2777
2789
عنوان

💪 کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها

| مشاهده متن کامل بحث + 46667 بازدید | 23767 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما میبینی عسل نازم من دبیرستان بودم سال اخر خیلی درس میخوندم کنکور و اینا ۸۵ شده بودم بعدش هم که رشته ایی که دوست داشتم قبول نشدم بدتر شدم تا از ایران رفتم اونجا شدم ۵۶ ۵۴ یادش بخیر توام حتما موفق میشی عزیزم مطمئنم
خدایا به امید خودت نه بنده های بی خودت
سلام دوستای گلم امیدوارم خوب باشید و محکم و استوار پیش به سوی باربی شدن پیش برید من همچنان تا سی ام رو تثبیت میخورم ،احتمال بارداریم کمه چون فقط یبار اقدام کردم و تموم ، ببینیم چی میشه توکل بر خدا دوستتون دارم
خیلی از آدمها هستند که به شما میگویند : " نمیتوانی! " کاری که باید انجام دهید این است که برگردید و بگویید : " حالا تماشا کن ... "
مهرآسا شما میتونیننننن. تلاااشششش کنینننن. ایشالا خبره بارداریتو بیای همین جا بدی. باران، من از نوجوونی شروع با چاق شدن کردم. و خب افتضاح بود. دلیل بزرگش اطلاعات کافی نداشتن والدینه. و قبل ازدواجمم تپل بودم. فقط اون موقع چون رزمی کار میکردم بدنم سفت و عضله ای بود بیشتر.
قراره دوباره این راه و برم🍀 اما ایندفعه با مدیریت صحیح💪
کالری من با ناهار 211

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
سلام اصلا حال ندارم بدنم درد میکنه بینیم کیپ شده سرما خوردم صبح دو تا لیوان آب پرتقال که خودم گرفتم خوردم بعدش هم دو لیوان آب لیموشیرین ناهار هم لوبیا پلو خوردم تازه شلغم هم خوردم چقدر بدهههههههه سرماخوردگی اهههههههه
لطفا از پیج من در اینستا دیدن کنید. با تشکر.Orifame1396_1396
من اوووووومدمممم عشقتون اومدههههه
من از تمام صبح هایم فقط همانی را به یاد دارم که تو در آغوش من لبخند میزدی وگرنه باقی طلوع ها همگی شب اند بی تو  حال و هوای بارداری شاید دوباره تکرار شود ولی فرشته ی من ، من با تو مادر شدم  ممنونم که تنهایی رو برام بی معنی کردی، ممنونم که روزگارمو پر کردی ،ممنونم که بالغم کردی ،بزرگم کردی، عاقلم کردی، عاشقم کردی
من از باشگاه اومدم ،چهل دقیقه زومبا ، بیست دقیقه کاربا استپ، یک ربع کار با تشک و شکم ، بیست دقیقه دوچرخه ثابت ، ده دقیقه هم کار با دمبل دیگه خودتون حساب کنید الان چه شکلی ام دیگه امروز کشتم خودمو
من از تمام صبح هایم فقط همانی را به یاد دارم که تو در آغوش من لبخند میزدی وگرنه باقی طلوع ها همگی شب اند بی تو  حال و هوای بارداری شاید دوباره تکرار شود ولی فرشته ی من ، من با تو مادر شدم  ممنونم که تنهایی رو برام بی معنی کردی، ممنونم که روزگارمو پر کردی ،ممنونم که بالغم کردی ،بزرگم کردی، عاقلم کردی، عاشقم کردی
تا ساعت 5 هم نمیتونم ناهار بخورم . واسه اینکه گشنه ام نشه و سر گرم باشم ، برم یه دستی به خونه بکشم و تمیز کاری کنم بعد برم دوش بگیرم بیام
2810