بی مسئولیتی همسر نسبت به زندگی مشترک

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 77 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام خانم دکتر من زنی سی و چهارساله هستم حدود شانزده ساله ازدواج کردم دو فرزند پسر ۱۵و ۹ساله دارم و خانه دار. زندگی خیلی خسته کننده ای دارم و گاهی اوقات احساس میکنم تمام درها به رویم بسته شده است و تمام زندگیم تکراری و خسته کننده شده است.خانه دار هستم همسرم صبح تا غروب سر کار است و موقعی هم که میاید حوصله ندارد و اهمیت نمیدهد به هیچ چیز و اعتیاد هم دارد و تمام کارهای بیرون و درون خانه اعم از خرید و مسایل مربوط به تحصیل بچه ها و کارهای اداری و بانکی و... را خودم انجام میدهم و شوهرم اهمیتی نمیدهد و فقط منت حقوقش رو دارد و توقع دارد من یک زن همه چی تمام باشم برایش و تازه هوای خانواده اش را هم داشته باشم و زن کم خرج و اقتصادی هم باشم با اینکه لیسانس دارد اما بعضی افکارش مسخره است و خفه ام کرده مثلا قبلا بیشتر اهمیت میداد و با هم بیرون میرفتیم و خرید میکردیم و شام میخوردیم اما دو سه سال هست که نسبت به همه چیز بی اهمیت شده و از ما دوری میکند من یکی از دلایلش رو دخالت خانواده حسودش میدانم که روی ۹۰ درصد تصمیماتش تاثیر دارند به هر حال هر دلیلی داشته باشد من بریدم و خسته شدم خیلی ها به من میگن برو باشگاه ورزش کن کلاسهای هنری برو اما من وقت و حوصله اش را ندارم اگر بخوام کاری کنم تمام زندگیم عقب میوفته تو رو خدا بگید من چیکار کنم در ضمن شوهرم ۱۱ سال از من بزرگتره و به هیچ عنوان مشاوره حضوری نمیاد.ممنون از راهنمایی هاتون

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی
مشکلات شما شامل دو بخش هست یکی خود شما که دچار روزمرگی شدید و این که به نظر میاد خیلی برای خودتون و نیازهای خودتون وقت و انرژی صرف نمی کنید به هرحال اگر به همین منوال ادامه بدید و کاری برای خودتون  نکنید ممکنه دچار  افسردگی  بشید وبرای جلوگیری از افسردگی ساعاتی از روز رو اختصاص بدید به خودتون و به فعالیتهای لذت بخش که جز علاقمندی تون هست بپردازید
در بخش دوم مشکلات شما با همسرتون هست که اگر به همین منوال ادامه پیدا کنه دچار طلاق عاطفی می شید و برای جلوگیری از این مورد هم نیازمندمشاوره حضوری هستید و اگر ایشون همکاری نمی کنند خودتون مراجعه کنید

تجربه شما

سلام من ۶ساله ازدواج کردم و دوتا بچه دارم، همسرم مرد خوبیه اما در کارهای خانه و مسائل بچه ها اصلا مسئولیت پذیر نیست. از سرکار که میاد شروع میکنه به گوشی بازی .... حاضر نیست بچه ها رو با اینکه بزرگ هم شدن نگه داره و یا کوچکترین شراکتی  در انجام کارهای خونه داشته باشه ،گاهی اونقدر خسته میشم که دلم میخواد بذارم و برم و خودش بمونه و کاراش و بچه هاش اما باز دلم میسوزه و مطمئنم من نباشم اونا رو آواره خونه پدرو مادرش میکنه و باز هم هیچ کاری جز گوشی بازی و کار بیرون نخواه کرد... خسته شدم و کمبود محبت شدید رو احساس میکنم، در خودم و دو تا دخترام . چیکار کنم ؟ تو رو خدا راهنماییم کنید.

سلام خانم جعفرپور باید بگم که من هم افسردگی گرفتم و هم دچار طلاق عاطفی شدم اما بخاطر بچه ها و شرایط خودم مجبورم بسوزم و بسازم

@persian_women

سلام بر شما بزرگوار

لازم افسردگی تون درمان بشه و یکی از موارد یا عوارضی که افسردگی داره درماندگی آموخته شده هست که فرد افسرده احساس می کنه هیچ گاه قادر نخواهد بود شرایط رو تغییر بده و مجبور به تحمل شرایط هست به شما توصیه می کنم برای درمان خودتون گام بردارید