هرنی دیافراگم جنین

سلام توروخدا کمکم کنین 24 هفته هستم. تو سونوگرافی تشخیص دادن بچه مشکل هرنی دیافراگم داره بعضی از دکترا میگن بعد زایمان جراحی میشه دیروز یک دکتر گفت جراحی جواب نمیده و میمیره سقطم اجاه اش رو نمیدن چیکار کنم؟ چطوری تا نه ماه صبر کنم بعد بدنیا بیاد و بمیره؟

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

سلام با جراحی قابل اصلاح هست و خوب میشه فقط خوبه در بیمارستانی زایمان کنید که جراح اطفال داشته باشه و از قبل در جریان باشه و هنگام تولد متخصص اطفال حضور داشته باشه