2777
2789
عنوان

هدف ما تغییر پایدار است ۳

| مشاهده متن کامل بحث + 14012 بازدید | 10439 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام صبح بخیر
هیـــــــــــچ وقــــت ... ؛ " قــرص هــایی " کـــه حـــال آدم را خــــــــوب مـــی کننـــــــد ... ؛؛ جـــــای " خـــــــــوب هـــایـــی " را کـــه دل آدم را قـــــرص مـــی کننــــد ... ؛؛؛ نمـــــــــــــــی گــیــــــــــــــــــــرنــــــــــد ... !!!
✅میوه های چربی سوز🍏🍊🍋🍎 بعضی از میوه ها قند دارند و باعث چاقی می شوند،بعضی دیگر بر عکس لاغر می کنند اما تا کنون درباره میوه هایی که چربی را بسوزانند شنیده بودید؟ آیا این میوه ها را می شناسید؟ یک سری مواد غذایی وجود دارد که به نام غذاهایی با کالری منفی معروف هستند. این مواد غذایی نسبت به سایر مواد،انرژی بیشتری برای هضم خود نیاز دارند، یعنی بدن انرژی بیشتری برای هضم آنها می سوزاند و در عین حال بدن نمی تواند کالری زیادی از آنها برای خود ذخیره کند. پس علاوه بر اینکه باعث سوخت چربی ها می شوند، کمتر به چربی تبدیل شده و ذخیره می شوند. مواد غذایی دارای چربی،پروتئین،کربوهیدرات،کالری،ویتامین و املاح هستند.ویتامین ها،بافت های بدن را تحریک می کنند تا آنزیم تولید کنند که این آنزیم ها باعث تجزیه و مصرف انرژی موجود در غذاها می شوند. بنابراین غذاهایی با کالری منفی، غذاهای غنی از ویتامین و املاح هستند که نه تنها باعث مصرف انرژی حاصل از خود می شوند،بلکه انرژی اضافی موجود در طی عمل هضم را مصرف می کنند.البته مصرف اینگونه مواد غذایی زمانی در کاهش وزن مؤثر است که غذاهای پُرکالری و فاقد مواد مغذی مثل انواع تنقلات، چیپس و ... را مصرف نکنید. مواد غذایی با کالری منفی یاچربی سوز شامل انواع مختلفی از میوه ها و سبزی ها است که شامل مواد غذایی زیر می باشد: از سبزی ها: مارچوبه چغندر کلم کلم بروکلی هویج گل کلم کرفس کاسنی فلفل قرمز خیار شاهی سیر لوبیا سبز کاهو پیاز تربچه اسفناج شلغم و کدو سبز است. از میوه ها: سیب زغال اخته طالبی و گرمک گریپ فوروت لیمو ترش انبه پرتقال هلو آناناس تمشک توت فرنگی گوجه فرنگی نارنگی و هندوانه است 🆔 @iran_abs
هیـــــــــــچ وقــــت ... ؛ " قــرص هــایی " کـــه حـــال آدم را خــــــــوب مـــی کننـــــــد ... ؛؛ جـــــای " خـــــــــوب هـــایـــی " را کـــه دل آدم را قـــــرص مـــی کننــــد ... ؛؛؛ نمـــــــــــــــی گــیــــــــــــــــــــرنــــــــــد ... !!!
سلام صبحتون بخیرر به به همه ی گل خانوما جمع بودن فریماه جون..نیکی جون.نیکیتام...ارام جون و فاطمه جون و ساناز جون و... دلم برای همتون تنگ شده بود.خوشحالم بازم در جمع شمام
همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه
روز اول کلوچه 200 کافی میکس 50 هویج خرما 20 عدسی 450 سیب 40 کیک 250 کشمش 60 پوره سیب زمینی 200 اش رشته 400 مجموع:1670
همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه
تو برنامه روز اولم برای همه دوستایی که دلتنگم بودن من جمله نیکیتام و فریماه....کیک و کلوچه گذاشتم اخه میدونستم دلتون تنگ شده بود برای کیک هام خخخ
خاله دیروز برنامم اصلا خوب نبوده میدونم انشالله امروز بهترش میکنم
دعای امـــروز🙏 آرزو میکنم سلامتی دل خوشی شادی ، امنیت ایمان، ثروت عاقبت بخیری روزیتون باشه روزتون بخیروپرازبرکت الهی چهارشنبتون پرازعشق ولبخند🌹 @Modern_Physique🍃🌺🕊