2777
2789
عنوان

با این آدم ارتباط میگیرین

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 96 پست
اره دقیقا عذاب وجدان دارم فک میکنم بده منمدرحالی ک همه شواهد مریض بودنشو حفظم

بذارش کنار

ادم خودشیفته رو فقط محل ندادن و رها کردن و پنهان کردن اذیت میکنه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آدمای پست و بی وجدان همینطورین دیگه ولش کن محلش نزارمن فکر کردم جنس مخالفته و باهاش ارتباط عاطفی دار ...

نه بابا

فک میکردم دوستمه

خب تو خوابگاه و کلاس من فقط با این بودم ولش کنم بی کس میشم

از طرفی خود واقعیش شناختم نمیتونم باهاش باشم ینی ازش حالم بهم میخوره

بذارش کنارادم خودشیفته رو فقط محل ندادن و رها کردن و پنهان کردن اذیت میکنه

اون میاد سمتم

وقتی حس میکنه سرد شدم

اهنگای مورد علاقمو می‌فرسته 

میگه بیا فیلمایی ک دوس داری باهم ببینیم

اصن آدم شرمنده میکنه انگار 

ادای فرشته ها رو درمیاره

من تاحالا چیزی نگفتمولی اگه اینو بگم میخنده حتی اگه آزار ببینه به رو خودش نمیاره انقد بازیگرهولی نفر ...

من 2 سال و نیم عاشق یه دختر خودشیفته بودم( خودم پسرم )

الان وقتی یاد بعضی حرکاتش میفتم دیوانه میشم 

خيلي اینا پست و بی وجدانن   اصلا نمیتونی تصور کنی 

اون میاد سمتموقتی حس میکنه سرد شدماهنگای مورد علاقمو می‌فرسته میگه بیا فیلمایی ک دوس داری باهم ببینی ...

محل نده سرد برخورد کن

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

من 2 سال و نیم عاشق یه دختر خودشیفته بودم( خودم پسرم )الان وقتی یاد بعضی حرکاتش میفتم دیوانه میشم خي ...

این بعضی وقتا از دستش در میره تحقیر میکنه 

ولی زود جمع میکنه با خنده 

از همون اولم فهمیدم یه چیزیش هس 

ولی نمیدونستم انقد وخیم

ببین من درحال حاضر هم تو دوستی شکست خوردم هم عشق

ناکامی عشق درد دارع من چند هفته هرشب براش گریه میکردم تو اتوبوس مکان عمومی اشک می‌ریخت بی اختیار 

ولی نارو خورن از دوست به مراتب بدتره

یعنی ببین فقط معده دردم از وقتی اینو شناختم

اصن گریم نمیاد حتی 

ینی یجوریه ک ازون پسره فراموش کردم

این بعضی وقتا از دستش در میره تحقیر میکنه ولی زود جمع میکنه با خنده از همون اولم فهمیدم یه چیزیش هس ...

بابا ولش کن بیخیال ارزش نداره 

اگه شریک عاطفیت بود یه چیزی 

ولش کن غصه نخور

اگه جای من بودی چیکار میکردی که 2 سال و نیم عاشق یه خودشیفته بودم

محل نده سرد برخورد کن

دلم نمیاد عذاب وجدان میگیرم

یا میبینه سزد شدم میگه امروز چقد خوشگل شدی فلان

من با یکی تو کلاس سردم

الان رفته با اون صمیمی شده که لج منو دربیاره 

ب من میگه نه من با اون نمیگردم دختره یجوریه

چندبار باهم دیدمشون 

فهمیده اداهاش اثر ندارع از راه دیگه وارد شده

بابا ولش کن بیخیال ارزش نداره اگه شریک عاطفیت بود یه چیزی ولش کن غصه نخوراگه جای من بودی چیکار میکرد ...

ببین بخدا از دست دادن دوست بدتر از عشقه

میگم من الان جفتشو دارم قشنگ دارم مقایسه میکنم دیگه