2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1192187 بازدید | 61216 پست
مستقل مغزم همکاری نمیکنه متوجه منظورت نشدم 😁 من میگم مرد زرنگ باشه من گوشه باشم اکی، اصلا بگه جیران ...

منظورم اینه که بخواییم نخاییم درگیر کار و بار شوهرامون میشیم

راجع به آدم زرنگ بله درست میگی

مرد هم همه چیز خونست🥰♥️ هزاری رو درآوردن، انگار پول رو از زیر پای فیل بیرون می‌کشی مردای الان خیلی ...

آخی دلم سوخت به حال آقایون

یعنی دیگه کولباش نکنم؟ من تازه میخواستم شروع کنم 🙄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اتفاقا که عالی می‌نویسی دقیقا همینه منم میخاستم دقیقا عین اون جملات رو بنویسم بخدا مردا از ما ساده ت ...

تو ایران با شرایطی که هست و جامعه ی کاملا مرد سالار مردا هر کاری میتونن بکنن آخرشم با عبارت مرده دیگه... همه چیز تموم میشه این که بخوان متعهد باشن برای شادیه من و شما تلاش کنن قشنگه... مثلا وقتی شوهرم میاد خونه واسم شیر محلی و بهترین عسلو میخره میگه بخور بچه شبا اذیتت میکنه اونم با اخم که حساب ببرم همونم از عشقش به منه دیگه چرا من اذیتش کنم. 

دقیقا هممون آدمیم... من گاهی همسرم میبینم که شبا میاد خونه از شدت خستگی صداش برگشته یا دستاش داغونه ...

مهسا و جیران خیلی قشنگ گفتین

اینجا هم شوخی میکنیم با هم وگرنه که من یا بقیه دوستان به نظرم متوجه هستیم که آقایون چقدر زحمت میکشن برای سرپا موندن زندگی

من به شخصه هیچوقت مشکل اصلیم با همسرم سر مسائل مالی نبوده چون من فوق العاده قانع و کم خرجم و خیلی هم راحت میتونم با نداری کنار بیام 😎 ولی به نظرم گاهی تو زندگی زورمون به بعضی چیزا نمیرسه و رو این مورد زوم می کنیم که قطعا اشتباهه و مشکل باید ریشه ای حل بشه 

مهسا و جیران خیلی قشنگ گفتیناینجا هم شوخی میکنیم با هم وگرنه که من یا بقیه دوستان به نظرم متوجه هستی ...

عزیزم منظورم اصلا به تو نبود. تو آنقدر خوبی هممون شناختیم..میدونیم مشکلت مسائل مالی نیست. بیشتر از بی برنامگی و مخفی کاری های همسرت ناراحتی.. اونم به امید خدا درست میشه... ❤️

نه عزیزم من هیچ وقت علیه زن نیستم علیه مرد هم نیستم.... ولی همینجا داریم می‌بینیم که بعضی هامون چه ن ...

منظورم شما نبودی که 😊😊😊

کسی که اولین بار این ضرب المثل رو گفته میگم نه اینجا 

کسی که اینو تو تاریخ اولین بار گفته منظورمه

عذر خواهی میکنم اگر نتونستن منظورمو برسونم 

منظورم شما نبودی که 😊😊😊کسی که اولین بار این ضرب المثل رو گفته میگم نه اینجا کسی که اینو تو تاریخ ...

نه عزیزم من بد متوجه شدم چون اون موقع یه ذره قاط زدم 😁عصبانی بودم درست نخوندم... تو خوش صحبتی شما که حرفی نیست اصلا😍

سلاااام ما با مادر شوهر دو شهر متفاوتیم اهل دعوت و اینا هم نیستن خدا حفظشون کنه محفلتون گرم ،دلتون ...

حاالا من برا جشن ها و مراسم خونه مادر شوهر خیلی بیشتر بهم خوش می گذره

چون کلا آشپزی با آقایون هس پدرشون و دامادشون 

😉😉

و جمعیت شون کمتر هس جوش آروم تره

اینقد حسابی در آرامشی

😍😍😍

ولی همسرم همش می گه بریم خونه مادرت بچه ها جمعن شلوغه پلوغه

نه عزیزم من بد متوجه شدم چون اون موقع یه ذره قاط زدم 😁عصبانی بودم درست نخوندم... تو خوش صحبتی شما ک ...

ترسیدم بابا☺️☺️☺️☺️☺️

دوباره رفتم خوندم میگم من که گفتم اونی که اولین بار گفته 

چرا مهسا ناراحت شده😍😍😍

یه جوی توی نی نی سایت هست

بعضی خانمهای شاغل میگن خونه دارا بیکارن

یه عده خیلی زیادی هم میگن زن شاغل اله و بله 

شوهرش به خاطر پولش میخوادش

که هر دوش اشتباهه

هر کسی بنا به دلایلی یکی رو انتخاب میکنه

خواهرای خودم خونه دارن ولی در عین حال خیلی به اقتصاد خانواده میکنن

ولی یه خواهر دیگم خدایی فقط و فقط بخو ر و بخوابه شوهرش دیگه از دستش عاصی شده 

ولی اینکه فقط تعمیم بدیم شاغلا اینن و خونه دارا بلن جالب نیست

اگر مهسا شمالی تایید نکرد بدون من بودم که همسر بنده هیچ دخالتی در خرج و پول و گرونی و فسط نمیده بنده ...

ببین مهسان این درست

ولی من یکی زیاده خواهم

همسر منم میتونه نیازهای اولیه رو بدون دخالت من رفع و رجوع کنه

مسئله اینه که خواسته های من رو در حال حاضر نمیتونه( منظورم تنهاییه)

خاسته های منم خرید مانتو و میزا‌مپیلی رفتن نیست

من خونه تو‌ منطقه خوب میخام

ماشین فلان میخام 

مسافرت خوب میخام

من با یه گل خوشحال نمیشم، گل در کنار سرویس جواهر میخام و و و 

من حوصله دو دو تا چارتا ندارم، اینو بخورم اونو نخورم

اینجا برم اونجا نرم 

دوست دارم رفاه داشته باشم

و این رفاه در حال حاضر نیاز به کمک خودم هم هست

دوست ندارم چند سال دیگه جزو خاطراتم باشه گوشت نخوردم، مرغ نخوردم نگشتم نپوشیدم تا مثلا به فلان جایگاه مالی رسیدم

نه … دوست دارم بطور موازی از لذتهای دنیوی بهره مند بشم و به جایگاه مالی بهتر هم برسم

الان دندونپزشکی هستم گفت لوکیشن بده بیام دنبالت

گفتم طول میکشه تا نوبتم بشه 

گفت منتظر میمونم

گفتم اینم بگم شفاف سازی بشه 😁

ترسیدم بابا☺️☺️☺️☺️☺️دوباره رفتم خوندم میگم من که گفتم اونی که اولین بار گفته چرا مهسا ناراحت شده😍� ...

دقیقا حتی اگه زیاد تو سایت باشیم میگن بیکارید و فلان کلی حرف درمیاد از توش... البته که خانم شاغل کارش سخت‌تر هم بیرون و هم تو خونه کار میکنن. و بچه داری و درس کار کردن با بچه.. ولی مزیت نیست به نظرم. 

دوست مهربون 😘💚دارم فکر میکنم چی باهاش بخرم. اول پارسیان میاد تو ذهنم 😁جدا از شوخی برای شروع میخوا ...

هر چی میخری فقط پارسیان نخر 

می‌دونم پونصد تومن شاید نصف پول یکی از خواسته هات نشه ولی خرجش کن و به همسرت نشون بده

فکر کن خودت یه پولی هدیه دادی به عزیزت اونم خرج کرده و بهت گفته ماری با پول تو فلان چیزو خریدم چقدر خوشحال میشی

بذار همسرت این حس خوشحال بودن رو تجربه کنه

مطمئن باش تجربه خوبی خواهد بود

ققنوس
مرد هم همه چیز خونست🥰♥️ هزاری رو درآوردن، انگار پول رو از زیر پای فیل بیرون می‌کشی مردای الان خیلی ...

جیران چرا همه چیز قاطی میکنی با هم گلی 

منظور منو بد برداشت کردی هاااا 

همه ما آگاه هستیم و میدونیم شوهرهامون چه مشقت ها و سختی ها رو در کارهاشون تحمل میکنن تا پول به دست بیارن. 

حرف من برا مردهایی که پول دادن به زن رو زیاد میدونن یا یه کاری میکنن یا چیزی میخرن برای زنشون فک میکنن آسمون رو برای زن فرش کردن منت میزارن یا انتظار و توقع ها دارن.... و گرنه همه زن و شوهری که دارن با هم زندگی میکنن عاشق هم هستن و احترام و عزت زیادی بینشون هست که دارن کنار هم زندگی میکنن و گرنه زندگی از هم می پاشید که....❌.داخل اون متنم گفتم مرد بخواد پرووو بازی در بیاره ❌. 

یه عده هم که فقط بلد بگن ما شوهرمون خوبه فلان برامون میخره په نه په..... ما نون خشک فقط میخوریم صبح و شب هم به جای عشق و محبت همو با کمربند سیاه و کبود میکنیم اون میره پی کارش ما نیز به پی کارمون😐😐😐. 

همه میدونن اینجا من جز عشق جان چیزی به شوهرم نمیگم 😎😎 میتونن براشون مثلاها بزنن ✌🏻

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
دوست داشتی تعریف کن حرف بزن…

اتفاق خاصی برام نیوفتاده مستقل جان

پارسال که ثبت نام ماشین کردیم تحویل ندادن 

گذاشتن تیرماه امسال اول افزایش قیمت زدن بعد مسیج واریز وجه فرستادن که اینجا ۱۳۰ میلیون ماشین رو گرونتر کردن

مجبور شدیم ماشین خودمون رو بفروشیم و با مابقیش یه پراید معمولی بخریم

۱۵۰ قرار بود وام بگیریم که از صدقه سر وامایی که یکی از اقوام همسر بنامش گرفته بود و نداده بود از دستمون پرید و ندادن اعتبارش خراب شده بود

خلاصه ما تحویل دی بودیم، چندروز پیشم که بساط جدید رو حتما متوجه شدین حالا شانس آوردیم به واریزی دوم ما افزایش زدن و شد ۵۵ میلیون وگرنه بازم ۱۷۰ تومن گرون کردن

فکر کن تو یکسال بابت یه ماشین که باید پارسال تحویلمون میدادن ۱۸۵ میلیون افزایش زدن

هیچ وامی هم که نمیدن فقط امتیازی که ما امتیاز خاصی نداشتیم

دیگه هرچی داشتیم مخفی و غیر مخفی طلا گذاشتم وسط بتونیم پر کنیم دیگه

صبح افزایش زدن بعدازظهر مسیج تکمیل وجه اومد

پراید فروختیم هنوز یکم پولمون جور نیست تا دهم باید پر کنیم

۵۰ تومن یکی از برادراش گفته برامون میریزه بده پولو انشاالله تکمیل کنیم

2810