سلام من ۱۲ سالمه مامان بابام سنتی ازدواج کردن حدودا ۱۸ سال_۱۷ سالی میشه ازدواج کردن و بابام همیشه راجب مامانم پیش من بد میگه ، بابام یک مطب زیبایی داره مامانم برای فرار از خونه شده مدیر داخلی اون مجموعه.من تا یه ماه پیش گوشی نداشتم و برام خریدن ، شهریور خواستم گوشیو از بابام بگیرم حوصلم سر رفته بود.اونم اینطوری بود که اوکی ، وقتی گرفتمش یکی به اسم مراجعه نخ ، دیدم نوشته بود:الان ما قرار میزاریم و یبارم همدیگرو بوسیدیم خیانت محسوب میشه ؟ زنه هم خودش بچه داره گفت اره بابا صددرصد . ولی ادامه داد . همش چک میکردم . واقعا نمیدونم چیکار کنم . زنه پرو پرو از مامانم پکیج میگیره انگار هیچی نشده . اگه بگم به همه قطعا طلاق میگیرن من یه خواهر ۱۶ ساله دارم ازم متنفره همیشه تحقیرم میکنه بهم فحش های مثبت هیجده میده واقعا نمیدونم چرا. تروخدا کمکم کنید.
نمیخواستم بخدااا . من گوشی نداشتم یه ماه پیش برای تولدم گرفتن ، بازکردم دیدم تو تلگرامه و چون از بچگی کتاب میخوندم تند خوانم ، کلمه ی خیانت توجهم و جلب کرد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.