2777
2789
عنوان

تراپیست من دیونه بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1010 بازدید | 80 پست
شت !من از قدرت درون دارم حرف میزنم طبیعیه ندونین چی دارم میگم، هر کسی متوجه نمیشه ولی استارتر منظورم ...

انسانهای امن کسانی هستن که با وجود اینکه میدونن طرف مقابل زخمهاییو داشته سعی میکنن نمک روی زخم نباشن 

من گفتم تراپی کردم و شما گفتی طبیعیه چیزی از قدرت درون ندونم!!!!!

واقعا هم حرفتون دردناک بود و هم توهین

شاید الان فکر کنی حاظر جوابی و چقدر خوب سوزوندی 

اما درون پر تلاطم و دنیای درون سست و پوسیده و بی قدرتی  داری که اینطور فکر میکنی

متاسفم برای شما

عزیز درمانها متفاوتهاگه اینو نمیدونین که هیچیشاید استارتر با چند جلسه وقت گذاشتن با خودش و پی بردن ب ...

وقتی نه از من و شرایط من و استارتر و تراپی های قبل و اون سی جلسه چیزی نمیدونی قضاوت نکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انسانهای امن کسانی هستن که با وجود اینکه میدونن طرف مقابل زخمهاییو داشته سعی میکنن نمک روی زخم نباشن ...

قبل از توهین کردن باید فکر همه چیو کرد مگه نه..منم کلی روزای سخت داشتم ولی هیچوقت نیومدم با کامنت گذاشتن دل کسی رو بشکنم.. یا کامنت مخالف نظرمو ریپ نزدم توهین کنم..بهتره ب کامنت خودتون نگاهی بندازین.

نه اتفاقا من اصلا حاضر جوابی بلد نیستم همیشه هم با حواس جمع کامنت میزارم که کسیو نرجونم

بجز راهی ک شما میگین راه های زیاد دیگه ای هم هست برای درمان. 

خیلی باعث ناراحتیم شدین و توهینتون هم نادیده میگیرم اشکالی نداره.در نهایت اگه ناراحتتون کردم ب رسم ادب عذرمیخوام🤷‍♀️❤

خدایا شکرت بخاطر همه چیز😇😇

وقتی نه از من و شرایط من و استارتر و تراپی های قبل و اون سی جلسه چیزی نمیدونی قضاوت نکن

منم همین درخواستو از شما دارم.

و وقتی پستی برای شما نیست شروع نکنین بحث و توهین کردن.. یادم نمیاد شما رو ریپلای کرده باشم عزیز 

خدایا شکرت بخاطر همه چیز😇😇

شما وقتی جسمتو جراحی میکنی دوره نقاهت سنگین داریتا مدتها باید مراعات کنیدرمان روان هم همینه ، نمیتون ...

من حرف شما رو قبول دارم. اما این چیزی که تعریف کردم جدا از این قضیه بود 

سلام 

یه مشاور میشناسم داخل روبیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه 

رضایت مندی هاشم زیاده

برای کسایی هم که مشکل مالی دارن تخفیف ویژه در حد رایگان میده 

برای بقیه هم هزینه اش خیلی پایین در حد رایگان 

من خودم پیش مشاور خیلی رفتم اما نتیجه نداد ایشون خیلی خوب بود و راضی بودم 

اینم ای.دی روبیکا: P_z_314_70

اید.ی تلگرام: consultation4