2777
2789
مرسی عزیزم ممنونم حتما راهکارارو انجام میدم تا بتونم زندگی عالی با نگاه خدا واسه بچه هام بسازم ممنون ...

قربونت برم عزیزم ♥️ نظر لطفت فدات شم 

چه خوب 😊زنده باشند و سایه اشون همیشه بالاسرتون باشه 

نه عزیزم فک نکنم خیلی گرون بده  

مارک خوب ...لایف واتر هستش با مخزن بزرگ 

به همسرم فاکتورها رو نشون داده گفته واسه خواهرم هم همون

قیمت شما دادم ...قبل خریدم ...الان چهارده ملیون دوستان میدن 

از دیجی کالا هم نشون داده گفته قیمت جدید رو ببین چهارده 

من ده و پونصد میدم به خاطر برادری و بزرگواری کردنت که چند باری زحمت دادیم 

بعد همسرم می‌گفت معصومه از پنج ملیون بود الی بالاتر که من آخرین قیمت رو برداشتم که مدت ها کار کنه برامون 

خودمم چک رو دو ماهه نوشتم براشون 

تا دو ماه معلوم نمیشه قیمت ها چه طوری واقعا 

خیلی ممنون که برام نوشتی عزیزم ❤️ 

سلام خانم ها 

از عزیزان کسی هست وام برآیند با چک رو گرفته باشه؟ 

برای من قسمت بانکداری الکترونیکی ( ضبط صدا و تصویر ) جلوتر نمیره میدونید چکار باید انجام بدم؟ 

ممنون میشم راهنمایی کنید 

حضرت علی (ع): گمان را ملاک عدالت و قضاوت قرار ندهید.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ترانه خوشبختی ❤️نام کاربریِ شما بیشتر قلبی قلبی می‌باشد 🥰گزارش پوران دختِ ایران از سالی که برایم گذ ...

به به 😍 واقعا به به 😍 

سلام بر پوران دخت عزیز ❤️

خوبی خوشی عزیزم ❤️ 

بارها به یادت افتادم ولی گفتم شاید دیگر بی وفا شدی و سراغی ازمون نمی‌گیری 😊

به کل رفتی و پشت سر رو نگاه نکردی 

ما که عاشق این پست های پر محتوایت  هستیم ❤️

کم لطفی نکن بانو ❤️ 

بیا پیشمون هر از چند گاهی برامون بنویس 

بذار فیض ببریم 😍

و اما در مورد پستت ... اتفاقا کارِ بسیار خوبی کردی برنج رو کمتر کردی 

منم دقیقا برای سلامتی و سبکی جسممون به قولِ خودت 

هر یه روز یه بار .. گاها هم دو روز یکبار میذارم 

@royayezendegi   عزیزم لطف کن پست های دوستمون رو ببر 

سلام دوستان صبحتون بخیر🌺یک سوال داشتم خدمتتون اگه وام ویپاد رو کامل تسویه نکرده باشیم میتونیم از زیپاد وام بگیریم یا نمیشه؟بعدش وام زیپاد رو میشه نقد کرد؟چجورباس،ممنون میشم راهنماییم کنید🌺🌺🌺🌺❤️

معصومه جون ببین وسوسه رو انداخی به دلم 😁۴۰۰ تو کارتم بود رفتم از طلاسی سوت طلا بخرم. بعد دیدم عهههه ...

قربونت برم زهرا جون ❤️ 

آفرین به تو کارِ خیلی خوبی کردی 

یادت باشه قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود 😍 

من خودم فقط میلی رو باز میکنم خرید رو میزنم فقط منتظرم وزن طلام بره بالاتر 

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

دیروز اومدن واسه تصویه ی آب که گرفتیم اونو نصاب ...نصب کنه 

از کسی که گرفته بودیم به ما گفته بود که نصاب پونصد تومن خواهد گرفت ولی شما چهارصد بدین 

منم چهارصد تومن از باکس اضطراری برداشته بودم سوا کرده بودم 

که اومد کارت به کارت کنم براش 

آقاهه اومد یه ربع ای بیست دقیقه ای تموم کرد 

گفتم دستتون درد نکنه لطف کردین چقدر شد ؟

گفت ششصد ؟

گفتم چه خبر ششصد ؟به ما اینطوری گفتند و فلان 

گفت نه خواهرم از سالِ جدید کردیم ششصد 

گفتم حالا برادر بذار سالِ جدید شروع بشه بعد 🤭

من گفتم اون گفت 

گفتم بچه ها گوشی رو بدین به من زنگ بزنم به فروشنده 

زنگ زد خودش گفت فلانی من از امسال کردم ششصد 

می شنیدم پشتِ گوشی صدای فروشنده که میگم آشنامون 

برگشت گفت باشه شما ازشون پونصد بگیر 

قطع کرد  برگشت گفت واسه اسفند چهارصد الی پونصد می‌گرفتیم 

ولی دیگه ...صرف نمیکنه 

گفتم مالِ ما که آماده بود یه موتور انداختی و یه تستی کردی 

چون قبل ما داشتند تصویه آب رو ...

خندید گفت ...باشه شما هر چی میخواین بدین 

گفتم حالا شد 😊🤭😉

خلاصه کارت رو که گرفتم گفتم با اجازه اتون ۴۵۰زدم 

گفت کم میشه...گفتم اول با فروشنده طی کنید که چقدر خواهی دستمزد گرفت بعد بیا قیمت بده ...من چهارصد در نظر گرفته بودم 

فهمید دیگه از کجا گفتم 😊🤭گفت برکت زیاد 

و اینگونه شد که ۱۵۰زدم به میلی 

حالا آدم نخواد چونه بزنه ...یا خجالتی باشه که من باید ششصد واریز میکردم 

یه وقتهایی هم بعضیا قیمت نجومی میدن 

یه قیمتی میگن ...میگن حالا زنِ دیگه چه می‌فهمه 😊 

ولی من عادتم جاش تخفیف رو میگیرم 

هر چند کم ...

@royayezendegi    

سلام پوران دخت عزیزمیشه عادات غذایی بیشتر بگیواله بچه های من هر روز برنج میخوان باور کن اصلا دیگه رغ ...

بانو ❤️

به روی چشم ❤️
در پست هایی مجزا درباره ی جایگزین هایم برای برنج خواهم گفت.  

ولی قطعا باید با توجه به طبع و مزاجِ اهلِ خانه، روتینِ غذایی داشت. حتی ممکن است در خانواده ای یک نفر، پرهیزِ غذایی داشته باشد، یا ممنوعیتِ پزشکی داشته باشد، یا حساسیت به نوعی از خوراک ها داشته باشد. که قطعا لیستِ غذایی و روتینِ غذاییِ  این خانواده فرق خواهد داشت 👌

اگر اینها نباشد، و فقط عاداتِ غذاییِ بَد و نامناسب دارند یا میل به خوردن نوعی از خوراک ها ندارند، کم کم و به مرور و در طولِ زمان و با مهارتِ توجیه کردنِ آن خوراک ها، برای سلامتی شان و طولِ عمرشان و یا با کمی وقت و دست رنجِ بیشتر، و تنوع دادن و زیبا جلوه دادنِ سفره و محتویاتِ داخلِ بشقاب، می‌توان در طولِ زمان کم کم، تغییراتِ مثبتی ایجاد کنید 👌

برنج، ویتامین های گروه B را دارد، و برنج سفید حتی مقادیری فولیک اسید، ولی قطعا برنجِ قهوه ای انتخاب بهتری می‌باشد. که البته با توجه به جغرافیای کشور ما و کشتِ برنجِ اعلایِ سفید در شمال کشور، و با توجه به فرهنگِ غذاییِ ایرانِ عزیزمان، برنج سفید را مصرف میکنیم ولی در مقادیر زیاد و حجمِ بسیار، که بسیار جسم را سنگین میکند و تحرک بدنی را کم 👌

کم کردنِ میزانِ برنج و نیز ریزه خواری در طولِ روز، یعنی تمامِ زمانِ سیر شدن،  سر سفره ی غذا نباشد، ریزه خواری در طولِ روز، با جایگزینیِ مناسبِ میوه ها، سالاد ها، مغزها و آجیل ها، و نیز مصرفِ مکمل ها و ویتامین ها به شکلِ مولتی ویتامین، نیازهای غذاییِ ما را به خوبی فراهم میکنه و نیاز به پُرخوری در وعده ی غذایی نخواهیم داشت.

البته یک نکته ی طلایی هم وجود داره که باید، از همان نوزادی🥰 دقیقا از زمانِ شروعِ وعده ی غذایی، در ۷ ماهگی، در کنارِ وعده های اصلیِ شیرِ مادر و یا شیرِ کمکی، که با فرنی و حریره ی بادام و ... شروع میشود، روتینِ غذاییِ سالم را برایِ کودک آغاز کرد 👌

کاری که من کردم و روشِ من، این بود، که اولین وعده ی غذایی برای دخترجانم را که فرنی بود، شیرین نکردم، و طعمِ واقعی و در واقع بی مزه ی فرنی اولین تستِ مزه ی او بود، و به هیچ عنوان در وعده های بعدی هم شیرین نکردم اَش. 🥹

مورد دوم که اجرا کردم، به هیچ عنوان از پودرهای صنعتی و کارخونه ای و فروشگاهی استفاده نکردم، خودم هربار اندازه ی یک شیشه ی کوچک برنج اعلای ایرانی را آردِ برنج میکردم و به مدتِ چند وقتِ کم در یخچال نگهداری میکردم و هر روز با آن برای دلبرم، دخترم، فرنی درست کردم، هم به لحاظِ سلامت بیشتر خوراک های خانگی، هم به لحاظِ طعم و مزه ی واقعیِ آنها، که بعدها دنبالِ مزه ی بهتر و یا مزه ی شیرین تر و یا مزه ی دیگری نباشد.

بانو ❤️به روی چشم ❤️در پست هایی مجزا درباره ی جایگزین هایم برای برنج خواهم گفت. ولی قطعا باید با تو ...

مورد سوم، از همان نوزادی و حدود هشت ماهگی، تخم مرغ را به اندازه ی میزانِ تجویزِ پزشک به او دادم و از یک ماه بعدش، تخمِ بلدرچین را یک روز در میان، جایگزینِ تخم مرغ کردم، یعنی یک روز تخم مرغ و یک روز تخم بلدرچین.

اولین تِست های غذایی دخترجانم، طعم و مزه ی واقعیِ خودِ غذاها بود بدون شیرین کردن یا مزه دار کردن، و این رَوَند  و رَویه رو من تا ۲ سالگی بسیار با حساسیت و صرفِ زمانِ بسیار و وقت گذاشتن و مطالعه کردن، انجام دادم و مزاج و مزاقِ او را با چرخه ی غذاییِ درست آشنا کردم و عادت دادم

به این شکل، حتی بچه ها دارو گُریز هم نخواهند شد. گاهی، گُداری، به وقتِ سرماخوردگی، شربت ها را بدونِ اکراه میخورد، مولتی ویتامین ها و ویتامین دی و آهن را هم همینطور .

و مهم تر از همه، تمام گروه های غذایی و میوه ها و خوراک ها رو انشالله بخورند.

ولی قطعا من، روزهای سختی را به خود رَوا داشتم، که برایم سختیِ شیرینی بود، حتی یادم می آید تا ۵ سالگیِ دلبرم، دخترم، من حتی یک وعده هم غذایِ یخچالی و غذایِ دوبار گرم شده به او ندادم، من هر روز یک غذا،  برایش تازه طبخ کردم و تازه تازه نوش جان کرد و اصلا آن غذا را یخچال نگذاشتم که برای وعده ی بعدی دوباره آن را گرم کنم. که معده اش ضعیف نشود 🥹 و هر روز غذای تازه نوشِ جان کند، حتی یادم می آید، گاهی دو نوع غذا در طولِ روز آماده میکردم، همزمان دو قابلمه روی گاز میگذاشتم، در یکی از قابلمه ها، آش یا سوپ یا خوراکِ لوبیا و عدسی و در واقع غذایِ آبکی و رقیق آماده میکردم، و در دیگری، مقداری پروتئین، گوشت، مرغ، ماهی و یا برنج، البته در حجمِ اندک و به شکلِ تازه طبخ شد.

وعده ی شامِ دختر جانم را هم مثلِ خودمان عادت دادم و برای ساعت ۷:۳۰ غروب ما شام را خوردیم، و چون آشپزخانه ی من ساعتِ ۸:۳۰ خاموش میشود، ساعت ۸:۱۵ یک لیوان دم نوش آماده است که دخترم نیز مثلِ ما می نوشد با اشتیاق.

( که دم نوش هایم اغلب، خودم تهیه میکنم و خشک میکنم، بِه، دسترنجِ خودم است که به فصلش میخرم و روی شوفاژ خشک میکنم و با کمی عناب دمنوش آماده میکنم.
پونه و آویشن دسترنجِ خودم است به فصلش میرویم و با همسرم و دلبرمان، دخترمان، میچینیم از طبیعت و می آورم، خشک میکنم، و با کمی دارچین، دمنوشِ آویشن و پونه دَم  میکنم.
گل گاو زبان، بابونه، چایِ کوهی و بسیاری دمنوش های دیگر را خودم تهیه میکنم، به دلِ طبیعت می رویم و از زمینِ پر از رحمت و برکت خداوند میچینیم و ساعت ها همنشینِ دَشت های پاکِ خداوند میشویم ❤️

مورد سوم، از همان نوزادی و حدود هشت ماهگی، تخم مرغ را به اندازه ی میزانِ تجویزِ پزشک به او دادم و از ...

ما شام را به دو دلیل زود میخوریم و علتِ اصلیِ خاموشیِ آشپزخانه ی من در ساعت‌ِ ۸:۳۰ شب، این دو علت است، اول اینکه من به دلیلِ ورزشکار بودن به خوابِ زودهنگام در شب و به خوردنِ وعده ی غذاییِ شام در ساعاتِ اولِ غروب، سال هاست که پایبندم.و نیز به بیداری و صبح خیزی به وقتِ فریضه ی نمازِ صبح برای حدود ساعت ۵ صبح. وبه لطفِ خداوند، همسرم ساعاتِ کاری اش دقیقا همین ساعتِ بیداریِ من است، او را ۵ صبح بدرقه میکنم و می رود سرِ کار و حدودِ ساعت ۶:۳۰ عصر خانه است، و این توفیقی شد برای دلبرمان، دخترمان، که روتینِ خواب و بیداری و خورد و خوراک ‌عادت های روزمره ی او بسیار شبیه به ما و هماهنگ با ماست.

شب هنگام نیز دختر جانم را از نوزادی عادت دادم که ساعتِ ۹:۳۰ شب،
می خوابَد، یعنی از ساعتِ ۹ شب کم کم مراسمِ خواب و مسواک و لباسِ خواب پوشیدن، کتابی حدود ۱۰ دقیقه خواندن و در نهایت موسیقیِ بدونِ کلام پخش میکنیم، و چند لحظه قبل از خوابیدن اَش،که در اتاقش تنها میخوابد، می روم کنارش، و کفِ پاهایش را و کمی رویِ پوستِ نرمِ بدنش را نوازش میدهم و لالایی زمزمه میکنم و می خوابانَمَش ❤️🥹

وقتِ بیداریِ صبح گاهَش نیز، بینِ ساعتِ ۶:۳۰ تا ۷ صبح است. و روزِ او از همان نوزادی تا الان، تمامِ این روتین ها رو با سختیِ شیرین انجام دادم.

انتخابِ من بعد از تصمیم برای مادرشدن، مادرِ تمام وقت بودن، شد.
کارَم را رها کردم  🥹 و ترجیح دادم و انتخاب کردم که تا ۷ سالگیِ دخترجانم، تا زمانِ مدرسه رفتنش در کنارش، مادرِ تمام وقت باشم، و الان ۵ سال است که در کنارَش تمام وقت مادری کردم، سعی کردم مادری آگاه باشم و شادی و سلامتی برایش بیاورم و محافظت اَش کنم، آموزش ها و تمرین های ویژه با او میکنم، و به لطفِ خداوند از چند وقتِ  دیگر او را واردِ اجتماع و کلاس های آموزشی میکنم.

حرف بسیار است، زیاده گویی کردم، عذر خواهم 🙏🏻

همه ی تلاشم را کردم که آگاهانه مادر شوم. خداوند بیشترتوان دهد، قدرت دهد، و انشالله نعمتِ زندگی به من دهد تا بتوانم بهتر مادری کنم.

هرشب قبل از خواب، توی گوشِ ماهدخت جانم، میگم، مادر،  منو ببخش اگر امروز، مادرِ خوبی نبودم، امیدوارم فردا مادرِ بهتری باشم 🥹❤️

عزیزان میشه بگید کارت ویپاد همون کارت پاسارگاد سیاهس؟؟ یا باید جدید ثبت نام کنیم؟؟ چون همسرم تازه گف ...

یکی هست دوست عزیز برنامه ویپاد دانلود کنید متوجه میشید 

ترک قشقایی 

سلام دوستان عزیزم حالتون چطوره؟

خب آخرین بار از پروسه تعویض ماشین براتون گفتم ولی این روزا چون یکم درگیری داشتم فرصت نشد گزارش درست حسابی بدم

🩷 دوگرم طلا پیش طلافروش داشتم که قرار بود برم و بگیرمش از اونطرف خودم۱۱تومن از فروش محصولاتمان و سهام عدالت و یه چن جای دیگه ذخیره کرده بودم یه گوشواره۷درصد دیدم خوشم اومد که ۴گرم و خورده ای بود ۷تومن به قیمت روز بدهکار طلافروش شدیم که رسیدم به حرف معصومه جون که هرچقدر اعتبار داشته باشی خوبه و گوشواره رو آوردیم خونه و چندروز بعد۷تومن رو همسرم دادن و برای طلافروش واریز کردیم و این شد اولین خرید سال۴۰۴

🩷جدیدا به همسرم طرح نیاز میکنم مثلا اونروز رفتیم بازار گفتم من نیاز به لباس زیر و عطر دارم که ایشون از جیب مبارک پرداخت کردن یا یه ساعت مچی لازم داشتم که گفتم و رفتیم بیرون و ایشون تهیه کردن احساس میکنم با طرح نیاز ایشون راضی تر هستن بقولی زنی که خرج داره ارج داره

🩷بچه ها از ریز ترین حق خودتون دفاع کنید چرا حق شما تو جیب بقیه بره؟؟من اونشب رفتم از این باکس هایی که خوراکی انتخاب میکنی خودشون میوفتن پایین خرید کردم از کارتم پول کشید ولی چیزی ننداخت پایین دوتا۳۵تومن از کارتم کشید که رفتم پرس و جو کردم مسولشو پیدا کردم و با پیامک ثابت کردم و ۷۰تومنم رو پس گرفتم رفتم باهاش یه خامه معمولی و یه شکلاتی گرفتم که کفاف۴تا صبحونه من و همسرم رو میده

🩷تصمیم گرفتم روزهایی که همسرم‌منزل هستن به کارهای خونه رسیدگی کنیم مثلا یک روز تراس و شیشا ها شستیم روز دیگه راه پله روز دیگه گردو و بادام شکستم روز دیگه لامپ های سوخته رو تعویض کردیم و روح تازه ای در خونه دمیدیم

🩷کتاب هم من خوجه تاجدار رو شروع کردم

شاید براتون سوال بشه که چرا اسممو گذاشتم پشه؟؟چندین سال پیش یه دوستی داشتم که من از اون هم علمم بیشتر بود و هم تلاش بیشتری داشتم یکروزی بهم گفت بیا با هم بریم که مصاحبه کاری انجام بده اونروز رفتیم پیش یه آدم کله گنده من سکوت کرده بودم و یه گوشه نشسته بودم اون درمورد چیزایی که اصلا اطلاعاتی نداشت با اعتماد بنفس صحبت می‌کرد یهو توجه اون مدیر به من جلب شد و گفت دخترم شما چی؟؟منم گفتم من نیومدم برا کار اون روز اون مدیر یه حرفی بهم زد که تا امروز آویزه گوشمه گفت دخترم استراتژيت استراتژی پشه باشه برای رسیدن به اهدافتان سمج باش با دیگران رقابت کن از اون به بعد من شدم پشه🤣🤣🤣🤣

بیشتر ببینید
سلام بانو،🌹سال نو مبارک و پر از نور و روشنایی ،🥰مرسی ک یادم بودیدباورتون میشه یادتون بودم سایت رو ...

تیتان ❤️

زنده باشید. لطف دارید بزرگوار. بی نهایت خرسند میشوم از حضورتان. باشید انشالله و برایمان تجربه بگویید، راه و رسم از خود بگویید. می آموزیم. 

سلام دوستان راهنمایی کنین .....شوهرم کارمنده حقوقش خیلی کمه امسال عید که رفتیم خونه پدرشوهرم میگه خوش به حالتون حقوق دارین غیر مستقیم میگه کمکم کنین حقوقمون به خاطر اقساط زیادمون ماهی چهار میلیون برامون میریزن که دوروزه خرج میشه شوهرم اسنپم کار میکنه که بیشتر رو اون حساب باز میکنیم دو تا بچه دارم واقعا از خیلی از خواسته های خودمو بچه هام زدم که شوهرم نداره ....پدرشوهرم چند سال پیش که قیمت خونه پایین بود بهش دویست میلیون رسید که با پولش میشد خونه دوم بخره وقتی شوهرم بهش گفت خونه دوم بخر بده به رهن و اجاره به شوهرم فحاشی کرد که تو به خاطر خودت میگی من خونه دارم از خودم تو برو به فکر خودت باش پولمو میزارم بانک سود میگیرم الان که پولش بی ارزش شده حرفایی که زده رو هم خودش فراموش کرده هم شوهرم شنیدم که شوهرم گفت برم اسنپ کمک میکنم به خاطر بی فکری پدرشوهرم باید زندگیمون ازین که هست سخت تر بشه 😐😐😐😐😐😐😐😐😐 واقعا الان دوره زمونه ای نیست که آدم بتونه کمک کنه به کسی آینده بچه هام نمیدونم چی میشه ...زمین کشاورزی داشت پدر شوهرم فروخت ازون دویست تومن شوهرم گفت ماشین بگیر چند سال پیش خرید سی میلیون الان شده نزدیک سیصد میلیون نمدونم برای چی شوهرم دلش به حال مادر و پدرش میسوزه ولی اصلا به فکر پس اندازو آینده خودمون نیست یه راهنمایی بکنین اصلا اهل پس انداز نیست بهش بگی پس انداز کن انگاری داری بهش فهش میدی 

سلام دوستان راهنمایی کنین .....شوهرم کارمنده حقوقش خیلی کمه امسال عید که رفتیم خونه پدرشوهرم میگه خو ...

یه مدت هزینه هات رو زیاد کن و یه مدت قناعت رو کنار بزار 

چون تو داری کنار میای همسرت بالاخره داره حساب کتاب نی کنه و نی بینه پولی اضاف میاد که می تونه کمک کنه .

ولی اگر توان داره واقعا کمک کنه ولی اگر ندارید اینی که گفتم عمل کن .