2777
2789
عنوان

پدر و مادرم دارن گذشته منو پنهان میکنن لطفا بیاین حال عجیبی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 8516 بازدید | 233 پست
این چکیدش بود از هوش مصنوعی خواستم خدمت شما. از دیدگاه **علمی**، مسئلهٔ خروج روح از بدن و بازگشت آن ...

اگر یافته های چند شخص که میان تو یک برنامه برای شما قابل استناد نیست، اینم بدونید که در فصل های قبل پروفسور ها و دانشمندان خارجی رو هم باهاشون ارتباط برقرار میکردند و میگفتن که مغز در حالت کما هیچ فعالیتی نداره پس نمیتونه برای شخص توهم ایجاد کنه.

درضمن اون شخص ها در مکان هایی که جسمشون اونجا نبوده اتفاقاتی که واقعا می افتاده رو برای اشخاص تعریف میکردند.

هر شب که به خواب میریم روح از بدن جدا میشه ولی با بدن ارتباط داره.

در صورتی میتونیم بگیم برگشت روح به بدن غیر ممکنه که ارتباط روح با بدن کاملا قطع شده باشه و زمان مرگ رسیده باشه.

این مسائل چیزی نیست که علم مدرن بتونه دلیل علمی براش بیاره.

[QUOTE=376745289]من نمیدونم شما اعتقاد دارید یانه من صحنه های خیلی عجیبی یادمه و حتی می‌شینم با خودم تمام صحنه برنامه زندگی پس اززندگی دیدی؟؟روح از بدن

شان جداشده زمانی که توکما بودن اون دنیارودیدین

الحمدالله کما هو اهله....یه صلوات بفرستیم برام برا اینکه ب زودی مادربشم .ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دنبالشو نگیرشاید به نفعت نباشه خاطرات بد رو مرور کنی به چسب به زندگیت عزیزم

اره قطعا سودی برام نداره

باشه عزیزم ولی به قول دوستان باید اون بیمارستان رو برم و پروندمو در بیارم

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊. 

بیشتر ببینید
کار خوب کنمیشوره میبره کلیپ جدیدی که شهاب حسینی تو پیجش گذاشته رو حتما ببین

خیلی کار خوب انجام دادم و میدم دل بزرگی دارم ولی خب با نا محرم دست دادم یا دست دوس پسرم گرفتم بوسش کرذم هنوز هم خانواده ها اجازه عقد ندادن روم نمیشه بهش یگم صیغه بخونیم 

اگر یافته های چند شخص که میان تو یک برنامه برای شما قابل استناد نیست، اینم بدونید که در فصل های قبل ...

ادامه هم مطالب فرستادم که قوه شنوایی در کما فعال هست! 

اگر مغز هیچ فعالیتی نداشته باشه میشه مرگ مغزی اینو که دیگه میدونید 😂😑