2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1814176 بازدید | 108416 پست

سلام دوستای عزیز و مهربون 

الهی که سال ۴۰۴ همون سالی باشه که بگین خدایا شکرت که هرچی ازت خواستم هزار برابر بهترشو بهم دادی و دلتون شاد و خرم باشه کنار عزیزانتون 

براتون سلامتی و سعادت و عاقبت بخیری میطلبم 

ان شاالله که تعطیلات عید حسابی خوش گذشته و یه سال پر برکت در پیش دارین 

از ۲۶ اسفند من مهمون داشتم نتونستم بیام و  تبریک بگم بهتون 

با تاخیر تبریک بنده رو بپذیرین ❤️❤️

خدیا بابت تمام معجزه های زیبای زندگی ام هزاران مرتبه شکر
منم بچه ها رو دوست دارمدیشب یه مهمون داشتیم دخترش ۷ ساله ش بودبقول شوهرم بیشتر از سنش میفهمیدمن که خ ...

مستقل من جایی که فاز خوب نباشه کاملا با بچه ها سرگرم میشم جمع میکنم دورم مشغول بازی میشیم 

بی دردسر و بی استرس 

گاهی توی جمعی هستی که سکوت کنی راحتتری

بازنده ی فردا همان برنده ی امروز است که هیچ هدفی برای فردایش ندارد                

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بچه ها😅اونور خواندم ازعیدی به بچه ..نوشته بودن وای به بنده خدایی هست سه تا بچه داره با امسال شد سوم ...

شما خانم هستي ناز شما بزرگواري شما دل مهربون داري شما زير دست مادرو پدرخوبي بزرگ شدي شما نون حلال خوردي شما قلبت مهربونه 

شما با خدا معامله كن فقط بگو براي رضاي خدا 

بعد بشين معجزاتشو ببين و به حرف هيچكس توجه نكن 

اون خانم كه اون حرف ناپسند رو زد چون خودش دل چنين كاريو نداشت چون يه نيروي منفي اونو از خوبيها باز ميداره و هاله منفي دور تا دور اين خانومو احاطه كرده

و اما شما دوست عزيز شما هاله ي نور الهي توقلبت و دور خودت داري😇 

و برنده اين معامله با خدا قطعا شما هستي

با خدا باشو پادشاهي كن دوست عزيز❤️

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
منم با سکنجبین دوست دارماینجا با سرکه میخورنالبته با شکر شیرین میکنن

با سرکه نخوردم تا حالا 

مستقل یه چی بگم نخندی 

ما یونجه ی تازه رشد کرده رو هم میخوریم البته من خودم نه ولی کلا یه روز میبینی جمع میشن دورهم میرند یونجه خوری 

با ترشی میخورن

من کلا رابطه ی خوبی با خوردنی‌های طبیعت ندارم 

مثلاً گل شقایق رو میخورن اون بنفشه های شبیه سنبل اسمش نمی‌دونم چیه اونم کنار شقایق میخورن 

من تازه تازه چاقاله بادام و گوجه سبز میخورم 

قبلاً حتی قارچ بیابون و این جور میوه های بهاره لب نمیزدم

با سرکه نخوردم تا حالا مستقل یه چی بگم نخندی ما یونجه ی تازه رشد کرده رو هم میخوریم البته من خودم نه ...

🤣🤣اینجام میخورن یونجه رو

ویه گیاه دیگه هست بهش میگیمyelmih

اونم خوشمزه اس😁

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

گیربکسش خراب شده ☹️صفحه کلاچم خلااااص ته رسیدهنمی‌دونم ناراحت باشم یا بگم اتفاق میفتهاونقدر ناراحت ن ...

خوب می‌کنی 

از قدیم گفتن طلای سفیدم برای روز سیاهم 

حالا یه مثاله وگرنه خرابی ماشین یه چیز معمولی هست 

اگر بتونی وام بگیری که بهتره  یکم سخت تر میگذره ولی میگذره تموم میشه 

چقتر زن حال ب هم زنه نکبتهعیدی میگیره ی قرون نمیدهبزنی صدا گورخر بدن 😏

بیخیال بابا 

بزار بگن ما زرنگیم 

مهمان بودن دیگه 

لابد باید برم خونشون هزار کیلومتر اونورتر تا عیدی بگیرم 

همون خوشحالی بچه ها کافیه هرچند بچه های الان ماشاالله دیگه پول توجیبی بالای یک دو تومن میگیرن و با این صد دویست عیدی زیادم راضی نیستن 

[QUOTE=377512460]عزیزم واقعا عجب آدم هایی پیدا میشن ، من جای شما بودم عیدی نمی‌م اصلا هم عذاب وجدان نمیگرفتم . 🙃QUO

مامان جان عذاب وجدان نگرفتم البته قبلش ابجیم گفت مهسا ماها به فلانی عیدی نمی‌دیم تو هم نده 

گفتم شما خودتون مهمانید ولی من صابخونه ام 

نمیشه 

الآنم اینجا نوشتم چون داخل مدیریت بحثش بود خواستم بگم همه جوره همه مدلی داریم ماها 

یکی میبینی به بزرگ و کوچیک حتی ماها که چهل سالمونه عیدی میده یکی هم از دلش نمیاد یه پنجاهی بزاره کف دست بچه ی چهار پنج ساله 

دخترای خواهرم بالای ده بار هی پولاشونو میشمردن ازدخترم میپرسیدن پول کی بیشتره 😅دیدن ذوق بچه ها حال آدموخوب می‌کنه 

یجوری ذوق میکنن انگار تا حالا بهشون پول نداده باشی 

امسال کلا نوروز عجیبی داشتم من 

اگه تعریف کنم تا سه روز میخندید به من و خنگی بازیام 

🤣🤣اینجام میخورن یونجه روویه گیاه دیگه هست بهش میگیمyelmihاونم خوشمزه اس😁

خب خداروشکر 

گفتم یوقت نخندن به حرفم 

اینی که نوشتی نمی‌دونم چیه ما قزلرگولی(شقایق)جِم جِمعه همون بنفش سنبل مانند میخوریم

شما خانم هستي ناز شما بزرگواري شما دل مهربون داري شما زير دست مادرو پدرخوبي بزرگ شدي شما نون حلال خو ...

وای عزیزم  مرسی از حس و انرژی خوبتون ......اینجوری نگین بخدا اینجوری نیس 

نه من هاله نور دارم نه اون بنده خدا ...

یکم کم عقله آخه زن عاقل بگیر ساکت باش دیگه مسخره کردنت چیه دختر 

آره بابا اتفاقا چون دست وبالش خالی بود همه به پسرش دوبرابر بچه ی دیگه عیدی می‌دادیم 

ولی حرفش خیلی بهم برخورد من فکر میکردم قدردان هست و می‌دونه با بهونه ی عیدی داره بهش کمک میشه ولی انگار فکر کرده همه خنگن ...

خدا پدر و مادر عاقل به بچه ها بده 

سلام دوستای عزیز و مهربون الهی که سال ۴۰۴ همون سالی باشه که بگین خدایا شکرت که هرچی ازت خواستم هزار ...

ان شاالله برای همه ی دوستان همینجوری بشه 

آخی چه زیاد بوده مدت مهمانداریتون 

من خجالت کشیدم بخاطر ده دوازده روز هی غر غر کردم

با اجازه استاتر 

دوستای عزیزم ختم چهل هزار صلوات داریم در ایتا 

برای شرکت به تاپیک آخرم سر بزنید  انشالله حاجت روا بشید 💚

و یا لینک زیر رو باز کنید

eitaa.com/joinchat/1629947006Cdd8fdf10e3
ولی من فقط کاهو رو با سرکه دوست دارم از طعم سکنجبین خوشم نمیاد ‌.

پس باید با سرکه یبار امتحان کنم 

من همیشه با شیره انگور میخوردم

ما ۴۰ خریدیمکاهوی درجه یک اینجا هر کی یه کاهو کامل میخوره تا به گل کاهو برسه🤪شما هم؟

چه خوب..به ندرت خرید میکنم از قیمتهابیخبرم یهو تعجب کردم

مصرف کاهوم زیاده مخصوصا کاهو بهمراه دلال😋😋

خوب می‌کنی از قدیم گفتن طلای سفیدم برای روز سیاهم حالا یه مثاله وگرنه خرابی ماشین یه چیز معمولی هست ...

باز باید حساب کتاب کنم آیا میتونم از پسش بر بیام یا نه 🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️

پول بابام مقداریش دستمه امانت گرفتم تا سر برج 

بردارم ازش تا سر برج ببینم چیکار میتونم بکنم