2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1430295 بازدید | 80421 پست
من اینجا رو دوست دارم من بسیار کم حرفم ، اطرافیان منم کم حرف هستن . خیلی چیزا از حس درونی خودمون رو ...

شما که صاحب خونه اید ققنوس جان.. 😍😍😍شما چند باری اینجا و مدیریت پست گذاشتید خیلی ازتون خوشم اومد بعد که اومدم تاپیک مینیمالیست دیدم اونجا چه نظرات خوبی دارین.. چه خوبه خانمایی مثل شما هستن. من با مامانم خیلی راجع به ویژگی های آدم خوب حرف میزنم. یکیش شمایی❤️❤️

مهربونی دیگه😘😘😘😘 چقدر قشنگ که همتون برام دختر میخاین من تا به امروز به دختر فکر نکرده بودم همیشه ...

وقتی آنقدر خوب از ما حمایت میکنی از دخترت بهتر و بیشتر حمایت میکنی. ❤️❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما که صاحب خونه اید ققنوس جان.. 😍😍😍شما چند باری اینجا و مدیریت پست گذاشتید خیلی ازتون خوشم اومد ...

چ جالب مهسا جون منم 

😍😍😍

ی جوری از دوستای اینجام تعریف می کنم

اینقد قشنگ ک طرف فکرر

می کنه چند سال با هم همکلاس و هم اتاقی بودیمم

اینقد  دقیق می گممم🤗🤗🤗

البته الن خیلی ارتباطم با اون دوستای مدرسه و دانشگاه کم شده

اینجا دوستان همیشه انگاری ی جوری کنارتن 

ای جانم😔 مهسان جان، خداروشکر که نبوده خدارو صد هزار بار شکر انشالله میلیون بار ازتون دور باشه اینو ...

بلا به دور خاتون 

جیرانکم خدایی ناکرده حالت بدد بوده؟؟؟😰😰😰

من چند وقتیه فرصت نکردم به هیچکدوم از تاپیکا سر بزنم این مدت چه ها که نگذشته 

الان انشالله خطر رفع شده دیگه درسته ؟؟؟چون صد صفحه گذشته از این پستت و من فرصت خوندن تک تک پست هارو نداشتم گفتم از خودت بورسم ؟؟؟!

باشی برامون و مثل همیشه پر نشاط و سرحال برامون بتایپی 😉😉☺️☺️

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
بچه ها کار و زندگی ندارید شما؟😂انقدی که اینجارو خوندم کتاب میخوندم سرانه مطالعه رو برده بودم بالااف ...

هرچی میخونم مگه تموم میشه 

منم فقط صبحا وقت دارم ک بخونم 🖐🖐🖐

سالیانیست ک من سنگ صبور خودمم ؛)

ممنونم دوست عزیزم حال همسرمیهو بد شده بود خداروشکر لنگار خطری نبوده توکل برخدا

خداروشکر بخیر گذشت

امروز پیام هارو دیدم 

بیشتر مواظبش باش ❤️❤️❤️

خدا نصیب هیچ کس نکنه دیروز سنگ توالت شد پر خونمیخوام بلند شم نمیتونمکلی دستمال چپوندم تا بند بیاد 🥲

منم یکی دو دفعه اینطوری شدم 

موقعه ای ک باردار بودم خیلی بده 

چیزی  بخور ک شکمت کار کنه 

میوه مدام بخور 

بچه ها من و همسرم سر یه چیز الکی قهر کردیم. منم یه کم پول داشتم میخواستم طلا بخرم چندروز بود دست دست ...

واقعی بگم چیکار کنی؟ سفت وسخت باش و بهش بفهمون واقعا ناراحت شدی خواهر نززززززن زیر خنده.تو ایرادت اینه زود فراموش میکنی و نرم میشی(البته از یه نظر هم عالیه این خصوصیت) حقش بود ماشین رو برمیداشتی میرفتی کاراتو انجام میدادی بعدم میرفتی خونه ایشون بدون ماشین میومد.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
مرررسی مهسان جان🥰۱۹.۳۰۰ شدمامان که بازنشسته شد یه مبلغی از پاداشش رو هدیه داد به من و خواهرم که یه ...

چه کار قشنگی کرده مامانت 😍😍😍

یادآوری خوبی بود بعدها منم اینکارو کنم 

یه یادگاری برای بچع هام 

واااای ❤️❤️

واقعی بگم چیکار کنی؟ سفت وسخت باش و بهش بفهمون واقعا ناراحت شدی خواهر نززززززن زیر خنده.تو ایرادت ای ...

خدایی اگه میتونستم رانندگی کنم که نمیموندم 😒 سویچشم پیشم بود نمیتونستم بذارم برم وگرنه خودم همون موقع با اسنپ میرفتم 

اخی،، اشکال نداره بذار خوش بگذرونه. بری تهران دوباره باید تو خونه باشه. ما میریم ویلای بابام تو ییلا ...

دیشب ساعت ۹ شب بود ب زور آوردمش خونه 😃😃😃

تازه بچه های عمه اش اینام اومدن 

دیگه نور علا نور 

با پسر عمو هاش و دختر عمه هاش مدام بازی میکنه😁😁😁

اونا سنشون بزرگه ۸ '۹ ساله ان ولی عاشق پسرمن 

انقد قربون صدقه اش میرن 

عموش بهش فوحش یاد داده 😕😕😕

این هی تکرار میکنع اونا می‌خندن 

هرچی میگم نگو ولی میگه