2777
2789
عنوان

بابام داره به مامانم خیانت میکنه چیکار کنم بیاین تروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 55 پست
چرا قضاوت میکنین ؟؟ اره ۱۲ سالمه بخدا نمیدونم چیکار کنم دیدم که نوشته بیا خونمون کلی چیز سک**سی اورد ...

از گوشی بابات بهش پیام بده بگو زنم همه چیزو فهمیده. بزن به چاک

بعد پیامتو پاک کن که بابات نفهمه

البته دیگه ازش گوشی نگیر. یه موقع که خوابه برو یواشکی پیام بده. ۱۰روز دیگه بده. تو این ۱۰ روز هم دست به گوشیش نزن

کاربری هشتم. نی نی یار یواش‌تر بترکوون🤕🥴 مرسی اَه😏
اصلا به تو چه که موبایل بابات و چک میکنی

نمیخواستم بخدااا . من گوشی نداشتم یه ماه پیش برای تولدم گرفتن ، بازکردم دیدم تو تلگرامه و چون از بچگی کتاب میخوندم تند خوانم ، کلمه ی خیانت توجهم و جلب کرد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا میرم سمتش به قران قسم یدفعه میزنه اونور دستاش میلرزه یبار دیده بودم قوربون صدقش رفته بود میگفت ...

اخه تو چیکار داری اصلا نگاه نکن که فکرت درگیر شه فراموش کن

از گوشی بابات بهش پیام بده بگو زنم همه چیزو فهمیده. بزن به چاکبعد پیامتو پاک کن که بابات نفهمهالبته ...

وای مرسی . اینو امتحان میکنم . نجاتم دادی. بنظرت تلگرامشو منتقل کنم تو لپتابم کنترل کنم؟

وای مرسی . اینو امتحان میکنم . نجاتم دادی. بنظرت تلگرامشو منتقل کنم تو لپتابم کنترل کنم؟

نه بابا یه موقع میفهمه بابات

یه موقع که خوابه پیام بده

یکم هم فحشش بده بگو تو هرزه‌ای و منو از راه به در کردی و..

کلا رابطشونو بریز به هم

اگر هم بعد بابات فهمید و به روت اورد دادو هوار کن تا مامانت هم بفهمه و کار دستش بده

کاربری هشتم. نی نی یار یواش‌تر بترکوون🤕🥴 مرسی اَه😏
نه بابا یه موقع میفهمه باباتیه موقع که خوابه پیام بدهیکم هم فحشش بده بگو تو هرزه‌ای و منو از راه به ...

مرسی ازت 😭 واقعا ممنونم😭❤️❤️❤️الان فعلا مشتری مامانمه ، زنیکه ازش مشاوره گرفته ، پگیج لاغری خریده باید صبر کنم که دوره اش تموم شه ، خدا واقعا خیرت بده 😭😭 مرسی مرسی واقعا به مشاوره ی ادم بزرگ نیاز داشتم 

بخدا میرم سمتش به قران قسم یدفعه میزنه اونور دستاش میلرزه یبار دیده بودم قوربون صدقش رفته بود میگفت ...

دختر ۱۵ ساله منم فهمید باباش خیانت میکنه و بهم گفت البته خوب کرد که گفت 😔