2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1412594 بازدید | 78657 پست
سلام خوبی کلی برات نوشتم یهو پاک شد‌ امروز موندم خونه اونقدر گلاب به روتون بالا آوردم تمام شکمم درد ...

ببین طلاق ترس داره هر کی بگه ترس نداره به نظرم  دروغ میگه 

هر تجربه ی جدیدی کمی ترسناکه ،رانندگی هم اولش ترسناکه 

ببین از بین بردن خودت به خاطر اون بچه ،هیچ فایده ای نداره 

بچه محیط اروم میخواد برای زندگی 

بچه اول مادر سالم میخواد اینجوری پیش بری سلامت خودت هم از نظر روحی هم از نظر جسمی به خطر میفته 

بچه مادر افسرده و مریض نمیخواد 

باید بخوای 

اگه الان شرایط اجاره نداره ،بمون ولی هدف بزار برای ایجاد شرایطی که  مستقل بشی ،پولاتو جمع کن ،اگه درامدت کمه ،به فکر شغلی با درامد جدید باشه

قانونی هم فکر کنم از یه سنی بچه خودش تصمیم میگیره با چه کسی زندگی بکنه 

مادر هستی ،نگرانیت برای بچه طبیعیه ،ترست طبیعیه 

ولیییییی خواهشاااااا قوی باش ،اول اول اول به خودت و نجات خودت فکر کن 

اگه بچه ات پسره که نگرانی نداره 

اگه دختر هست که نباید اجازه بدی ببینه مادرش توسری خور شده ،الگوی خوبی براش نمیشی و اونم درست تربیت نمیشه 

ببین طلاق ترس داره هر کی بگه ترس نداره به نظرم دروغ میگه هر تجربه ی جدیدی کمی ترسناکه ،رانندگی هم ا ...

اگه بدونی ۲ ساعت پیش چی،شد خونمون شد کربلاااا

بچم تو نایلون آب بود تو فریزر برداشت ۱۰۰ بار گفتم یخساز و آبسرد رو درست کن انگار نخ انگار نایلون آب رو ریخت روی شوهرم اونم آورد بقیه رو ریخت روی من و پسرم پسرم کلن موش آب کشیده شد بعد هم شروع کرد

فحش دادن چون میمونه پیش مامانت ادب نداره بی تربیته من ۵ ساعت میزارم خونه مامانمم بعد فحش به خواهرم به نوزاد منم گفتم حق نداری به خواهرم فحش بدی به مادرم و پدرم.میگه میری سرکار بجه رو ول میکنی

پسرم عصرا تو کوچه با بچه ها بازی میکنه میدونی چی سوزوندتم یهو گفت من تورو نمیخواستم که بله برون نیومدم مامانم اینا خواستن حالا فک نکنی مادرشوهرم انجل بودا نه دیو بود حالا دستش از دنیا کوتاهه اما حلالش نمیکنم.گرفتمش گفتم حق ندازی به نوزاد فحش بدی

میگفت الهی بی مادر بشن الهی بمیره

هزارتا چیز دیگههههه

منم قلبم درد میکنه الان تیر میکشه

وسایلم رو جمع کردم اسنپ بگیرم نذاشت برم یعنی گفت برو زنگ میزنم ۱۱۰ میگم رفته

منم گفتم میگم چ فحشایی میدی

الان قلبم درد میکنه به زور یه لیوان آب خوردم 

نشستم تا صبح فک کنم ببینم چیکار کنم

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه بدونی ۲ ساعت پیش چی،شد خونمون شد کربلاااابچم تو نایلون آب بود تو فریزر برداشت ۱۰۰ بار گفتم یخساز ...

یعنی چی زنگ میزنم ۱۱۰

خب بزنه ،چی میشه🤔🤔

نموون خواهر نموون اونحا

اگه بدونی ۲ ساعت پیش چی،شد خونمون شد کربلاااابچم تو نایلون آب بود تو فریزر برداشت ۱۰۰ بار گفتم یخساز ...

برو اول با یه وکیل مشورت کن یواشکی 

ببین از نظر قانونی چه جوری میتونی طلاق بگیری 

ببین راه حلی داره یا نه 

(البته همسرت متوجه نشه)

سلام دوستای عزیزم ب راهنمایتون نیاز دارم من تنهاداریم فقط یک انگشتره طلا و الان ب چرخ خیاطی نیاز دارم قسطی هم نمتونم بیارم کسی رو هم ندارم کمکم کنه وهیچ کس جز خدا ندارم تنها چیزی که دارم این انگشتره که بخاطر اینکه با شوهرم همیشه دعوا و بحث و دلخوری دارم که کار بجاهای باریک میرسه واسه همین انگشترو گذاشتم برای روز مبادا حالا چیکار کنم توروخدا هرکی خوند خواهرانه نظرشو بگه ممنونم ازتون 

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.

یاسمینا جان من در حدی نیستم که بخوام راهنماییت کنم خودمم هربار اینجا میام برای درد دل کردن و ... و هزارتا مشکل دارم ولی مشاور نیستم. ببین کسی نمیتونه بهت بگه جدا شو یا جدا نشو یا چیکار کن‌. خیلی مسائل هست که ما ازش خبر نداریم و تو خودت بهتر میدونی. اینجور که تعریف کردی مشکلات زندگیت به نظر من خیلی حاد نیست‌ که بخوای به جدا شدن فکر کنی. با یه کم تغییر رویه و تغییر در رفتار و گفتار همه چی حل میشه. خیلی برای خودت سختش نکن. به نظرم الان در شرایط مناسبی نیستی و پر از استرس و غصه و فشار روحی هستی. الان اصلا به جدایی فکر نکن چون تصمیماتت کاملا از روی خشم و عصبانیت خواهند بود و بعدا پشیمونی میاره

بذار یه کم فضا آروم بشه. بعد فکر کن ببین چی برای خودت بهتره. ققنوس جان خیلی کامل و جامع راهنماییت کردن. تغییرات رو از خودت شروع کن. به خودت برس. به خونه زندگیت برس. به لباسات برس.

من کامل زندگیتو نمیدونم ولی وقتی خودت حقوق داری چرا نباید لباس خوب داشته باشی و یهو به همسرت بگی بره برات شلوارک بخره؟! 

وقتی اخلاق همسرت رو میدونی چرا بدون اجازه ش مثلا تخت رو دادی به خواهرت. شاید اون راضی نبوده و ناراحت شده و ناراحتیشو اون مدلی ابراز میکنه. ما ایرانی ها درست نمیتونیم با هم گفتگو کنیم و حرف زدن بلد نیستیم. باید سعی کنی قلق شوهرتو به دست بیاری

میگی تو عزای امام حسین همش دنبال غذا بوده. چه اشکالی داره عزیزم اصلا تو هم باهاش همراهی کنی؟ مثلا میخواد بره دنبال غذا، نگو نه من نمیخوام چایی کافیه و ... بگو عه چه خوب غذای امام حسین خوردن داره برو مثلا یکی هم برا من بگیر یا اصلا خودتم باهاش برو و بعد بشینین با لذت با هم غذا بخورین

کاملا میفهممت شاید یه کارا ورفتارایی از همسرامون با قواعد و قوانین و باورهای ذهنی ما جور درنیاد ولی باید باهاش کنار بیایم. همین کنار اومدن با تفاوت هاس که باعث رشدمون میشه. یه کم کافیه نگاهتو تغییر بدی. تا جایی که بهت ضرر نمیزنه بذار کار خودشو بکنه. یه جوری رفتار نکن که فکر کنه خیلی بهش گیر میدی یا تو خیلی سخت گیری و...

تغییر رو از خودت شروع کن مطمئن باش همسرت هم پا به پات تغییر میکنه ممکنه طول بکشه ولی حتما میشه

فقط فعلا اصلا به طلاق فکر نکن. سعی کن خودتو آروم کنی. نشخوار ذهنی رو بذار کنار. تغذیه تو تغییر بده تا تیروئیدت رو به بهبود بره.  استرس رو از خودت دور کن. صبحا با حال خوب بیدار شو، چشماتو باز کردی لبخند بزن حتی شده زورکی و بگو خدایا شکرت که یه روز دیگه رو می بینم و میتونم برای تغییر خودم و پیشرفت خودم قدمی بردارم

حتما بیماری تیروئیدت رو جدی بگیر.  من یه مدت تیروئیدم پرکار شده بود خیلی حساس شده بودم به همه چی و هرروز به طلاق فکر میکردم!  همسرم یه کار خیلی کوچیک میکرد از کاه کوه میساختم و بهش غر میزدم یا داد میزدم سرش. درحالی که اگه حالم خوب باشه ممکنه با هم به اون کاره بخندیم و راحت ازش بگذرم پس اصلا ازین قضیه غافل نشو. به سلامتیت اهمیت بده انشالله روزای خوبی برات درراهه عزیزم 

سلام دوستای عزیزم ب راهنمایتون نیاز دارم من تنهاداریم فقط یک انگشتره طلا و الان ب چرخ خیاطی نیاز دار ...

به نظر من اگه خیاطی بلدی و اون چرخ خیاطی میتونه برات منبع درامد بشه حتما بخرش

انشالله بیشتر و بهترشو خیلی زود میتونی بخری 

سلام خوبی نمیتونستم تگت کنم میشه نوشته هام رو بخونی همین جا بالاتر نوشتم

سلام عزیزم خوبی؟

سایت خراب بود اصلا نمیتونستم وارد بشم 

پست قبلی درمورد آب و یخ و فریزر رو متوجه نشدم اصلا

فقط یه چیزی رو فهمیدم این آدم آدم نیست باهاش نمون 

اینجوری دیوونه میشی 

این همه بحث و فحش برای چی بود نفهمیدم اصلا 

بی دلیل اینقد فحاش و وحشیه 

بچت رو بردار برو خونه پدرت 

پسرتون چند سالشه؟

چرا آب تو نایلون باشه چرا تو ظرفی چیزی نمیذارید؟

وقتی پسرت آب رو ریخت روی همسرت شما چه واکنشی نشون دادی 

اینکه میگه نمیخواستمت فقط بازی روانی هست 

میگه نمی‌خواستم و به زور اومدم بگو حالا که اومدی یه بچه هم داریم چیکار کنیم🤔

ققنوس
سلام عزیزم خوبی؟سایت خراب بود اصلا نمیتونستم وارد بشم پست قبلی درمورد آب و یخ و فریزر رو متوجه نشدم ...

پسرم یه مشمبا فریزر آب خنک رو ریخت روی باباش اونم نصفش که مونده بود رو یا عصبانیت و فحش روی من و پسرم بیشتر پسرم خیس شد کلن و شروع کرد فحش به خواهرم و بچش و مادر و پدرم و اصلا یه وضعیتی 

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
یاسمینا جان من در حدی نیستم که بخوام راهنماییت کنم خودمم هربار اینجا میام برای درد دل کردن و ... و ه ...

خیلی خوب گفتی ماری جون

طلاق آخرین گزینه س

اسمشم حال ادمو بد میکنه چه برسه به انجامش

بعد اینکه تو‌ مشکلات رفتاری بین زن و شوهر، هر دو مقصرن

نمیشه که یکی ۱۰۰ درصد مقصر باشه، یکی صفر

الان اگه از زبون همسرش بشنویم ممکنه حق رو به ایشون بدیم

منظورم اینه که قطعا هر دو نفر حرفی برای گفتن دارن

خیلی خوب گفتی ماری جونطلاق آخرین گزینه ساسمشم حال ادمو بد میکنه چه برسه به انجامشبعد اینکه تو‌ مشکلا ...

منم موافقم باید از دید دو طرف به موضوع نگاه کرد 

البته منظورم به دوستی که پیام نوشتن نیست و به تایید صحبت شماست 

من خودم یکبار شاهد ماجرایی بودم که ما با دیدن مادر و دختری ، پدر خانواده رو قضاوت کردیم 

و بعد شرایطی پیش اومد که پدر باید حضور پیدا میکردن و ما پدر خانواده رو دیدیم 

یک قسمتی از ماجرا می‌تونستم تا حدودی حق رو به آقا بدم 

شاید عکس العمل اون آقا اشتباه بود 

ولی عملی که انجام شده بود بسیار بدتر و ترسناک تر بود

ققنوس
منم موافقم باید از دید دو طرف به موضوع نگاه کرد البته منظورم به دوستی که پیام نوشتن نیست و به تایید ...

اینجا جمع دوستانه ست و من اینو تعریف میکنم خدمتتون چون داستان یک پرونده ست اگر نمی‌پسندید رد بشید ازش و خاطرتون رو مکدر نکنید 

در محل کار قبلی بنده یکبار مادر و دختری آمدن برای شکایت از پدر خانواده و گرفتن نامه پزشکی قانونی 

پدر خانواده دختر ۱۵ ساله رو کتک زده بود .یادمه که با همکارا بعدش چقدر ناراحت بودیم و پدر رو لعنت کردیم 

فرداش موردی پیش اومد که پدر خانواده رو دیدیم و موضوع تا حدودی مشخص شد 

دختر سر سفره غذا زنجیری میاره و به گردن پدرش میندازه و می‌کشه 

مادر هم این وسط بجای جلوگیری از حرکت دخترش شروع می‌کنه به تشویق و تحریک فرزندش

و با خنده به مرد میگه مواظب باش که ما دو تایی به همین روش میکشیمت

روی گردن مرد علائم ظاهری فشار زنجیر مشخص بود و هم مادر هم دختر این اتفاق و دیالوگ ها رو تایید کردن

من قاضی نیستم که قضاوت کنم اون آقا، پدر و همسر خوب یا بدی بوده 

ولی مرد وقتی خودش رو از زنجیر رها کرده بود فرزندش رو کتک می‌زنه

نمیگم کار خوبی کرده ولی تو اون لحظه اعمال آدم خیلی منطقی نیست 

ققنوس
من باشم چنین هزینه ای نمیکنم آرام جانتردمیل زیادش خوب نیستتو باشگاهم فقط ده پونزده دقیقه تمرین میدنچ ...

مرسی که نظرتو‌ گفتی عزیزم🌹.

مستقل جان اینجا صبح و شب نداره،بسیار جهنمی هست😄.

یعنی قبلا میرفتم پیاده روی مثلا از اواسط برج هشت خوب بود مثل بهار بود هوا.

بعد اینکه میخواستم برای بعد زایمان باشه که مثلا تو خونه باشم حواسم باشه.

ولی دیگه منصرف شدم و با همون کلیپ های یوتیوب ادامه میدم.

باشگاه هم تو محله مون یکی داریم اوضاعش رو نگم بهتره😶.