2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1311546 بازدید | 71186 پست
دخترا دو سه روزه سردردِ مداوم دارم واقعا دیگه آزاردهنده شدهراهی ندارید بهتر بشم؟مسکنم میخورم یکی دوس ...

بهار جان یه درمانگاه برو سردرد طولانی  ...

الهی خوب باشی

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من کلا به هنر علاقه دارم رعدی جونهمین کیک و شیرینی که درست میکنم رو واقعا دوست دارمکی بشه از این کار ...

مستقل امروز سایت قشون کشی کرده 

خانمای شاغل یه طرف 

خانه دار یه طرف 

گفتی از کارمندی دست بکشم برم تو کار هنر یاد اونا افتادم 

مهسان جان یعنی دکتر رفتن برام جون کندنهانقدر بدم میادامروز خوب نشدم فردا حتما میرم

من عین قندو نبات خوردن میرم دکتر 😂😂

الهی فقط خستگی باشه ...

دخترا دو سه روزه سردردِ مداوم دارم واقعا دیگه آزاردهنده شدهراهی ندارید بهتر بشم؟مسکنم میخورم یکی دوس ...

قرص آکسار بخور از اونا که یه سمت قرص سفیده یه سمتش صورتی، آب هم بیشتر بخور شاید از کم آبی سردرد گرفتی

همسر منم میگه مسکل پدرم با من اینه که محناجش نیستم. میخواد رو ما کنترل داشته باشه ولی روش نمیشه. چون ...

پدر همسرم عاشق این مستقل بودن ماست 

همه جا پز یدونه پسرش رو میده هرجا می‌ره بحث رو یجوری می‌بره سمت همسرم و واقعا نشون میده قبولش داره 

اما مادرشون کاملا برعکسه جدا از اینکه به پسرش افتخار نمیکنه با هر کسی مقایسه ش می‌کنه حتی از نظر ظاهری 

متاسفانه بقیه خانواده خیلی ما رو مثال میزنن . چون مادر همسرم اخلاقشون تنده با خانواده همسرشون کنتاکت داشتن و ما با همه خوبیم تو هر جمعی مقایسه میشیم و این مقایسه بجایی رسیده که همه جا تلاش می‌کنه منو تخریب کنه 

من سالهاست عروس این خانواده هستم از سال ۸۶ تا حالا 

دیگه بقیه منو شناختن ولی خوب مشکل ایشون با من حل شدنی نیست منم دنبال حل کردنش نیستم 

با بقیه میگم و میخندم و اتفاقا جمعشون رو دوست دارم 

خواهر همسرم و دختراش و شوهرش ، پدر همسرم و پسرهای خودم همه با هم میگیم و میخندیم

ققنوس
من کلا به هنر علاقه دارم رعدی جونهمین کیک و شیرینی که درست میکنم رو واقعا دوست دارمکی بشه از این کار ...

عزیزم خیلی خوشحالم ک ی دختر فعال و اهل حساب کتاب زندگی و ساختن ی زندگی ایده آل 

در عین جدییت 

این همه ظرافت و لطافت داری و ب کارای هنری عشق می ورزی 

موفق باشی جانممم

😍🥰

دقیقاا خود من خیلی دنبال هنرم

اون روزی ک گفتم ی کاری انجام می دادم خیلی برام لذت داشت هنری بود😋😍🥰

میگن پوست موز رو خنک باشه از قسمت سفیدی بزاری رو پیشونی 

و ی تکه ش پشت گردن

چند لحظه دراز بکشی  آروم میشی

یا گلاب اسپره کنی ب صورت و پیشونی

دیفن جانم 🥲😍😍😍😍نی نی دایی 😍😍😍🤗گول زدنامون موفق آمیز بود 😎😄خیلی مبارک باشه 🥰خیلی مراقب خو ...

مرسی عاطفه جون

بلههه اینقدر دل منو آب کردید♥️😍😍😍🫠🫠

دیگه نی نی شخصی خریدم برای خودم 😆🙈