2777
2789
سلام وقت بخیر.در مورد محتواهایی که در این تاپیک ارائه شده است، آیا امکانش را دارم در پلتفرم خودم مطا ...

سلام دختر گرانبهای نازنین 

پیشاپیش سپاس از زحماتتون 

چرا که نه خیلی هم خوشحال میشم 

خیر متاسفانه پی دی اف که نشدن ولی گزیده ی مطالب مهم تاپیکها در تاپیک گزیده های مطالب اینجانب گرد آوری شدن 

فقط یه سوال دیگه مهربان بانوووو

دوست عزیزی با نام کاربری مهشید نامی بودن فکر میکنم 

همین درخواست رو تو شخصی از بنده داشتن 

متاسفانه به دلیل پر مشغله بودن ایام قبل عید و عید نتونستم پاسخ ایشون روبدم دیروز که مجالی پیدا کردم برای سرزدن به تاپیک و پاسخگویی اعلاناتم دیدم پیام ایشون از کاربری بنده حذف شده 

می خواستم ببینم کاربری دیگتون بوده یا عزیز دیگری بودن؟؟؟

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
بیشتر ببینید
پارسیان بگیر عزیزم

بعدا بخوام بفروشم ارزشش کم نمیشه؟
20 سالمه انشاالله امسال قراره برم دانشگاه و میخوام یه مقدار پولامو پس انداز کنم که بعدا گوشی و چیزایی که لازم دارم خیلی سنگین نباشه برام 

اگه تتر بگیرم چی؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سلام دوستان و معصومه خانومشب همگی بخیریه راهنمایی میخاستم ازتون که برای خرید ملک بیشتر به چه چیزهایی ...

عزیزم در وهله ی اول سعی کن آسانسور دار بگیری 

اگه پولتون نمی‌رسه برای آسانسور دار ..

طبقه ی دوم ملک کوچکتر بگیری بهتر از ملک متراژ بزرگتر در طبقه ی سوم 

سال ساخت هم که مهم عزیزم ❤️ بستگی به پولتون داره 

به قول ماترک ها هر چقدر پول بدی اونقدر هم آش میخوری 

بعدا بخوام بفروشم ارزشش کم نمیشه؟20 سالمه انشاالله امسال قراره برم دانشگاه و میخوام یه مقدار پولامو ...

عین طلا ...اکه بره بالا سود می‌کنی بیاد پایین تو ضرری 

برای پول های خورد خوبه عزیزم 

منتها حداقل به دید سه ماهه بگیری خوبِ .

تتر رو عزیزم من تجربه ندارم 

سلام معصومه باتجربه وقشنگم سال نوت مبارک باشه انشالله 404حسابی بدرخشی وطلایی ترازپارسال باشه براتون ...

سلام به روی ماهت عزیزم ❤️ 

سال نو شما هم مبارک 

خب عزیزم چه ربطی داری دلم نخواسته ندادم 

وقتی چرخ زندگی ام با ماشین می‌چرخه وقتی اعصای دستم 

چرا باید بدم به کس دیگه ؟

اونم یکی دوروز نه دوماه 

واقعا مردم رو دارند 😕

عزیزم کلا تو هم سرسنگین باش 

زیاد بهشون رو نده که بخوان از درامد و حقوقتون که چقدر باخبر بشند 

وقتی اینجا هزاران بار میگیم چراغ خاموش حرکت کنید 

وقتی میگیم هر حرفی رو جلوی خانواده ها نزنین 

وقتی میگیم وقتی صحبت از حقوق و در آمد شد که چقدر میگیرین 

بگین شکر اونقدری میگیریم که بتونیم زندگی رو بگزرونیم ❤️

همش واسه اینکه آگاه باشین 

همه چی رو جار نزنین ...به کسی چه آخه که بیاد به خودش جرات و جسارت بده که چقدر حقوق اتون 😕

اینا رو هم عزیزم من از چشم خودت میبینم 

ببین چقدر بهشون اجازه دادی که دخالت میکنند 

شما سرسنگین باش ...احترام پدر مادر رو نگه دار 

سعی کن وقتی اونا نبودند برین به پدر مادر سر بزنید 

که آرامشتون حفظ بشه 👌

و اینکه با همسرتون حرف بزن ...جدی 

بگو عزیزم رفتار خواهرت رو مخمه 

من نمی‌خوام بی احترامی کنم ولی خودت جوابشون رو یه طوری با احترام بده که دخالت نکنند تو زندگیمون 

فقط اینو میگم ها فقط به بار بگو به همسرت ...نه چند بار 

یکبار بگو ولی خیلی جدی و محکم حرفت رو بزن 

وقتی که حالش خوبه و خلوت کردین 

من که باشم عمرا اهمیت بدم 

اصلا بره با جاری های دیگه ام بگه بخنده 

اصلا حرف بندازه کی که بخواد بخودش بگیره 

ارزش بذاره ارزش میبینه 

ارزش نده ارزش نمی‌بینه 

پدر مادر نیستند که بگم احترامم خیلی واجب و بزرگتر هستند ❤️ 

بیخیال عزیزم 

مهم زندگی خودم ❤️

الویت من خانواده ام ❤️

دوست داشتم ندادم ...خب مالم اختیارشو دارم 

شما هم از این به بعد چراغ خاموش حرکت کن 

و سعی کن رفتنی ..بیشتر شنونده باشی تا گوینده 

@royayezendegi

معصومه جون ما ۴ نفریم ینی پسرم ۹ سالشه دخترمم ۹ ماهش انشاالله میخوام از این ماه مخارج دست بگیرم ک باافزایش حقوقرمیشه ۱۴.میخام جوری پس امداز کنم بتونم پسرم بندیسم مدرسه خصوصی امسال چون مدرسه دولتیمون افتضاحح.در ضمن ماهی ۲۶۰۰ بن خرید داریم از فروشگاه خدا خیرت بده برام برنامه بنویس الاهی هر چی از خدا میخوای بهت بدا

ب امید رسیدن ب هدفم.  
@royayezendegi

سلام معصومه جان آن شاءالله که سال خوبی داشته باشی،

یه سوال درمورد قرعه خانگی داشتم فرد معتمدی سراغ دارم و همیشه پیشش قرعه مینویسم الانم زنگ زده میگه ماهی 5 میلیون به مدت 20 ماه که میشه 100میلیون بنظرت ارزش داره بنویسم یا 20 ماه زیاده؟؟

از طرفی فقط با قرعه میتونم پول جمع کنم

هست را اگر قدر ندانی میشود بود ...
قربونت برم عزیزم ♥️ نظر لطفت فدات شم چه خوب 😊زنده باشند و سایه اشون همیشه بالاسرتون باشه نه عزیزم ف ...

معصومه جان فکرمیکنم این پست رو در پاسخ به پست من نوشته باشی اما روی یکی دیگه از دوستان ریپلی زدی...

من داشتم تاپیک رو میخوندم الان دیدم....

اول اینکه ممنونم بابت دعای خیرت...

دستگاه هم مبارکتون باشه...ان شاءالله خیرش رو ببینید...

بله عزیزم درمورد قیمتش هم درست میفرمایین...

فروشنده ای که شما ازشون خرید کردین به عنوان تک فروشی نسبتا خوب گفتن قیمت رو...

همسر من عمده فروش هستن  و من دیشب  یک لحظه با قیمت های عمده ی شرکت مقایسه کردم...

خدای خوبم...خدای مهربونم...امیدم فقط به خودته...مطمئنم ناامیدم نمیکنی...خدایااا تو بساز...تو بسازی قشنگتررره😍خدایاااا شکرررت...خداجونم خودت مواظب تو دلیم باش...هدیه ای که بعد از کلی سختی بهمون بخشیدی،سلامت برسون بغلمون❤ خدای مهربونم...فقط به خودت سپردمش.....خدایا شکرت.........از این معجزه های شیرین قسمت همه ی منتظرا...الهی آمین...
بیشتر ببینید