2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1191667 بازدید | 61187 پست
یا خدا🤣🤣🤣🤣🤣🤣 چرااااااااااا؟؟؟؟؟؟ جدی چرا یکی باید دار و ندارش رو به پای ما بریزه که آیا بوس کن ...

واقعا... جدی چرا یه مرد باید همه چیو به پای زنش بریزه؟مگه خودمون اینکارو میکنیم. محبتمونو گاهی دریغ میکنیم.. البته همه نه ها... 

ویرایش میکنم تو اضطراب حرکت های همسرمون باشیم من خودم به شدت تو استرس کارهای همسرم هستم یجورایی خودم ...

نگا جیران

تو با ادبیات دیگه ای گفتی

ولی همون استرس و نگرانی که ماری و شاید من و بقیه داشته باشیم همین باشه

بعنی کلیت یه چیزه

نه؟

یعنی اینجور نیستیم که خودمونو باد بزنیم، باشگاه اراشگاه لیزر و و و بریم و بی خبر از اوضاع و مسائل کاری ( مالی) همسرمون باشیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣زن همه چیز خونه هست.....خدایی مرد باید خیلی بهش بها بده. من خودمو میگم از روی ناچاری و ز ...

مرد هم همه چیز خونست🥰♥️ 

هزاری رو درآوردن، انگار پول رو از زیر پای فیل بیرون می‌کشی 

مردای الان خیلی گناه دارن. تو جنگ بین سنت و مدرنیسم دارن له میشن. هم انتظار مرد سنتی ازشون می‌ره هم مرد مدرن. 

نازی، مردی که صبح تا شب برای زندگیش زحمت می‌کشه و همه کار می‌کنه تا آب تو دل زنش تکون نخوره، خدا وکیلی ظلمه بگیم این کمه یا زیاده. به قول خودت بخاطر پول که ازدواج نکردیم. 

من واقعا دلم خیلی برای مردها میسوزه. ما زنها اغلب جای بیشتری برای حرف زدن، درد و دل و حتی یاد گرفتن داریم. 

به جز یه سری از مردا که ذاتشون مشکل داره، که تو زن ها هم داریم، بقیه گناه دارن. به نظرم زن باید خورشید زندگی باشه از نظر مهر و محبت. 

ماها از خیلی ها انرژی میگیریم. 

مردا فقط ما رو دارن. خط کش دستمون نگیریم بسته به پولش بهش محبت کنیم. 

زیادی خودمونو جدی نگیریم. هزار تا کار کنیم در مقابل زحمات مردها واقعا کمه😁 

خونم مباح😁

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️

بچه ها راجع به ماری که همه باهاش شوخی کردیم که پول داده ببوسش و لبخند بزن... چون من مطمئنم هیچکدومتون عشقتون به همسرتون حقیقیه.. حالا گاهی تو سر و کله ی هم میزنیم ولی عشق بینمون همیشه هست.. من خودم تا حالا شوهرمو واسه مسائل مالی نبوسیدم. گاهی ادبیاتمون نسبت مردا خیلی بد میشه... 

مرد هم همه چیز خونست🥰♥️ هزاری رو درآوردن، انگار پول رو از زیر پای فیل بیرون می‌کشی مردای الان خیلی ...

دقیقا هممون آدمیم... من گاهی همسرم میبینم که شبا میاد خونه از شدت خستگی صداش برگشته یا دستاش داغونه چه جوری دلم بیاد بگم من مهمم و تو نیستی. یا به خاطر مسائل مالی بهش محبت کنم.. اگه دید مدرن هم باشه برابریم و هیچکدوم برتری نداریم... جیران جان من مثل شما قشنگ نمینویسم افکارم به هم ریخته یه چیزایی که اومد به ذهنم نوشتم فقط.. مگه همسرمون تو مجردی چی کم داشت که ازدواج کرد. اگه تنها بودن حتما هزینه هاشون کمتر بود. پولشون میموند جیبشون و ببخشید که اینو میگم واسه نیازایه دیگه هم پول میدادن نیازی نبود ازدواج کنن که یه نفر بخواد سرشون منت بذاره... یا مگه بقیه ی خانما به خاطر نیاز مالی ازدواج کردن؟ من خودم آنقدر عشقم زیاده به شوهرم که حتی مستقل تو عکس متوجه شد جائیکه همسرم ازم عکس گرفت میگفت نگاهت با بقیه عکسا فرق داشت.. هیچوقتم نه من منتی دارم نه اون که داره کار میکنه.. 

نگا جیرانتو با ادبیات دیگه ای گفتیولی همون استرس و نگرانی که ماری و شاید من و بقیه داشته باشیم همین ...

مستقل مغزم همکاری نمیکنه 

متوجه منظورت نشدم 

😁 

من میگم مرد زرنگ باشه من گوشه باشم اکی، اصلا بگه جیران باقالی 

مرد زرنگ نباشه یا به هر دلیلی من هم وسط باشم دیگه موقع تقسیم منافع نمیتونه بگه جیران تو کنار باش 

اون جا هم من باید وسط باشم 

شوهر ماری ۶ ماه همه چیو به دوش بکشه 

موقعی که کم میاره جلو ماری نگه 

اکی بعد از اون همه چی دست شوهرش 

اصلا ماری خبر دار هم نشه 

ولی نه اینکه کلا خبردار نباشه بعد ۶ ماه بعد خدای نکرده خبردار ورشکستگی بشه

منم میدونم چی میگید 🤣🤣🤣🤣ولی مطمئن هستم اینو یه زن گفته و همینطور دهن به دهن چرخیده زن علیه زن

نه عزیزم من هیچ وقت علیه زن نیستم علیه مرد هم نیستم.... ولی همینجا داریم می‌بینیم که بعضی هامون چه نگاهی به آقایون داریم. 

پر طبل شادمانه بکوبخیلی خوشحال شدم اون تراول ها منو اندازه پنج تا صد دلاری خوشحال کرد خوشحالیم مداوم ...

دوست مهربون 😘💚

دارم فکر میکنم چی باهاش بخرم. اول پارسیان میاد تو ذهنم 😁

جدا از شوخی برای شروع میخوام یه بند ساعت بخرم. بند ساعتم خراب شده. اینم کولباش حساب میشه؟ 😂

من یک روز قبل پریود نابودمیعنی همون یک روز از اینکه ازدواج کردم از اینکه بچه دارم از اینکه چرا فلانی ...

واااای منم از زمین و زمان مینالم میام همه ناراحتی هام رو میریزم اینجا 😂 

دقیقا هممون آدمیم... من گاهی همسرم میبینم که شبا میاد خونه از شدت خستگی صداش برگشته یا دستاش داغونه ...

اتفاقا که عالی می‌نویسی 

دقیقا همینه 

منم میخاستم دقیقا عین اون جملات رو بنویسم 

بخدا مردا از ما ساده ترن که ازدواج کردن😁 

آدم ازدواج می‌کنه و رنج مسئولیت زندگی مشترک و رنج عدم هیجان رو تحمل می‌کنه که یکی عمیقا آدم رو دوست داشته باشه بدون هیچ متری♥️

2810