2777
2789
عنوان

ابروم رفت نه؟ 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2670 بازدید | 105 پست
چرا عزیزم؟؟؟  کی بهت فشار وارد میکنه؟؟

من زندگی پر استرسیو تجربه‌کردم داروی ضد افسردگی استفاده میکنم 

شیش ماه باکسی دعوا نکردم از روزی رفتم مدرسه دارم دیونه شدم همکلاسی هام اذیتم میکنن کیفمو پرت میکنن زمین صندلیمو برداشتن 

سعی کردم تمام سعیمو میکنم باهاشون خوب باشم نشد 

دخترعمم باگوشی من بهشون فحش داده کار منم نبود بعد رفتن به مدیر گفتن که من همچین کاری کردم مدیر از مدرسه اخراجم‌کرد خانوادم صحبت کردن دوباره رام دادن خانوادم دعوام کردن با عمم نزدیک یکساله حرف نزدم بعد کلاسا حضوری شد بهشون گفتم کار من نیست تازه به خاطر کاری که نکردم معذرت خواهی هم کردم ولی هنوز باهام بد رفتار میکنن البته از اون موقع فهمیدن مشکل روانی دارم باهام خوب رفتار کردن ولی دیگه فایده نداره من توانایی دوست بودن با کس ندارم تنها کسی بهم اهمیت میداد رو از دست دادم 

اشکال نداره که یباره چ عیبی داره 

ولی اگ همیشه حتی حموم نری مام بزنی دیگ بوعرق نمیدی فقط بدون مام عطر نزن ک‌بوش‌بدتر میشه

یه پماد هست اسکش اصن یادم‌نمیاد اونم بزنی زیر بغلت دیگ بونمیده

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو/پدر شادی تموم شد توغم‌تو  همیشه بزرگترین آرزوم این بود پاهای بابام و‌ببوسم ولی هیچوقت روم‌نمیشد خجالت میکشیدم روزی که تو‌سردخونه دیدار آخرم بود نشستم کف سردخونه و‌چنددقیقه بی وقفه پاهاش و‌بوسیدم بدون هیچ‌خجالتی بدترین لحظه عمرم بود که از خودم تاهمیشه متنفر شدم توروخدا هیچوقت هیچوقت خجالت نکشید از بوسیدن دستای پدرمادرتون‌نذارین خدای نکرده ی روز این نوع بوسیدن تجربه کنید.درسته بعد بابام نفس میکشم ولی زندگی نمیکنم اصلا فقط به اجبار روزهامیگذره چون چاره ای ندارم ولی وقتی تموم جانم دیگه روزمین نیست منم نیستم روحم‌نیست جسمم که ادامه میده هیچوقت دیگه ادم قبل نمیشم🖤🥀خیلی دلتنگتم بابای مهربونم بابای خوبم خیلی قلبم تحمل این حجم دلتنگی نداره🥀🥀🥀

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اروق این چیزا هم بود بقیم میخندیدن این خوشش میومو

دل شوهرشو برده تا الان

باهم مسابقه میذارن

ساکن صخره کنار دریا..وزن شروع ۷۸/۷۰۰،  وزن فعلی ۷۶وزن هدف ۷۰ خوب باش خوبی قشنگه
من زندگی پر استرسیو تجربه‌کردم داروی ضد افسردگی استفاده میکنم  شیش ماه باکسی دعوا نکردم از ...

تو اولین نفری نیستی که بچه ها اذیتت میکنن 

یه سریالی که بر اساس داستان واقعی بود همکلاسی هاش باورت میشه؟؟ با اتو موی داغ همه جای بدنشو سوزونده بودن 

حالا اون سریالم نه توی مدرسه ما ی کلاس هست ک میشناسم ی بنده خدایی رو خیلی اذیت میکنن بچه هاش اون بدبختم حالا یه درونگرایی واقعیییییی ک نمیتونست از خودش دفاع کنه و..... کلی ادمای دیگ 

اشکالی نداره عزیزم تو دیگه شال اهری امسالم تحمل کن تموم میشه همه چی 

بعدش ک رفتی دانشگاه سعی کن این دورانو فراموش کنی 

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤
من زندگی پر استرسیو تجربه‌کردم داروی ضد افسردگی استفاده میکنم  شیش ماه باکسی دعوا نکردم از ...

ک بهت اهمیت میداد چطوری از دستش دادی؟؟ 

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤
آخه مثلا این چیه آبروت بره آبروت بره چی میشه حالا؟

اخه همه اونجا عطر زده مرتب 

من اونجا بوم داشت خفشون میکرد🤣😭😭

ک بهت اهمیت میداد چطوری از دستش دادی؟؟ 

بهار البته خانوادم به عمم زنگ زدن گفتن پرناز به خاطر بهار اخراج شد دعوا درست شده

البته اوناهم تلافی در اوردن ولی کار من نیست خودشونم فهمیدن کار من نیست ولی بازم اذیتم میکردن 

منو بهار خیلی باهم خوب بودیم تنها کسی بود منو دوست داشت بهم اهمیت میداد زندگی منو دیده می‌فهمه چقدر درد کشیدم بهار هم ازم ناراحته  چون برادرش کتکش زده 

کسیو ندارم

بهار البته خانوادم به عمم زنگ زدن گفتن پرناز به خاطر بهار اخراج شد دعوا درست شده  البته اون ...

بگردم میفهمم منم ی رفیق داشتم از دستش دادم خیلی سخت بود 

خب نمیتونی الان باهاش دوست بشی؟