2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کتک خوردی؟

کتک نه عزیزم. برای اینکع نفهمن. قبلا از مقعد رابطه داشتم خانواده شوهرم میخوان منو ببرن پزشک قانونی ک بفهمن رابطه داشتم  با کسه دیگه یی یا نه میگم اگه‌حامله بشم  پزشک قانونی معاینه میکنه یا ن؟

سوالت واضح نیست

برای اینکع نفهمن. قبلا از مقعد رابطه داشتم خانواده شوهرم میخوان منو ببرن پزشک قانونی ک بفهمن رابطه داشتم با کسه دیگه یی یا نه میگم اگه‌حامله بشم پزشک قانونی معاینه میکنه یان؟

کتک نه عزیزم. برای اینکع نفهمن. قبلا از مقعد رابطه داشتم خانواده شوهرم میخوان منو ببرن پزشک قا ...

نه عزیزم اونو که معاینه هم بکنن مشخص نمیشه ولی رابطه مقعدی نداشته باش خیلی بده برای سلامتیت. بعدم الان که حامله ای به گه حقی میبرنت پزشکی قانونی؟ چرا بهشون اجازه میدی؟

کتک نه عزیزم. برای اینکع نفهمن. قبلا از مقعد رابطه داشتم خانواده شوهرم میخوان منو ببرن پزشک قا ...

مقعد ربطی به بارداری نداره اما واقعا شما اینقدر عزت نفس ندارید که خانواده شوهرتوت شما رو ببره معاینه واقعا کنار اومدید با این موضوع تعجب میکنم 

بهت شک دارن یاچیزی فهمیدن؟؟؟ 

ینی یهویی گفتن پاشو بریم پزشک قانونی مقعدتو معاینه کنن؟!! 

با همسرت رابطه داشتی کامل؟ 

بهت شک دارن یاچیزی فهمیدن؟؟؟  ینی یهویی گفتن پاشو بریم پزشک قانونی مقعدتو معاینه کنن؟!!  ...

نه با همسرم رابطه نداشتم  فقط تورکا رسمی دارن تو نامزدی دخترو میبرن پزشک. قانونی ک ببینن پاکه

2810