2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1308954 بازدید | 71090 پست

@فاطمه_گلی28    

سلام فاطمه جان

چقدر خوشحالم که به یادم بودین عزیزم

من همیشه به یاد بانو آرتمیس هستم. اون تاپیک منو زنده کرد و به من مهمترین درسهای زندگیمو داد!

هرجا میرم به یاد بانو هستم، سفر کربلا براش کلی دعای خیر کردم. اتفاقا امروز داشتم فکر می کردم چه خوب میشد یه بار دیگه بانو تاپیک میزد! انصافا خانومای توی تاپیک هم همه محشر بودن، چقد خاطره های خوب دارم از اون روزا !

عزیزم الهی شکر اوضاعم خوبه الحمدلله. مدرسه تدریس می کنم و الان یکی از مطرح ترین معلمای شهرمون شدم. خصوصی هم کار می کنم و یکی از اتاقای منزل پدرم رو به کلاس تبدیل کردم و به خاطر استقبال زیاد، کلاسای گروهی برگزار می کنم. حال روحیمم خوبه شکر خدا. فقط هنوز کسی رو انتخاب نکردم برا ازدواج! چون الان دیگه خودمو خیلی دوست دارم به این راحتی حاضر نمیشم عشق و عاطفه و عمر و زندگیمو با هر کسی قسمت کنم! خودم میگم واقعا باید شایسته باشه تا من کنارش قرار بگیرم😄

( آموزه های بانو آرتمیس☺️😄)

اره که امید هستاما اگه خیلی زود بخوای برسی ناامید میشی. براش برنامه ۵ ساله بچین و بگو اگه من سالی مث ...

عزیزمم‌چه باحال و خفن تاحالا ازین زاویه بش نگا نکرده بودم 

واقعا چه فرصتایی سوخت ولی عب نداره همهیشه میشه شروع کرد هرچی زودتر بهتر 😃😃😃

عزیزم متاهلی ؟؟چن سالته 

نه نیمدونم از کدوما میگی خاسی عکس بده 

بعد تو باکس بندی و‌کارت بندی اینام میکنی که‌معصومه جون میگفتن ؟؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره که امید هستاما اگه خیلی زود بخوای برسی ناامید میشی. براش برنامه ۵ ساله بچین و بگو اگه من سالی مث ...

عالیه ایشالا طلا جمع کنی گواهینامهدهم‌خودتو باور داشته باش اصلا به حرف هیشکی گوش نده نمیتونی و فلان من دارم و اوایل کند بودم الان از همه بهتر میرونم . 

راستی عزیزم گفتی ماهی ۶ گرم بخرم این مقدار چقد پول میخاد ماهانه؟ تقریبا مثلا

سلام دوستان عزیز 

یه سوال داشتم لطفاً هرکس اطلاعی داره راهنمایی کنه 

من خودروی ثبت نامی طرح مادران میتونم شرکت کنم ولی چون پول واریز رو ندارم فقط به نیت فروش حواله میخواستم ثبت‌نام کنم  

حالا یه سریا میگن این دفعه نمیشه حواله رو فروخت دلیلش رو نمی‌دونم کسی از این مطلب اطلاعی داره ممنون میشم راهنمایی کنه

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏

سلام بچه ها خوبین خوشین؟

دوستان یه سوال من دوتا بچه 3سالونیم ودوسال و نیم دارم بنظرتون ماهانه چقدر باید برای کیک و بستنی و شکلات و این جور چیزای بچه ها کنار بزارم که هم بچه هام عقده ای نشن و همین اینکه زیاده روی نباشه

قربونت برم شکر 🤗💞به به ب سلامتی برگرده 🤗💞💞خب پس صفا میکنی 😁 یاد خودم افتادم آنقدر شکمم گنده شد ...

😄😄😄😄👌👌👌👌

بابا خودشون خیلی ناز میکشن خدایی

و حواسشون هست

ولی من دلم نمیاد

البته الان دارم وا میدم دیگه😄🙈

سلام بچه ها خوبین خوشین؟دوستان یه سوال من دوتا بچه 3سالونیم ودوسال و نیم دارم بنظرتون ماهانه چقدر با ...

سلام عزیزم...

من دخترم ۱۹ ماهشه

معمولا هر روز اگه نشه یک روز درمیون بستنی یدونه میدم...

کیک 🍰 اینجور چیزام میان وعده میدم

شیر پاستوریزه هم هر روز اندازه یک لیوان اگه بخوره...

خرما هم بخوره میدم...

دختر من تخمه آفتابگردان دوست داره...بچه های شما دندان کامل دارن 🤗 اجیل هم بده نوش جان کنن..

ی جا معصومه نوشته بود ک هر مغز اندازه سه عدد میده میزاره مشبا بهشون میده..

میوه هم بده هر روز مثلا یک روز موز..یک روز انگور

یا میتونی تیکه تیکه کنی مثلا موز کوچولو خوشمزه تره برش بزنی با چندتا دونه انگور با هر میوه ای ک دوست دارن

سلام عزیزم ، کاملا درک میکنم سختی کارتون رو چون من هم توی اون ۵ سال و نیم روزهای زیادی رو تا دیروقت مجبور بودم به خاطر کارهای زیاد در شعبه بمونم .

و اینکه برای انتقالی سازمان به سازمان باید ۲ تا ارگان موافقت کنند که من وقتی دنبالش بودم آموزش و پرورش نیرو نمیخواست ولی سال ۸۹ که استخدامی جدید داشت بالاخره کارم درست شد و تونستم وارد آ پ بشم .

و اینکه بله سابقه کار من رو به طور کامل قبول کردن و فقط صندوق بازنشستگی ام از صندوق بازنشستگی بانک ها تبدیل شد به خدمات کشوری .

کلا در طول خدمت یک بار میشه صندوق بازنشستگی رو تغییر داد . 

@مادرخانومی30    

سلام خانومای کدبانو و توانمند ♥️

بچه ها من تو فکرمه خیاطی یاد بگیرم دوره م شرکت کردم حالا نمیدونم چقد موفق بشم ....استعدادشو دارم چنباری دست ب چرخ شدم😁

نمیدونم اگ موفق شدم چطور میتونم کسب درامد کنم فقط دوس ندارم برا دوست و اشنا کار کنم چون مطمئنم پول بده نیستن ....

بنظرتون میتونم فقط رویکار تمرکز کنم خودم بدوزم و بفروشم مثلا لباس بچه یا مانتو زنانه؟....ایده ای برای فروشش دارید؟