2777
2789
عنوان

ابروم رفت نه؟ 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2670 بازدید | 105 پست
فقط جوابت😂😂😂😂 ببین دهن همه صبحا بو میده ولی خب من همیشه ماسک میزنم بوش به بدبختی نرسه😂😂😂😂

اره درسته..

ولی اون چون صبحونه نمیخورد قبل مدرسه.. بعد اصن دهنش خیلی غیر طبیعی صبحا بو میداد..همیشه سعی میکردم تا زنگ تفریح اول زیاد باهاش حرف نزنم😂😂😂

😂😂😂😂...ما قبلا مدرسه میرفتیم همین بود اوضاعمون یه همکلاسی داشتم خیلی بیشعور بود یهو خم میشد میگو ...

با توپا میزدی در ک....پرتش میکردی بیرون

ساکن صخره کنار دریا..وزن شروع ۷۸/۷۰۰،  وزن فعلی ۷۶وزن هدف ۷۰ خوب باش خوبی قشنگه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من 12, تو مدرسه سر خودمو کوبندم زمین چون بهم فشار روحی روانی وارد میکنن

چرا عزیزم؟؟؟ 

کی بهت فشار وارد میکنه؟؟ 

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤
اره درسته.. ولی اون چون صبحونه نمیخورد قبل مدرسه.. بعد اصن دهنش خیلی غیر طبیعی صبحا بو میداد..همیشه ...

اره من کلا خط مقدم بودم

پشت سریمم اینطور بود 😐

کنار دیپلم باید گواهی پایان خدمتم بهم میدادن

😂😂😂😂...ما قبلا مدرسه میرفتیم همین بود اوضاعمون یه همکلاسی داشتم خیلی بیشعور بود یهو خم میشد میگو ...

چیییی🤣🤣🤣🤣

چراااا🤣🤣یا خدا 

من پیش اون پادشاهم🤣🤣🤣🤣🥲🥲🥲🥲

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤
چیییی🤣🤣🤣🤣 چراااا🤣🤣یا خدا  من پیش اون پادشاهم🤣🤣🤣🤣🥲🥲🥲🥲

تو پادشاه منی🫶😐❤️

اره درسته.. ولی اون چون صبحونه نمیخورد قبل مدرسه.. بعد اصن دهنش خیلی غیر طبیعی صبحا بو میداد..همیشه ...

اخه ماسکم اون موقع نبوده بگم بزنی که🤣🤣

تو پادشاه منی🫶😐❤️

چیشدههه🤣

نه میگم وقتی اون میگوزیده و خجالت نمیکشیده  و من از بوی عرقم خیلییی خجالت کشیدم اوضاعم خیلیییی خیلی بهتر از اونه🤣🤣🤣🤣

چیشدههه🤣 نه میگم وقتی اون میگوزیده و خجالت نمیکشیده  و من از بوی عرقم خیلییی خجالت کشیدم اوضا ...

تو اصلا اوضاعت خطری نیست

عادی بودی خودت داری سخت میگیری به خودت

مدرسه اس دیگه

همینکه تا اونجا میری خودش همت میخواد 

تو اصلا اوضاعت خطری نیست عادی بودی خودت داری سخت میگیری به خودت مدرسه اس دیگه همینکه تا اونجا میر ...

🤣🤣🤣ارههه به ولله

بعد از نزدیک میبینیش هنو بو میده؟

ن دیگه..چون مدرسه ک نمیریم ساعت ۸ صبح ببینمش ک😂

بو دادن دهنش فقط برا اول صبح بود ک هنو چیزی نخورده بود..

من ۳ سال واقعا عذاب کشیدم🥲😂

البته ک خیلی دختر تمیزو حتی تا حدودی وسواسی بود..ولی دهنش خیلی خیلی خیلی بو میداد😫

ن دیگه..چون مدرسه ک نمیریم ساعت ۸ صبح ببینمش ک😂 بو دادن دهنش فقط برا اول صبح بود ک هنو چیزی نخورده ...

اخه بمیرم برات🤣🤣🤣🤣🤣❤😭😭

بعد از نزدیک میبینیش هنو بو میده؟

تنها چیزی که از اونموقع تا الان هنوز بو میده عطر حرمه