2777
2789

ببینید نمی‌دونم یادتون هست یا نه قبلا یه تاپیک زدم ازش ولی خطا خورد پاک شد که خلاصه اش این بود که 

(داداشم ۲۴سالشه و بیکار و بی پول با یه دختره دوست شده که ۱۷سالشه و شدیداً ازدواجی،دختره هم به شدت تیغ زن...در حدی که داداشم تا حالا دو تا وام ۲۰میلیونی برا دختره خرج کرده..برای تولد دختره من رو فرستاد و نزدیک ۵تومن باکس تولد خریدم...بعد چون من خریده بودم از تو کیفم ..کلیدم افتاده بود تو کادو ها

...داخل پرانتز بگم ..بابای من حتی یه میلیون پس انداز نداره...و دار و ندارش قسطی و وامی هست

.

این دختره خانواده‌ شدیداً سنتی مذهبی هستن

بعد یه بار  داداشم گفت به من گفته بیا ازدواج کنیم..گوشی تو بفروش برو حلقه بخر و...

منم رفتم بهش گفتم تو مجازی که دختر جان الان وقت ازدواج نیست..خانوادت بفهمن تو رابطه ای برات بد میشه داداش من آه در بساط ندازه.. بابامم بی پوله،فکر ازدواج و از داداش من بیار بیرون..بذار بره سر کار بعدا دو سه سال بعد حرفشو بیار

آقا اینو من گفتم .....اونم رفت همشو اسکرین‌شات گرفت داد داداشم.‌

داداشم اومد کلی سرم داد زد..فحش داد...برای اولین بار تو زندگیم که تو چیه منی و......به تو چه...غلط کردی به اون پیام دادی...

دختره حتی به مامانم زنگ زد آره دخترتون داره تو زندگی من و پسرتون دخالت می‌کنه 

انگار که اونا نامزدند

بعد داداشم ازون موقع تا الان دو ماه گذشته به من سلام نمیکنه

بعد از 

بعد از آذر تا الان که اردیبهشت هست من هی میگفتم دسته کلید منو بهم بدید...لازم دارم و دختره نمی‌داد لج کرده بود 

به همه دختران کوچک باید گفت که زیبا هستند، حتی اگر این‌چنین نباشد. مرلین مونر

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم آدرس شو داشتم دیروز رفتم در خونه شون که بگیرم ازش

بعد دختره تنها بود تو خونه در و باز نمی‌کرد 

می‌گفت نمی‌شناسمت...😄😄😄 آنوقت دو بار منو دیده حرف زده

بعد همسایه شونم اونجا بود..یه هو پدر مادر دختره اومدن منو دیدن گفتن شما...

گفتم که

منم آدرس شو داشتم دیروز رفتم در خونه شون که بگیرم ازشبعد دختره تنها بود تو خونه در و باز نمی‌کرد می‌ ...

وای یاد این سریالا میفتم

تو نقطه هیجانی تمومش میکنن

برای احترام به شخصیت خودم تاپیکو ترک میکنم

گفتم من دوست دخترتونم ..دسته کلیدم دستش جا مونده..اومدم بگیرم..گفت چرا تا حالا ندیدمت.. اسمت چیه..گفتم .‌

بعد دختره جلو مامان و باباش بدون اینکه به من سلام کنه ...دسته کلید انداخت تو دستم.دستاش شدیداااااا می‌لرزید

شدیداااا

دختره میخواد مجبورتون کنه با خانواده از شدت کلافگی از دستش برین با خانوادش صحبت کنید اینا حرفه شونه حالا یهو خانواده هم میگن موافقین چون اگه میتونستن  نه بگن جلو این کارای دخترشون میگرفتن

من خدافظی کردم اومدم تو ماشین مون 

دیدم مامانم زنگ زده شوهرم...داداشم

که من کجا رفتم..خواستم به خانواده دختره بگم و فلان

گفتم من دوست دخترتونم ..دسته کلیدم دستش جا مونده..اومدم بگیرم..گفت چرا تا حالا ندیدمت.. اسمت چیه..گف ...

خوشم اومدددددددد تهدیدش کننننننننننننننننن😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃

.