2777
2789
عنوان

شوهرم دوسم نداره بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1220 بازدید | 81 پست
عزیزم گفتنش آسونه من از اون زنا نیستم ک بچمو ول کنم برم نمیتونم چون تو رفاه مالیه همه چی براش فراهمه ...

اره عزیزم بخاطربچت داری میسازی وچقد خوب ک مادری مث شما داره واقعا بهتون افتخار میکنم و خداکنه بچتونم همینقد در اینده ممنون زحماتتون باشه❤️❤️

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره عزیزم بخاطربچت داری میسازی وچقد خوب ک مادری مث شما داره واقعا بهتون افتخار میکنم و خداکنه بچتونم ...

فدات شم عزیزم انشالله بد نبینی هرگز نمیدونی چقد سخته تحمل این شرایط اما ب آوارگی بچم ک فکر میکنم همه چیو تحمل میکنم 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

زورت بهش نمیرسه تو هم بزنیش؟

والا امتحان نکردم تا حالا اما فکر کنم زورم برسه ولی خب دلم نمی‌خواد آسیب ببینم 😔😔 خدا هیچکسو ب روزگار من گرفتار نکنه نمیدونی چقدر سخته علنا دیگه هی میگه ازت خوشم نمیاد نمیتونم باهات زندگی کنم سر کوچیکترین مسئله بیخودی دعوا می‌کنه باهام و سرم داد میزنه متاسفانه هیچ جوره زورم بهش نمی‌رسه حتی کارمون ب دادگاه هم برسه برا اینکه مهریه نده بمن مطمنم میاد میگه دوسش دارم طلاقش نمیدن مطمنم چون می‌شناسمش بعد فکر کردی یبار دیگه پام ب دادگاه برسه بعدش برگردیم خونه این زندگی برا من میزاره؟ روزگارمو سیاه می‌کنه کاری می‌کنه برم تازه کلی ام منتشو بکشم مهریه مو حلال کنم تا طلاقم بده با خفت و خواری من این آدمو میشناسم جنگ و مبارزه باهاش جز نابود کردن خودم سودی نداره فقط باید فعلا مثه ی آدم بدبخت بیچاره هی وایسم هرچی دلش میخواد بگه تا این بچه بزرگ بشه خیالم راحت شه اونوقت برم 💔💔💔

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

والا امتحان نکردم تا حالا اما فکر کنم زورم برسه ولی خب دلم نمی‌خواد آسیب ببینم 😔😔 خدا هیچکسو ب روز ...

میتونی بری سر کار و مستقل بشی؟

اینجوری کم کم پس اندازی جمع میکنی و بعد هروقت خواستی مهرتو بزار اجرا اگه اونم طلاق نده کسی نمیتونه مجبورت کنه باهاش زندگی کنی میری و چون مستقلی میتونی برا خودت زندگی کنی و اونم مجبوره مهرو بده 

تا چهار سال بعد میتونی طلاق غیابی بگیری و به خواسته اون مرد کاری نداری

البته یچیز دیگه هم هست اگر شجاعتشو داری ومیتونی بزاری کتکت بزنه و دو سه بار بری کلانتری نامه پزشکی قانونی بگیری اینجوری حق طلاق با توه و راحت تر میری

میتونی بری سر کار و مستقل بشی؟اینجوری کم کم پس اندازی جمع میکنی و بعد هروقت خواستی مهرتو بزار اجرا ا ...

ببین عزیزم من چون ی بچه دارم دلم نمی‌خواد پاک دوباره ب دادگاه و پزشکی قانونی و شکایت و اینا برسه اگه بچه نداشتم همه این کارا رو میکردم اما پای اون وسطه نمیشه ک پدرش آدم نیست اشغاله بی رحم و بی عاطفه اس منم این‌جوری باشم گناه داره قسم خوردم تا بزرگ نشه و خوبو بدو تشخیص نده ب فکر طلاق نباشم

طی هر جرو بحثی جلوی هرکسی باشیم میگه نمیخوامت دوست ندارم نمیتونم کنارت زندگی کنم برو خونه بابات اما من اینهمه تحقیرو تحمل میکنم چون الان وقتش نیست من تو زندگیم همش بی عقلی کردم همش از روی هیجانات و احساسات تصمیم گرفتم که الان این وضعمه مثلا خانوادم مخالف ازدواجم بودن میخواستن نامزدی مو بهم بزنن و همیشه دنبال ی بهانه بودن اینجوری شوهرمم روز ب روز ازشون متنفر شد چون واقعا دلیلای بابام برا جدایی خیلی بی معنی بود، بعد شوهرمم همون وقتا دیگه از من یزد شده بود منه احمق هی التماس میکردم ولم نکنه البته سنمم کم بود ولی ب شدت عاشقش بودم چشام کور شده بود نمی‌دیدم پسری ک الان میگه جدا بشیم فردا پس فردا چی میگه این ب زور نگه داشتن رابطه جز بزرگترین حماقت هام بود ک بعدش ک دیگه روز خوش نداشتم الانم نمی‌خوام از سر عصبانیت و احساسات و خشم ایندفعه بچه بدبختمو آواره و ویلون کنم چون هنوز خیلی کوچیکه 

من حتی اگه 50 سالمم بشه طلاق میگیرم فقط بدونم دخترم عاقله و از پس خودش برمیاد 

عزیزم حرفات منطقیه و برات آرزو میکنم خدا یه دری برات باز کنه

ممنون عزیز دلم خیلی دلم خونه خیلی قبلا ک شوهرم وضع مالیش خوب نبود اما خیانت نمی‌کردو این‌جوری باهام بد نبود همش آرزوی پول داشتن میکردم همش حسرت پولداری بعضیارو می‌خوردم الان حسرت عشق بین کسایی رو میخورم ک پول ندارن

همش یا با اون می‌ره کوه یا میارتش خونمون آدم خوبیه اما چون شوهرم اونو بما ترجیح میده ازش عصبانی ام😔 ...

از تاپیکهای قبلیت فهمیدم شوهرت پولداره 

با پولش حال کن و به خودت و دخترت برس

اونم یه روز میفهمه دوست بازی و زن بازی آخر عاقبت نداره

اگر دوستش خوبه بیخیال بزار باهاش رفاقت کنه

من باشم با شرایطی ک شما میگی  کلا کاری ب کارش نمیگیرم

ب زندگی خودمو بچم میرسم

وقتی میدونی خونه پدرت جایی نداری  پس بمون

برا دل خودت و دخترت زندگی کن

ب حرف و حدیثای خانوادتم محل نده

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

خب چرا بچه آوردی الان

خریت کردم عزیزم 

کلا من تنبلی تخمدان داشتم باردار نمی‌شدم دیگه چون میخواستم طلاق بگیرم درمانش نکردم دو سال بدون جلوگیری باردار نشدم وقتی ام آشتی کردم فکر نکردم باردار میشم