو این مورد

عزیزدل منی پاییز جانم🫂♥️😍😍خدا دسته گلات رو برات حفظ کنه عزیزم

فدات شم الهی بسلامتی بیاد تو بغلتون ثمره ی عشقتون😍😍😍😍

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
بهار من یک مدت پیش اینطوری شده بودم سردرد هایی که اصلا خوب نمیشدن سابقه هم نداشتم بعد یواش یواش زد ب ...

وای نارین راست میگی

الان که دقت کردم سمت راستم بیشتر درد میکنه

یه درد خفیفی هم لثه هام داره

حتما دندونمه🥲

این قضیه واقعا برای منو همسرم فرسایشی شده... داریم سعی میکنیم بی اهمیت تر بشیم نسبت بهشون. تا الان ه ...

مهسا انگار خیلی جاها همینه 

اخه منم همینکارو میکنم .توی دورهمیا در خد سلام خوبین خداخافظ حرف میزنیم باهم 

اما با بقیه راخت میگیم میخندیم مسخره بازی شوخی 

یکم هم اهل شوخی نیستن قران بخونن نوحه گوش کنن روضه گوش کنن برا همین اصلا حرف مشترک نداریم 

باهم مچ نشدیم 

اوایل من سعی کردم عروس بازی درنیارم ولی خودشون نخاستن

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
بهار من یک مدت پیش اینطوری شده بودم سردرد هایی که اصلا خوب نمیشدن سابقه هم نداشتم بعد یواش یواش زد ب ...

عزیزم منم سردرد وحشتناک چشم درد داشتم سابقا رفتم دکتر تشخیص میگرن داد ولی خوب نمی‌شدم ب مدت دوماه مداوم دوباره درد داشتم رفتم ارتوپد عکس و ام تر آی گفت دیسک گردن داری 

وای نارین راست میگیالان که دقت کردم سمت راستم بیشتر درد میکنهیه درد خفیفی هم لثه هام دارهحتما دندونم ...

اگه دندونت نبود حتما متخصص مغز اعصاب یا ارتوپد برو منم سردردهای وحشتناک داشتم با چشم درد دکتر رفتم گفت میگرن داری ولی خوب نمی‌شدم 

دوماه مداوم سردردو چشم درد و داغ شدن گوش و ..داشتم دیگه دل و زدم ب دریا گفتم اول میرم دکتر ارتوپد تشخیص نداد بعد میرم چشم پزشکی که عکس و ام آر آی دادم گفت دیسک گردن داری خفیف ولی خیلی مراقب باش