2777
2789
عنوان

خیلی خرید کردم عذاب وجدان گرفتم

324 بازدید | 20 پست

یعنی ماهی ۳۰۰ تومن هم داشته باشم ۳۰۰ تومن رو تا آخر ماه خرج میکنم نمیزارم چیزی بمونه 

توی این دوماه خرید ۴۰ تومن ققط چیزای چرت و پرت خریدم 

توی بلک فرایدی جوگیر شدم 💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همین ک داری و میتونی بخری الهی شکر

خدا بیشترش کنه به بقیه هم بده

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.

منم درامد شوهرم این دوماه بهتر شده بود و چند تا از لوازمای اشپزخونم رو جدید و نو کردم خیلی عذاب وجدان گرفتم میگم کاش طلا میخریدم که توی وقت نیاز میفروختم یا هم حداقل پولو پس انداز نگه میداشتم

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
شکلات لوازم پوستی و آرایشیمکمل یک کاپشن که سایزم نبود

مبارکت باشه .

اگه وضعت خوبه که هیچی ، اگه نه ، این وسطا یه تیکه طلای خوشگلم بخر ، کم کم پس اندازم بشه

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               

اگه لازم داشتی و مایحتاج ت بوده که مبارکه عزیزم.عذاب وجدان نداره.ولی اگر ولخرجی بوده سعی کن جلوی خودتو بگیری و تکرارش نکنی.من معتقدم که آدمای ولخرج صاحب دارایی نمیشن.اصلا همون قدر که خسیسی بده،ولخرجی هم بده

من با اینکه خانه دارم اما همیشه پس انداز دارم.جوری که خیلی وقتا به همسرم قرض میدم.هر وقت خواستی خرید کنی همونجا به این فکر کن که لازمش داری واقعا!؟یا جو گیر شدی؟من با این روش ولخرجیامو ترک کردم.موفق باشی گلم

مبارکت باشه .اگه وضعت خوبه که هیچی ، اگه نه ، این وسطا یه تیکه طلای خوشگلم بخر ، کم کم پس اندازم بشه

خیلی هیجانی خرید میکنم به طلا نمیرسه دیگه 

احتمالا بیماری دو قطبی دارم 

فقط یه دستبند و انگشتر دارم همین 

پارسال یه طلای برلیان خوشگل طرح بولگاری دیدم ۵۸ تومن نخریدمش پشیمونم 

2810