2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1412964 بازدید | 78673 پست
خواستم بخرم و نشده و نرفتم دیگه نه باید بری باید بخری باید بشه عمرت، زیباییت و جوونیت رو حروم کسی که ...

بهش گفتم همین یه دونه ست اینم پیدا نمیکنم میشه بری یه دونه بخری جوابشم رو نگم بهتره

میگه اتاق خیلی وسایل داره میگم خب اتاق بچه باید جدا باشه کلن ۱ خواب داره خونمون 

میگه تو بخرر چرا من باید بخرم

بعدشم گفت تو زندگی باختی خبر نداری

حالم زیادی بده

مثل مرده ها افتادم زمین حال روحیم بده

جسمی هم بده حالت تهوع سرگیجهههه 

هر وقت ناراحت بشم مریض میشمممم

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
دقیقا ماری جان موافقم با حرفت👌.آدم خسته ی آشپزی هست بعد دوباره باز باید بایسته.میدونی چیه خانواده ی ...

منم کمالگرام. اتفاقا اوایل تو جو تاپیک مینیمالیست بودم خیلی خودمو درگیر کرده بودم و مقایسه میکردم و حرص میزدم ولی بعد یه مدت تجربه کسب کردم و ازمون و خطا و.... الان دیگه قشنگ به تعادل رسیدم و با خودم و وسایلم درصلحم

مثلا چیزای زیادی ممکنه دوست نداشته باشم تو خونم باشه ولی برام خیلی اذیت کننده نیستن و یه جورایی پذیرفتمشون. درکل راضیم ازش 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره خودش دیدددد

بلخشید این سوال رو میپرسم 

دوست نداری جواب نده و از پیامم رد بشو 

ولیییی چرا طلاق نمیگیری؟؟

مردی که هیچ فایده ای برات ندارع از هیچ نظر ،چه عاطفی چه اقتصادی ،چرا باهاش زندگی میکنی؟مخصوصا که خودت شاغلی 🤔🤔🤔

واقعا برام سوال شده پرسیدم 

جایی که ادم ارامش نداره ،بهش بی احترامی میشه و از نظر مالی هم ساپورت نمیشه ،چرا باید موند🤔🤔🤔

بچه ها میفهمن مطمئنا بچه ی شما کمی بزرگتر بشه همه چی رو میفهمه و اذیت میشه 

باز هم میگم دوست نداری جواب نده و رد بشو 💖

بلخشید این سوال رو میپرسم دوست نداری جواب نده و از پیامم رد بشو ولیییی چرا طلاق نمیگیری؟؟مردی که هیچ ...

سلام خوبی کلی برات نوشتم یهو پاک شد‌ امروز موندم خونه اونقدر گلاب به روتون بالا آوردم تمام شکمم درد میکنه من تو سرویس بودم

هی میگفت اونقدر که مثل خر و گاو میخوری.در حالی که من فقط،صبحونه خوردم و ناهار اونم ۷ عصر ناهار خوردم

بیشتر از،۱۰ بار قهر کردم چون یه مشکلی داشتم مثل گروکشی بود مثل یه تهدید هر سری میکوبید تو سرم 

به خودش هم گفتم موندم به خاطر بچم 

طلاق بگیرم بچه رو بهم نمیده

قانونی هم بچه به پدر میدن

نمیخوام تو محیط سمی خانواده اون بزرگ بشه

راستش پول رهن خونه و اینا ندارم 

میترسم نمیدونم چیکار کنم

به طلاق خیلی فکر میکنممم اما میترسم راستش رو بخوای

بچه ها هرکس بلده منو راهنمایی کنه لطفا برای قرارداد اجاره خونه به چه نکاتی باید دقت کنم. هرچیز کوچیکی به فکرتون میرسه بگین لطفا. من خیلی بلد نیستم این چیزارو. همسرم از من بدتررررر. اصلا تاحالا هیچ فک و فامیل و آشناش و ... مستاجر نبودن و نمیدونه چی به چیه و اولین بارمونه 

الان میخوایم یه خونه رهن کنیم. خود صاحب ملک اینجا نیست و یه نفر دیگه براش میخواد خونه رو بده رهن،

اینکه میخواد براش خونه بده رهن، خودشم طبقه پایین اپارتمانه مغازه داره و اونجا مستاجره. و انگار کل کارای ساختمون دست اینه. صاحب ملک پولداره و کلا اینجا نیست تهران زندگی میکنه 

گفت شماره شبای صاحب ملک رو بهتون میدم بزنین براش.

از بانک شبا کنیم حله؟

با این آقا رفتیم بنگاه، بنگاهی گفت پول رو واریز کنین بعد تو قولنامه مشخصات رسید رو مینویسم و میریم اپارتمان رو چک میکنیم و خرابی و ... رو مینویسم و بعد بهتون کلید و قولنامه رو میدم. قولنامه رو هم فقط قسمت مشخصات رو نوشت و امضا کردیم. روالش در کل همینطوریه؟ یا نه؟

من استرس گرفتم میگم پول رو بریزیم بعد بهمون کلید و قولنامه رو نده چی میشه؟ 

ازین جدیدا که کد رهگیری هم داره نمیده چون میگه هم مالک اینجا نیست و هم اینکه بعضی مالک ها دوس ندارن ملک و املاکشون ثبت سیستم بشه و... 

توروخدا بگین به چه نکاتی باید توجه کنم کلاه سرمون نره 

بچه ها یک سوال؟!اگر شما اضافه وزن داشته باشید و شرایط باشگاه رفتن نداشته باشیدو مستأجر باشیدحاضرید ۳ ...

من باشم چنین هزینه ای نمیکنم آرام جان

تردمیل زیادش خوب نیست

تو باشگاهم فقط ده پونزده دقیقه تمرین میدن

چرا پیاده روی نمیکنی؟

صبح زود برو که هوا خنکه

بچه ها هرکس بلده منو راهنمایی کنه لطفا برای قرارداد اجاره خونه به چه نکاتی باید دقت کنم. هرچیز کوچیک ...

مآرتین بابا ی نفس بکشم دختر

ماهم پارسال برا اولین بار خونه اجاره کردیم

تنها چیزی که تو ذهنم بود انجام بدیم تک تک خرابیا رو نشون صاحب خونه دادیم

حتی دستگیره کمد کمی شکسته بود نشون دادم

فقط همین....

ما بیعانه توی املاکی کارت کشیدیم

بچه ها هرکس بلده منو راهنمایی کنه لطفا برای قرارداد اجاره خونه به چه نکاتی باید دقت کنم. هرچیز کوچیک ...

کد رهگیری باید بهتون بدههههههه 

مآرتین بابا ی نفس بکشم دخترماهم پارسال برا اولین بار خونه اجاره کردیمتنها چیزی که تو ذهنم بود انجام ...

والا اصلا حرفی از بیعانه نزد. همشو گفت یه جا واریز کنین به حساب صاحب ملک

یهو منم جات استرس گرفتم...مستاجری خر است

کلا خونه رو که پسندیدیم خرکیف شدم ولی رفتیم بنگاه و دیدم اینطوریه شرایط، یه ذره مشکوک شدم و ذوقم پرید!  میگم نکنه صاحب ملک اینجا نیست این داره یه طورایی سو استفاده میکنه. 

به نظرم فردا به بنگاهی بگم تو قولنامه قید کنه که صاحب ملک حضور نداشته و ما خونه رو از این شخص ثالث اجاره کردیم که بعدا مشکلی پیش نیاد. الان تنها نگرانیم همینه. اخه ما هیچی از صاحبخونه نمیدونیم فقط در حدمشخصاتی که تو قولنامه نوشته شده. حتی باهاش تلفنی هم صحبت نکردیم