2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1412953 بازدید | 78673 پست
پس ببخشید که میگم ولی بزن به بی خیالی زندگی کن و مخفیانه و ریز ریز برای خودت جمع کن حتی شده از حقوقت ...

الان اومده خونه عقم میگیره اصلا نگاهش کنم حالم داره به هم می خورهههه

میگم چرت به من ماشین نمیده خرج نمیکننه

دوشب پیش بهش میگفتم حس میکنم توی این خونه کلفتم بشورم بپزم

اصلا هم کمک نمیکنه اصلا اصلا

۱۳ سال یه سقف آشپزخونه رنگ نکردیم زرد زرده

۳ ساله زنگ خونه رو دزدیدن آیفون نمیزاره طبقات دیگه مستاجرن 

میگم بخر پولش رو بگیر میگه به من چ 

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان اومده خونه عقم میگیره اصلا نگاهش کنم حالم داره به هم می خورههههمیگم چرت به من ماشین نمیده خرج ن ...

تو وقتی بهش میگی من حس میکنم کلفتم اون هیچوقت نمیاد بگه نه خانم شما تاج سر مایی 

دفعه بعدی هیچی نگفته اون خودش بهت میگه تو فقط کلفت مایی 

می‌دونم عقت میگیره می‌دونم نگاهش می‌کنی میخوای همه زندگی رو تو صورتش بالا بیاری 

ولی وقتی یه بچه داری که میگی دست و پامو بسته یعنی هنوز امید داری 

چون اونی که امید نداره یا قید بچه رو میزنه یا میگه میرم و می‌جنگم بچمو هم ازش میگیرم

امروز رو تو فاز باش اگر پرسید بگو دلم گرفته یاد قبلا افتادم یا اگر میبینی حرفی از قبل بزنی بدتر می‌کنه بگو حالم بده یچیزی شنیدم یچیزی خوندم حالم بد شد 

امروز و امشب تا دلت میخواد برای این زندگی برای روزهای از دست داده 

برای دختری که بودی و زنی که شدی برای بچه ت گریه کن و زجه بزن 

تو خفا تو حمام .رفت بیرون از خونه گریه هاتو بکن زجه هات رو بزن ولی فردا دیگه این که امروز هستی نباش 

فکر کن سرنوشته تو همینه حالا میخوای بشینی خودتو نابود کنی و آخرش بشه افسردگی و مشکلات روحی 

یا میخوای بجنگی و از این جنگ سربلند بیای بیرون

ققنوس
تو وقتی بهش میگی من حس میکنم کلفتم اون هیچوقت نمیاد بگه نه خانم شما تاج سر مایی دفعه بعدی هیچی نگفته ...

اونقدر باهات حرف دارم همین الان چشام خیسه

میدونی محرم میرفتیم دسته دوستم بود اون همش دنبال غذا یه جور عجیبی.به منم میگفت میگفتم چای امام حسین برام کافیههه

میرفتم دسته میدیدم

اونقدر گریه میکردم که سردرد میشدم

به دوستم میگفتم برای عزای امام حسین گریه میکنم برای بی کسی هاش برای خانوم زینب

از امام حسین خواستم خودش راه درست رو نشونم بده

قبلا هم از دسته امام حسین حاجت گرفتم

فک کنم امام حسین چشامو باز کرد

الانم گیج و منگم نه میتونم کار خونه کنم

نه پاهام توان داره برم سرکار

حس میکنم کثیفم برم حموم شاید درست بشم اعصابم داغونههههههههههههههههههههه

تو وقتی بهش میگی من حس میکنم کلفتم اون هیچوقت نمیاد بگه نه خانم شما تاج سر مایی دفعه بعدی هیچی نگفته ...

از فردا چیکار کنم چی بگم کجا برم به کی بگم دردموووو

زایمان که کردین خودبخود بدنتون اوکی میشه مخصوصا اگر شیر خودتون بدید اضافه وزن ندارید دیگه فقط یه چیز ...

که اینطور عزیزم.

یعنی الان بنظرتون ببندیم یا نه؟

چون اگر نبندیم‌ که شکم میوفته و ببندیم هم مشکل شما ایجاد میشه🤔.

که اینطور عزیزم.یعنی الان بنظرتون ببندیم یا نه؟چون اگر نبندیم‌ که شکم میوفته و ببندیم هم مشکل شما ای ...

😅من تجربه مو گفتم 

سر زایمان دوم نبستم 

خب انتظار نداشتم بعد از دوبار حاملگی و زایمان باز شکمم برگرده به حالت تنظیم کارخانه 

اگر میبندید هم حداقل بعد از بیست روز یک ماه و روزی چند ساعت باشه 

کمربند من داخلش چندتا تکه فلزی داشت که روی ستون مهره ها و پهلوها میفتاد تا کمردرد نشم انقدر من تنگ میکردم که زخم شد بالای معده ام 😂الان بود هیچوقت بخاطر زیبایی سلامتیمو به خطر نمینداختم 

الان که کلی راه پزشکی هست برای زیبایی شکم 

این حرف من واسه شونزده هفده سال پیش هست

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

از فردا چیکار کنم چی بگم کجا برم به کی بگم دردموووو

از فردا یه روتین برای خودت بذار 

اول ورزش کن تو خونه 

سرکار میری و این خیلی خوبه سعی کن در شغلت عالی باشی عالی ترین از نظر شخص خودت 

کم کم برای خودت هزینه کن . نمیدونم آرایشگاه میری یا نه اولش از پول ماهی یکبار آرایشگاه رفتن شروع کن اگر کم مو هستی یا هرماه آرایشگاه میری اینبار از یه آبرسان خریدن شروع کن رقم پایین بخر فکر کنم آبرسان زیر ۲۰۰ تومن زیاد باشه از داروخانه بخر 

هر روز هم صبح بزن هم شب ،شب به شب صورتت رو بشور و آبرسان بزن 

جلوی چشم همسرت انجام بده که ببینه به خودت اهمیت میدی اگر لباس خواب نداری

کشو لباست رو مرتب کن دو دست لباس بذار مختص خواب هر شب قبل خواب حتما لباست رو بپوش

اینو برای همسرت نه برای خودت می‌کنی 

وقتی به خودت ارزش بدی کم کم در نگاه سایرین با ارزش میشی 

بعد آبرسان کم کم برای خودت اول ضدآفتاب اگر نداری بعد روتین پوستی بخر همین برندهای ایرانی قیمت پایین و حتما استفاده کن 

اگر فیش حقوقی داری دستکاریش کن و از حقوقت ماهی پونصد تا یک میلیون کم کن اگر نداری بگو از حقوقمون کم کردن یا نمیدونم یه بهانه ترجیحا معقول بیار برای اینکه خیلی پیگیر رقم نشه 

روتین رو از این پول نخر و پول روتین رو مثل واجبات زندگی بدون

زیادم نخر که نتونی بزنی یه آبرسان یه ضد آفتاب یه بالم لب نهایت کرم دور چشم و ضد لک

از اون طرف یه ماسک مو و....

اون پول پس اندازی رو بقول قدیمی ها پوست تنت رو بشکاف و قایم کن ولی رو نکن خرجش هم نکن 

یه حساب باز کن اونو بذار اونجا کارتش هم نگرفتی مهم نیست 

اصلا ویپاد باز کن شماره ش رو بگیر کارتش رو بنداز دور تو گوشیت هم نگه ندار که یوقتی نبینه 

هرجای ایران بری چون سیم کارت بنام خودته میتونی رو هر گوشی ای نصبش کنی و از کارتت خرج کنی 

خودتو قوی کن انقدر قوی که روزی بیاد همسرت ترس از دست دادنت رو داشته باشه به خودت اهمیت بده

تو نه چاقی نه زشت 

نقاط قوت صورت و بدنت رو جلوش بگو 

کم کم تو ذهنش همون نقاط بزرگ میشه 

حرف زیاده صبر شما کم و وقت دوستان با ارزش 

فقط میگم تا به خودت ارزش ندی تو این دنیا هیچکس برات قدر ارزن هم ارزش قائل نخواهد شد

و حرفات رو اینجا بگو 

البته نمیدونم اجازه گفتن این حرف رو دارم یا نه اگر اعضا مشکلی ندارن تمام برون ریزی ها رو اینجا بگو .نه جلو همسرت نه جلو بچه ت هیچی نگو

به بچه ت هیچی راجع به پدرش نگو چون حال و آینده ش رو نابود می‌کنی بچه ها سنگ صبور ما نیستن 

ققنوس
از فردا یه روتین برای خودت بذار اول ورزش کن تو خونه سرکار میری و این خیلی خوبه سعی کن در شغلت عالی ...

رواین پوستی چندبار خواستم بخرم نشده واقعیتش ۱۳ سال آرایشگاه نرفتم فقط عروسی به عروسی اونم مدل میشم نهایت ۳۰۰ تومن میکاپ و شینیون

بعد همه حسرت منو میخورن که تو رفاه کاملا

هستم

فیش حقوقی ندارم از حقوقم هم خبر نداره

موهام هم ریشه موهام در اومده دیگه نمیخوام رنگ کنم یعنی توی ۳۲ سالگی میخوام بدون رنگ باشم 

کاشت ناخن هم نمیرم 

میخوام لاغر بشم

مجردی ها خیلی کارا میکردم خیلی کلاس میرفتم اما الان نه

تصمیم گرفتم یه کاری برای حال دلم کنم

به بچم نمیگممممم اصلا و ابدااا اما حال دلم خیلی خیلی بدههههههههههه

رواین پوستی چندبار خواستم بخرم نشده واقعیتش ۱۳ سال آرایشگاه نرفتم فقط عروسی به عروسی اونم مدل میشم ن ...

خواستم بخرم و نشده و نرفتم دیگه نه 

باید بری باید بخری باید بشه 

عمرت، زیباییت و جوونیت رو حروم کسی که تو زندگیت میاد و می‌ره نکن 

میگم می‌ره منظورم جدایی نیست همه ی ما یک روز رفتنی هستیم 

اگر خاله زنک طوری نگاه کنیم شاید خیلیا بگن بیچاره آقای فلانی که خانمش این مدلی میگرده 

ولی من میگم آقای فلانی رو یمدت کلا بذار کنار خودتو ببین 

ببین این صورت و این بدن که خدا بهت داده و تا آخر عمر باید با همینا باشی چقدر برات ارزش داره که براش هزینه کنی 

از همین ماه شروع کن یه مبلغی بذار کنار به نیت پس انداز اگر میتونی زیاد بذاری طلا بخر به نیت بدل بنداز ولی حتما بنداز اگر پول کمی میتونی پس انداز کنی نقد نگهدار

نیت خوب هم داشته باش که انرژی خوب بهت برگرده بگو به نیت سفر به نیت ماشین برای بچم 

ققنوس
خواستم بخرم و نشده و نرفتم دیگه نه باید بری باید بخری باید بشه عمرت، زیباییت و جوونیت رو حروم کسی که ...

سلام دوست خوبم فک کنم باختم زیادی هم باختم ساعت ۶ به زور ناهار خوردم گلاب به روتون حالم بد شد و کل محتویات معده ام خالی شد

درد بدیه طرف مقابلت بهت بگه بمیری راحت شیم

لباسام خیس شده بود یه شلوارک دارم  گفتم اونو میدی پیدا نکرد و خودمم نمیدونم کجاست