2777
2789
عنوان

💪 کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها

| مشاهده متن کامل بحث + 46667 بازدید | 23767 پست
رفتم یه هویج خوردم ضعفم کم شد روشنا من کالری کلم و هویج و شلغم و اینها رو حساب نمیکنم ولی میوه ها رو میزنم
یه ضرب المثل شیرازی هست که هیچی نمیگه فقط همینجوری نگاه میکنه :| میخواد بگه ها ولی خستشه میفهمی خسته :-D

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلاااام دوس جونااااا صبح بخیر من دیشب مهمون داشتم ظهرم همینطور ، با اینکه خیلی کم خوردم و کلی کار کردم ولی آخر شب در حال ترکیدن بودم دیشب و با 980 بستم امروز سعی میکنم با 600 ببندم و 1/5 ساعت هم میرم باشگاه ورزش .. عسل ناز و مهرآسا جون ممنون بابت تبریکاتون مه لقا جون منم با گرم وارد کرفس میکنم و بیشتر بین 100 تا 140 گرم برنج میخورم ..

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
آرامش جون وزن جدیدت مبارک

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
ارامش وزنه جدییدت مبارکککک. بچه ها واسه وزن و قاشق و تفاوتشون .من یه تئوری دارم واسه خودم. اینکه به گرم میخورید یا قاشق. یا اینکه کالری های مختلف میبینید تو کرفس و نت اصلا مهم نیست. برای من یکی این مهمه که یکی ازین کالری هاذو انتخاب میکنم و میشه معیارم ازون خارج نمیشم. و طبق اون معیار با کاهش وزنم کالریه دریافتیمم کم میشه. روشنا من معمولا همون صد و پنجا تا دویست میخوذم. گاهی هم تا سیصد میخوذم. مورد داشتبم تا سیصد و پنجاهم خوردم
قراره دوباره این راه و برم🍀 اما ایندفعه با مدیریت صحیح💪
سلام وصبحتون بخیر وپراز انرژی مثبت
برنامه امروز من:
خوردن دولیوان اب وابلیمو
عرق شاطره وکاسنی خوردم
چربی سوز دارچین وچاس سبز همراخ باقهوه سبز دربرنامه..
ماسک عسل وابلیمو زدم به دستام وصورتم عالییییییییی بود!!!!
نهارم میگو سوخاری وسبزیجات ابپز
شام نخود خبسوندم که با فلفل هندی بزنم توی رگ
امروز میخوام با900ببندم😊
سلام دوستان صبحتون بخیر و شادی من دیشب با ۶۰۰ بستم کلی پیاده روی داشتم اون ترازوهارو از کجا بگیریم؟ یه عکس بزارید لطفا عسلی نازم ببشید خوووو ۸۰ عالیه تبریک تبریک
خدایا به امید خودت نه بنده های بی خودت
2810