اهمیت دادن همسرم به دوستانش

سلام. ممنون از وقتی که میزارید.

شوهرم تعداد رفیقاش خیلی زیاده چه مجرد و چه متاهل و بعضیها رو میشناسم بعضیها رو فقط به اسم میشناسم.

شوهرم خیلی بهشون اهمیت میده شده بعضی مواقع من کاری داشتم یا چیزی خواستم گفته نه نمیتونم یا وقت ندارم این در حالیه که داره میره کاری رو واسه دوستش انحام بده با مثلا میخواد با دوستش بره تفریح (که البته من مخالف تفریح با دوستاش در حد معمول نیستم)

یا مثلا من بهش میگم بیاد دنبالم بعد از کلی تاخیر میاد میگم چرا میگه پیش فلانی بودم نزاشت بیام یا مجبورم کرد بمونم.

کلا شوهرم نمیتونه و اینکه نمیخواد به دوستاش نه بگه و من با این مسئله مشکل دارم. چیکار کنم که این مشکل حل بشه

با آرامش باهاش حرف زدم با دعوا با بی محلی ولی در هرصورت میگه آره حق باتوست ولی بازم کار خودشو انجام میده.... ممنون میشم راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام

دوست عزيز بايد بهتون بگم كه احتمالا همسر شما مهارت نه گفتن رو نداره و اگر خودشون هم از اين مساله ناراحته كه نميتونه به ديگران نه بگه بايد كمكشون كنيد كه اين مهارت رو ياد بگيره در بسياري از مراكز مربوط به مشاوره و روانشناسی و يا خانه های سلامت و.... مهارتهای زندگی آموزش داده ميشه و يا كتابهايی وجود داره كه اين مهارتها رو آموزش ميده مثلا كتاب مهارتهای زندگی ترجمه شهرام محمد خانی. البته همه اين موارد مربوط ميشه به وقتيكه ايشون ازوضعيت فعلی ناراضی باشن و بخوان تغيير وضعيت بدن .ولی اگر درغير اينصورت باشه بايد ببينيد ايشون چه پاداشی از كنار دوستان بودن دريافت ميكنن كه اين رفتار تقويت ميشه منظور از پاداش ميتونه حس خوب ،تاييد گرفتن ،احساس آرامش، شادی و ... باشه انسانها وقتی رفتاری رو تكرار ميكنن كه اين رفتار بوسيله پاداش هايی تقويت ميشه واحتمالا اين پاداشها رو از كنار شما بودن دريافت نميكنن بنابراين شما بايد بتونيد برای همسرتون انگيزه ايجاد كنيد تا از كنار شما بودن حس خوب دريافت كنه و به مرور بين وقت گذاشتن برای شما و دوستانش تعادل برقرار كنه يا حتی شما رو در اولويت قرار بده بنابراين باهاشون صحبت كنيد و ازشون بپرسيد وقتی با دوستات هستی چه حسهای خوبی رو و به خاطر چی دريافت ميكنی؟ اونوقت شما سعی كنيد اين حسها و يا نزديک و مشابه اين حسها رو براشون تو رابطه بوجود بياريد تا انگيزه بيشتری برای در كنار شما بودن پيدا كنن سعی كنيد باهاشون همراه باشيد.

موفق باشيد