سلام خسته نباشید.من بچه ام سه ماه پیش مرد. به سختی میتونست نفس بکشه. بچه رو کالبد شکافی کردن جوابش اومد نوشته نارسایی حاد تنفسی در زمینه سندروم دیسترنس تنفسی حاد و نقص مادرزادی پرده دیافراگرام تعیین گردید الان من بخوام تو بچه های بعدی همه اجزای بچه رو ببینم که تشکیل شده چه جزعی چه اصلی باید چه سونوگرافی بدم و قیمتش چنده؟تو چند هفته انجام بدم که اگر تشکیل نشده بود سقط کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

درود

امروزه سونوگرافی های سه بعدی و چهار بعدی در دسترس است که ناهنجاری‌های ساختمانی را با دقت بالایی نشان میدهد.

تحت نظر پزشک متخصص زنان باشید و پیگیریهای لازم را دقیقا انجام دهید.