بي مسئوليتی همسر

با سلام و عرض ادب

من ٢ ساله كه عروسی كردم قبل از اون به مدت ٤ ماه نامزد و ٦ ماه عقد بودم

همسر من دوران نامزدی مردی بود كه من فكر ميكردم همون شاهزاده سفيد بر اسب روياهاست

اون زمان تازه از كارش كه توليد و پخش لباس مجلسی زنانه بود اومده بود بيرون و ميگفت نميصرفه تا اون موقع هم خوب جمع كرده بود جوری كه مراسم نامزدی و عروسی من به بهترين حالت گذشت و همه هزينه ها رو خودش كرد بدون كمک خانواده

بعد عروسی باز هم كاری نداشت و همچنان بصورت پاره وقت كار ميكنه جوری كه هزينه يک زندگی معمولی رو در بياره و اگه قرار باشه با يک هفته اون هزينه رو در بياره ٣ هفته ديگه رو با دوستاش ميگذرونه و من اكثرا تو خونه تنهام خيلی بی توجه شده و اين موضوع رو من چند بار باهاش در ميون گذاشتم هم منطقی هم از روی ناراحتی با گريه و هميشه حق رو به من داده ولی باز كار خودشو ميكنه

و يه مشكل ديگه ای كه هست فوق العاده وابسته دوستاشه جوری كه هر اتفاقی بيفته زنگ ميزنه به اونا توضيح ميده كه البته با بحث ها هر سری با يه دوستش اينجوری ميشه تا من صبرم تموم شه و اون دوست تا مدتی كمرنگ بشه ولی با هر موضوعی كه براش پيش مياد و يكی از دوستاش تا حدودی ميتونه كمكش كنه دوباره اون آدم ميشه هووی بنده

تا حدی اين مشكلات جلو رفته كه بعد دوسال واقعا از زندگی خسته شدم ديگه حس و حال كاری رو ندارم و حتی از رابطه جنسی هم لذتی نميبرم و فقط فراريم

من همه جوره سعی كردم دركش كنم آزاديشو نگيرم ولی وقتی شورش در مياد صدام ميره بالا

منم آدمم نياز دارم همسرم كنارم باشه براش مهم باشم و برای خوشحالی من تلاش كنه برای پيشرفت زندگيمون تلاش كنه ولي اينا فقط خواسته منه و اون تلاشی نميكنه

اطلاعات تکمیلی

سن ٣٠ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام
به نظر میرسه هر وقت همسرت در موقعیتی که میخواد با دوستاش بره بیرون شما فکر می کنی که ایشون به فکر خوشحالی شما نیست و این فکر باعث ناراحتی ات می شود و با بالا بردن صدات روابط همسرت با دوستاش بصورت موقتی کاهش پیدا می کنه و این رفتار بطور موقتی ناراحتی شما رو کاهش میده و شما تشویق میشی که این رفتارت رو به تمام موقعیت های ناراحت کننده تعمیم بدهی و هر وقت از دست همسرت ناراحت میشی صداتو بالا میبری اما آیا بالا بردن صدا مشکلت رو حل کرده؟ یا باعث و تداوم بخش مشکلاتت شده و باعث شده همسرت ازت دور بشه و به طرف دوستاش کشیده بشه بنابراین برای حل مسئله اول باید این رفتار ناکارآمد و تداوم بخش مشکلت رو کنار بگذاری. با توضیحاتی که در مورد مسئله ات دادی من تنها از پنجاه درصد زندگی تو باخبر شدم اما خودت از صد در صد جزئیات زندگیت باخبر هستی بنابراین با یادگیری مهارت حل مسئله قادر خواهی بود با خلاقیت بیشتری مسئله ات را حل کنی در مهارت حل مسئله بدین ترتیب عمل میشود
۱- بارش فکری: حداقل ده راهکار که به ذهنت میرسد بنویس هیچ فکری سانسور نشه
۲- از بین راه حل ها اونایی که صدمه زننده یا غیرممکن است رو حذف کن
۳- برای راه حل های باقیمانده جدول سود و زیان رسم کن مثلا اگر پنج تا راه حل باقیمانده پنج تا جدول سود و زیان رسم کن و با دقت تمام سود و زیان هر راه حل را در زمان حال و آینده بررسی کن و بنویس.
۴- ارزش وزنی هر راه حل سنجیده شود مثلا اگر برای راه حلی سه تا سود و سه تا زیان نوشتی به هر کدام از این موارد بین ۰-۱۰ نمره بده
و در نهایت راه حلی را که نمره بیشتری بدست آورد استفاده کن